Blog SuperMak


Salam, saya tak masuk pun contest Eyriqazz vs Denaihati tu, entry Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie? cumalah sekadar entry sokongan pada contest yang rakan blogger anjurkan, tetapi apa yang saya lihat Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat, tak caya?? tengok gambar bawah ni.

eyriqazz vs denaihati

Impression yang diterima oleh blog ini pada laman google.com.my, boleh tahan juga ramai yang mencari contest seo ini, dan boleh kata setiap hari ada sahaja keywords Eyriqazz vs Denaihati masuk, sapalah tu yang menggoogle ye?? cepat ngaku hahahhaa, contest ni semakin hangat, all the best untuk semua peserta ^___^

- Oklah entry santai aje, saya nak gi klinik ni, nanti sambung lagi hheee~

32 Thoughts on “Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat

  1. hehe. memang hangat. Dan memang susah.
    zuls recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  2. wahhh memang hebat
    Panas Giler (djchef) recently posted..EYRIQAZZ VS DENAIHATIMy Profile

  3. saya kak…hihi dok angkat tangan ni^ ^
    kozumi_ro recently posted..Eyriqazz Vs Denaihati Luar BiasaMy Profile

  4. saya saya. saya mengaku dah ni. sebab tadi tak de keje, cuba cari keywords ni nak tengok siapa yang duk carta paling atas.. blog supermak pun boleh tahan hebat.

  5. saya menjengah jugak nih kak..
    puanbee recently posted..Peserta 5 : Contest Detik Bersama SunlightMy Profile

  6. Entri blog ni pun dah rank. Memang super lah blog super mak ni. =)
    Eyriqazz VS Denaihati recently posted..Eyriqazz VS Denaihati – Traffic blog iniMy Profile

  7. Salam Perkenalan…

    Alahai..saya ni join tapi tenggelam je..Tak timbul2..Hahhaa
    Saja sesuker..Bukan reti pon sangat…
    Mummy Akmar recently posted..Design Baju Raya 2012 by Jovian Mandagie – Aviraya CollectionMy Profile

  8. akak mengaku akak pun selalu menjengah…ala akak ni bukan pandai sangat pasal seo ni..cuba belajar dari orang yang pandai cam kamu. menang kalah tu adat pertandingan bukan..tak cuba tak tau..

  9. dah masuk page pertama.. tahniah..keep it up..
    Azydy recently posted..Pembelajaran Online Percuma Untuk Si KecilMy Profile

  10. rugi tak join… kalau YM join mesti confirm dah kat 1 serp kan,.. :P
    jaerul recently posted..Auto follow twiendsMy Profile

  11. sebab entri sis YM ade kaitan dengan keyword Eyriqazz vs Denaihati ler.. Tambahan blog sis YM hebat ,.. Cepat jer kan masuk 1 serp .. Entri ni pun sama .. Nice… Bole ler berkongsi pendapat lah ni kan tentang cara nk tingkatkan teknik seo.. Mai kongsi untuk wordpress.. Skarang pngguna blogspot ranking tratas.. Payah ni nak lawan product google… Sob sob ..

  12. hehe.. Selalu jugak search keyword eyriqazz vs denaihati tu.. Blog sis YM slah satu blog yang dah trklik klik .. Hehe.(alamak kantoi masuk)

  13. tu r, time blogwalking pun mmg ramai yang buat entry ini. nampak cam best je. tapi tak ada idea utk menulis tentangnya lagi.
    dennis recently posted..KELEBIHAN DAN KEKURANGAN EBOOK ARIFF SHAHMy Profile

  14. kenapa tak join??hehe…emm sory nk tanya ni..mcm mn nak buat mcm dalam gambar tu??macam statistik ke??@ mcm mn??
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #12 – Makanan Orang KampungMy Profile

  15. berfikri2 lagi.. join.. tak join.. join .. tak join.. huhu..
    izwanyusof recently posted..Waktu Tengah Belajarlah Sesuai Nak Cari JodohMy Profile

  16. Assalam, memang hangat contest nie… kat mana2 saja jalan dalam alam maya nie mesti jumpa keyword tersebut….
    Noorikmal recently posted..Segmen Jom Tambah Follower Sempena RamadanMy Profile

  17. terbaik ni kak yan
    Ax recently posted..Sasha Elie Sah Bercerai Talak SatuMy Profile

  18. saya join
    saje je cuba..
    lisa recently posted..Episode terakhir SuriMy Profile

  19. Saya pun tak join sebab masih tak berapa nak layak langsung. :)
    Faizul recently posted..Jersi Arsenal, Chelsea, Manchester United dan Liverpool musim 2012/13My Profile

  20. Good luck untuk semua peserta.. :) Nur jemput Kak Yan join GA Nur yang tamat esok..

    Ini linknya..
    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html
    Nur recently posted..Sakit Itu Tanda Allah Sayang Pada KitaMy Profile

  21. warghh nak join nak join.. hehe
    blog baru ok.. dua hari down..pergh!
    syahrilhafiz recently posted..Tips Atasi Masalah Laptop OverheatingMy Profile

  22. PM teringin jugak nak join contest tuh…tapi segan pun yer…contest2 SEO nih mcm terlalu hebat utk PM ceburkan diri…huhu
    papa mifz recently posted..Miniland Di Legoland MalaysiaMy Profile

  23. hemm..memang hangat dari biasa ni..
    titan recently posted..Aku dan Cello aku..My Profile

  24. Blog ni mmg mantap dari segi seo.. sbb tu traffik blh jd mantap.. :)
    AkmaOmar recently posted..Eyriqazz vs Denaihati di Stadium GoogleMy Profile

  25. blog ni asasnya jer pon seo dah kuat. pinjam blog jab nak join contest seo . ahahahah
    matjoe recently posted..Entry in Berharga USD9.99My Profile

  26. yang hebatnya blog yanmie selamba jer bertahan .. :)
    zulseffort recently posted..Analisa Keyword Uncle Seekers, Irma Hasmie, balotelliMy Profile

  27. Kalah atau menang tetap dapat tempias trafik. :-)
    akubiomed recently posted..Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati bukan level AkuBiomedMy Profile

  28. Memang betul tue kak…. selalunya diorang nak tengok sape yang top dalam SERP … tak pun nak cari idea buat entry….
    hazman aka species1980 recently posted..MEE UDANG BANJIR MERU – Penulis JemputanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation