Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat

Salam, saya tak masuk pun contest Eyriqazz vs Denaihati tu, entry Eyriqazz vs Denaihati Apa Kata Yanmie? cumalah sekadar entry sokongan pada contest yang rakan blogger anjurkan, tetapi apa yang saya lihat Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat, tak caya?? tengok gambar bawah ni.

eyriqazz vs denaihati

Impression yang diterima oleh blog ini pada laman google.com.my, boleh tahan juga ramai yang mencari contest seo ini, dan boleh kata setiap hari ada sahaja keywords Eyriqazz vs Denaihati masuk, sapalah tu yang menggoogle ye?? cepat ngaku hahahhaa, contest ni semakin hangat, all the best untuk semua peserta ^___^

- Oklah entry santai aje, saya nak gi klinik ni, nanti sambung lagi hheee~

32 Comments on Eyriqazz vs Denaihati Terbukti Hangat

  1. Oh! budu
    July 30, 2012 at 2:01 pm (2 years ago)

    saya saya. saya mengaku dah ni. sebab tadi tak de keje, cuba cari keywords ni nak tengok siapa yang duk carta paling atas.. blog supermak pun boleh tahan hebat.

    Reply
  2. kak ina kl
    July 18, 2012 at 5:40 pm (2 years ago)

    akak mengaku akak pun selalu menjengah…ala akak ni bukan pandai sangat pasal seo ni..cuba belajar dari orang yang pandai cam kamu. menang kalah tu adat pertandingan bukan..tak cuba tak tau..

    Reply
  3. jaerul
    July 14, 2012 at 11:42 am (2 years ago)

    rugi tak join… kalau YM join mesti confirm dah kat 1 serp kan,.. :P
    jaerul recently posted..Auto follow twiendsMy Profile

    Reply
  4. jaerul
    July 14, 2012 at 1:52 am (2 years ago)

    sebab entri sis YM ade kaitan dengan keyword Eyriqazz vs Denaihati ler.. Tambahan blog sis YM hebat ,.. Cepat jer kan masuk 1 serp .. Entri ni pun sama .. Nice… Bole ler berkongsi pendapat lah ni kan tentang cara nk tingkatkan teknik seo.. Mai kongsi untuk wordpress.. Skarang pngguna blogspot ranking tratas.. Payah ni nak lawan product google… Sob sob ..

    Reply
  5. jaerul
    July 14, 2012 at 1:43 am (2 years ago)

    hehe.. Selalu jugak search keyword eyriqazz vs denaihati tu.. Blog sis YM slah satu blog yang dah trklik klik .. Hehe.(alamak kantoi masuk)

    Reply
    • Hafizul
      July 12, 2012 at 12:37 am (2 years ago)

      bagi blog yang kuat SEO mesti sedang tersenyum sekarnag ni..haha..kita blog biasa2 ni nak pecah otak memikirkan cara untuk dapat teknik SEO..hehehe..apa-apa pun contest ni memberi ilmu sikit tentang SEO..
      Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #12 – Makanan Orang KampungMy Profile

      Reply
  6. papa mifz
    July 9, 2012 at 9:01 pm (2 years ago)

    PM teringin jugak nak join contest tuh…tapi segan pun yer…contest2 SEO nih mcm terlalu hebat utk PM ceburkan diri…huhu
    papa mifz recently posted..Miniland Di Legoland MalaysiaMy Profile

    Reply
  7. matjoe
    July 9, 2012 at 1:05 pm (2 years ago)

    blog ni asasnya jer pon seo dah kuat. pinjam blog jab nak join contest seo . ahahahah
    matjoe recently posted..Entry in Berharga USD9.99My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge