Blog SuperMak


Salam, Saya tak nak cakap banyak, saya dengar ibu cakap kat ayah macam ni “Eeeeee memang bestlah guna Sunlight ni, lemak-lemak dan minyak kat pinggan mangkuk mudah dibersihkan.“, itulah testimoni dari ibu saya, jadi apa yang saya boleh katakan disini, “Sunlight…saya mesti pilih!”

Detik Bersama Sunlight

Ha sekarang ini Ibu saya memang dah gunakan Sunlight, sebelum ni duk guna jenama lain, ala yang paste tu, kalau dah kering keras nak guna pun susah, kena tonyoh-tonyoh sampai lekat kat kuku heheeee, dengan adanya sunlight ni dapatlah saya membantu ibu selalu membasuh pinggan, dan inilah detik bersama sunlight yang paling bermakna dalam hidup saya apabila saya dapat meringankan kerja-kerja membasuh pinggan mangkuk ibu.

- Terima kasih Sunlight!, saya mesti pilih :D

27 Thoughts on “Detik Bersama Sunlight – Saya Mesti Pilih!

  1. kite pun join jgk.. hee. good luck. confirm supermak menang.
    Oh! budu recently posted..contest brought to you by sunlight : detik bersama sunlightMy Profile

  2. sunlight ini yang boleh basuh apple kan?
    idrosak recently posted..Gambar Kereta Vios Terbang Atau Terangkat?My Profile

  3. bagus sunlight…. good luck yan
    sweetkurma recently posted..trend baru poligamiMy Profile

  4. gud luck!!
    saya mesti pilih juga…
    eheheheee
    mie recently posted..Gambar Kebakaran Kapal MT Bunga Alpinia Di LabuanMy Profile

  5. semoga berjaya..
    daddydee recently posted..Kejamnya ManusiaMy Profile

  6. comel plk dia dlm troli tu..heheh
    Sara recently posted..Lirik Lagu Anti Graviti – Faizal TahirMy Profile

  7. ada harapan nak menang nih. hehe..
    titan recently posted..Komisen ke 94 dari TNXMy Profile

  8. model kena paksa bergambar dalam troli! nasib baik muat lagi ye.
    Faizul recently posted..Sambut Ramadhan dulu, baru SyawalMy Profile

  9. Sesetengah produk pencuci pinggan memberi kesan alergik kepada kulit. Jadi produk Sunlight terbukti ia tidak memberi kesan alahan kepada kulit selain pinggan mangkuk bersih.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Malaysia vs ArsenalMy Profile

  10. selain guna untuk basuh pinggan, saya guna sunlight utk bersihkan kotoran pada cloth diapers (cd) anak..
    ciklaili.com recently posted..Wordless Wednesday : Blogger KecilMy Profile

  11. good luck kak yan utk contest Detik Bersama Sunlight
    Denaihati recently posted..Arsenal Tour 2012 : Arsenal vs Malaysia XIMy Profile

  12. Assalam, memang terbaik bila guna sunlight nie…
    Noorikmal recently posted..Nora Danish Rancang Beraya Di MyanmarMy Profile

  13. biasa beli cap jenama X jer, lepas ni boleh laa cuba :)
    eliss recently posted..Menu pembuka selera untuk ibu hamilMy Profile

  14. Hehe…kak yan pengguna setia sunlight jugak ke???semoga berjaya untuk contest detik bersama sunlight..hahaha
    Hafizul recently posted..Video Gol Malaysia vs Arsenal 2012My Profile

  15. akak pun pengguna setia sunlight..good luck yer
    kak ina kl recently posted..Anak Ke 3 (anak yang tak di jangka kelahirannya)My Profile

  16. pas buat kukis pun akak suka guna sunlight ..senang nak membersihkannya
    kak ina kl recently posted..Anak Ke 3 (anak yang tak di jangka kelahirannya)My Profile

  17. Cantik gambar.. Good luck Kak.. :)

  18. Samalah saya pun suka guna yg ni
    Myvitrd recently posted..MyDistress Kini Di Samsung Galaxy Note AkuMy Profile

  19. saya mesti pilih jugak sebab tak rosak tangan! yea!
    eh contest mana pulak ni, nak join~
    syahrilhafiz recently posted..Kadar Zakat Fitrah Seluruh Malaysia 2012My Profile

  20. Saya pun suka guna Sunlight dirumah berbanding pencuci2 yg lain .. ^__^
    anastasyea recently posted..Order Daging Burung PuyuhMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation