Salam, kan baru ni kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kami berkesempatan untuk Breakfast Di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa tu, seawal pukul 9 pagi kami turun untuk breakfast, punyelah banyak menu, rambang mata wooo heheeee, layan!

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Atrium Cafe ni memang luas, menu yang dihidangkan memang menarik, yang pasti menu yang kami ambil sangat lazat, terlalu banyak pilihan makanan sampai tak tahu nak ambil yang mana.

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

View dalam Atrium Cafe

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Abang Ngah dengan pisaunye -..-”

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Abang Long, posing dulu yeayyy!!!

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Gambar dari Instagram, pssttt follow saya @yanmie ^__^

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Kan saya dah kata, punyelah banyak menu sampai tak tau nak pilih yang mana, jadiknya menu kat atas tu yang kami ambil hahahahhaa, kalau ikut betul2 anak tekak nak je makan semua apa yang ada, atleast rasa kan, tapi takde daya nak makan banyak-banyak, plus makan sikit ni pun dah kemain kenyangnye nngge~

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Menu yang disediakan di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa, ni sikit je saya tunjuk, ada banyak lagi gambar tau, menu pula memang pelbagai, menu tradisional macam nasi lemak, kuih muih semua ada, menu asia,  barat, timur tengah,  lagi banyak ler, memang syiok tau, dan rata-rata apa yang saya lihat semasa breakfast ni, ramai betul guest dari timur tengah.

Bulan puasa ni pasti ramai yang mencari tempat untuk berbuka, saya cadangkan buffet di Atrium Cafe ni, memang terbaiklah.

- Gambar snap dari iPhone je, indoor tak berapa cun -..-”

11 Thoughts on “Breakfast Di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

  1. Wow.. menu2 kat sini tentu menarik.. Alahai comelnya anak2 Kak Yan.. Senyuman mereka manis sangat..
    Nur recently posted..Sakit Itu Tanda Allah Sayang Pada KitaMy Profile

  2. comelnya budak berdua nih..
    titan recently posted..Aku dan Cello aku..My Profile

  3. Kalau hotel lima bintang camni memang mewah menu sarapan diorang….boleh kenyang sampai tengahari nie….
    hazman aka species1980 recently posted..MEE UDANG BANJIR MERU – Penulis JemputanMy Profile

  4. sarapan pagi memang tak larat nak makan banyak2. ambik bau dulu semua menu bolehlah…heee

  5. Wahh best nya..kalau sy, dah buta mata dah tu nk memilih makanan..nampak semua sedap-sedap jer..haha
    Hafizul recently posted..Wahhh Syok Nya Dapat Makan Pulut DurianMy Profile

  6. wah sarapan pagi pun banyak yer pilihan untuk dimakan…tempat pun nampak menarik jer…tapi mesti harga pun boleh tahan nih kan…huhu
    papa mifz recently posted..Dapat Cendermata Dari LangkawiMy Profile

  7. Wah boleh rambang mata untuk memilih menu sarapan pagi. Semua hendak dirasanya. :-)
    akubiomed recently posted..Lanskap menarik di Floria Putrajaya 2012My Profile

  8. wahhh..bnyaknye mkanan..mmg rmbg mata lah..
    syu90 recently posted..wowww 1001 giveawayMy Profile

  9. pernah lalu je…mmg cntik tmpt ni..teringin jugak nk mkn sini tpi mhl..
    nabila recently posted..congratulations kak farhana(kak long) n gee=)=)My Profile

  10. Kalau ada duit lebih boleh sekali sekala melepak kat sana. Berapa rate penginapan kat sana?
    Ax recently posted..Gambar: Nur Fazura Di Malam Anugerah Stail EH! 2012My Profile

  11. Hebat… if let say pakage buffet ramadhannya nanti berpatutan, mst akan pergi cuba gak

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation