Breakfast Di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Salam, kan baru ni kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kami berkesempatan untuk Breakfast Di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa tu, seawal pukul 9 pagi kami turun untuk breakfast, punyelah banyak menu, rambang mata wooo heheeee, layan!

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Atrium Cafe ni memang luas, menu yang dihidangkan memang menarik, yang pasti menu yang kami ambil sangat lazat, terlalu banyak pilihan makanan sampai tak tahu nak ambil yang mana.

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

View dalam Atrium Cafe

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Abang Ngah dengan pisaunye -..-”

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Abang Long, posing dulu yeayyy!!!

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Gambar dari Instagram, pssttt follow saya @yanmie ^__^

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Kan saya dah kata, punyelah banyak menu sampai tak tau nak pilih yang mana, jadiknya menu kat atas tu yang kami ambil hahahahhaa, kalau ikut betul2 anak tekak nak je makan semua apa yang ada, atleast rasa kan, tapi takde daya nak makan banyak-banyak, plus makan sikit ni pun dah kemain kenyangnye nngge~

Breakfast di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

Menu yang disediakan di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa, ni sikit je saya tunjuk, ada banyak lagi gambar tau, menu pula memang pelbagai, menu tradisional macam nasi lemak, kuih muih semua ada, menu asia,  barat, timur tengah,  lagi banyak ler, memang syiok tau, dan rata-rata apa yang saya lihat semasa breakfast ni, ramai betul guest dari timur tengah.

Bulan puasa ni pasti ramai yang mencari tempat untuk berbuka, saya cadangkan buffet di Atrium Cafe ni, memang terbaiklah.

- Gambar snap dari iPhone je, indoor tak berapa cun -..-”

11 Comments on Breakfast Di Atrium Cafe Sunway Resort Hotel And Spa

  1. Denaihati
    July 8, 2012 at 9:11 pm (2 years ago)

    sarapan pagi memang tak larat nak makan banyak2. ambik bau dulu semua menu bolehlah…heee

    Reply
  2. papa mifz
    July 7, 2012 at 9:04 pm (2 years ago)

    wah sarapan pagi pun banyak yer pilihan untuk dimakan…tempat pun nampak menarik jer…tapi mesti harga pun boleh tahan nih kan…huhu
    papa mifz recently posted..Dapat Cendermata Dari LangkawiMy Profile

    Reply
  3. Dennis
    July 7, 2012 at 4:25 pm (2 years ago)

    Hebat… if let say pakage buffet ramadhannya nanti berpatutan, mst akan pergi cuba gak

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge