Batman The Dark Knight Rises Premiere Screening

Batman The Dark Knight Rises

Thanks P1 dan Denaihati untuk Batman The Dark Knight Rises Premiere Screening semalam di TGV Cinema Sunway Pyramid, memang Best dan tidak menghampakan.

- Saya dapat 4 tix heheee ^___^

27 Comments on Batman The Dark Knight Rises Premiere Screening

  1. AbgferOz
    July 23, 2012 at 4:14 pm (2 years ago)

    perghhhh bestnya dpat 4 tiket free.. meh pnjam 1 tiket :P
    AbgferOz recently posted..Kantoi Tak PuasaMy Profile

    Reply
  2. Nurul
    July 23, 2012 at 2:40 pm (2 years ago)

    Wah best nih… Belum tgk lg lah kak.. Bulan puasa nih cuti movie.. hehehe

    Reply
  3. Sara
    July 22, 2012 at 10:38 am (2 years ago)

    Tak minat tgk cerita Batman sebab pusing-pusing benda yg sama je. Adiwira ciptaan US, semua nampak dia hebat. Bila la Malaysia nak cipta adiwira yg boleh memecahkan tembok Hollywood? :)

    p/s: tp kalau dpt tiket free, Sara pergi jugak..hehe.
    Sara recently posted..Salam Ramadhan buat semuaMy Profile

    Reply
  4. puanbee
    July 18, 2012 at 3:39 pm (2 years ago)

    bestnya kak , sy teringin nak pergi masa anarm offer tix , tp kay ada di melaka waktu tu ..terpaksa diamkan diri , lg pun muka penuh dgn ciken pop
    puanbee recently posted..VirusMy Profile

    Reply
  5. zie fauzi
    July 18, 2012 at 3:23 pm (2 years ago)

    tgk berlima la ni kak… termasuk si tecik dlm perut tu.. :)

    Reply
  6. hafiz
    July 18, 2012 at 12:18 pm (2 years ago)

    seronoknye dapat tiket..hari tu sy ada try submit entry ke nuffnang, tapi tak berjaya..sob sob sob
    hafiz recently posted..Persediaan bulan RamadhanMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge