Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 2012

Salam, tak lama lagi kita akan menjalankan ibadah puasa, Tarikh Melihat/Mencerap Anak Bulan Puasa – Ramadhan 2012  telahpun diketahui iaitu pada 19 Julai 2012, untuk maklumat lanjut layari Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia.

melihat anak bulan puasa

So korang dah ganti puasa belum?, kalau belum masih ada sedikit masa lagi, insyaallah tahun ini harapnya diberi kekuatan untuk saya berpuasa penuh, insyaallah amin mudahan.

Untuk kawasan melihat/mencerap anak bulan puasa 2012, saya akan update kemudian bila dah dapat list ye, so dah tahu tarikh melihat anak bulan puasa ni, cepat-cepatlah ganti puasa tu okies hikhik, pada yang dah ganti puasa, tahniah!

– Tahun ni raya giliran di Kampung En.Hubby 😀

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 Comments

  1. Bagus tu harap untuk puasa penuh tahun ni … peluang yg bukan senang nak dapat .. kalau berbadan dua dan mampu baru la peluang terbaik untuk wanita. Wife saya pun sedang berharap perkara yg sama juga, tapi dia kata takut tak mampu sebab masa Ramadhan dh bulan ke-8
    Razifredz recently posted..Juara EURO 2012 | Keputusan FinalMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge