Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak seminggu Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar ni saya suka walaupun tak berapa nak sharp heheee layan~

Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar dari arah bontot kereta jeler yang clearnya sebab kami duduk di spot kegemaran kami iaitu di bahagian Grandstand Corner Maut, lagi pulak gambar nak snap tak berapa nak cun coz saya snap dari celah-celah orang ramai, giler ramai yang jadi fotografer, kamera macam-macam jenis panjang, nak keluarkan kamera pun segan heheee

- Nanti Update gambar kat Pit lane Walkabout pulak dan yang lain-lain ^___^

44 Thoughts on “Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

  1. Huwaaaaaaa jelesnye tengok kak yan…

    Seyes memang cantik :)

    Pandai kak yan snap, leh ajarkan :)
    Myra Jay recently posted..Mengimbau kenangan Masa KecikMy Profile

  2. wahh menarik la..dengan kelajuan kereta macam tu,sukar mendapat gambar yg menarik…

  3. mesti seronok kalau dapat berlumba macam ni..
    ohcikgu recently posted..Greece layak ke suku akhir EURO 2012 – Tahniah!My Profile

  4. menarik … best je nampak semua gambar kereta ni
    Razifredz recently posted..KekasihMy Profile

  5. whoahh kelas kakyan..semart gambar2nya
    Zarul Umbrella recently posted..Souq Al Alawi JeddahMy Profile

  6. untung la dpt gi tgk.. gmbar buntut keta pun jadi la.. haha
    muazfaris recently posted..Tips Tambah Followers Twitter, 2000 Followers setiap MinitMy Profile

  7. wohh…best nyer…belajar lagi bagi perfect he3..
    azman recently posted..Masalah Log In WordPress for AndroidMy Profile

  8. gambar yg ditangkap ni pon dah lawa dah
    Juan recently posted..Pahang vs ATM 15 June 2012 Malaysia League Premier VideoMy Profile

  9. Assalam, perghhh… cantiknya picture yg akak tembak… memang terbaik walaupun akak nie masih amatur lagi…hahahha…
    Noorikmal recently posted..Keputusan Perlawanan Euro 2012 | 16 Jun 2012 – Pusingan keduaMy Profile

  10. ok apa gambar.. kalau saya lagi segan nak keluarkan camera biasa tu.. hehehe
    myvitrd recently posted..Kerja Paling Layak Bagi Aku Adalah Tukang KebunMy Profile

  11. sure harga setiap satu kereta tu cecah juta2 sbb dh dimodified dan ditune semantap2nya. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Lazy Football: Kerusi Dengan Tiang Gol Rekaan Emanuele MaginiMy Profile

  12. biasa kalo lelaki, ada gambar awek sekali diselitkan :p
    eliss recently posted..Pengalaman mendebarkan, mengandung kali ketiga (history – ectopic pregnancy 2nd pregnancy)My Profile

  13. smart2lah keta dia.. bestnyer kak…

  14. Lawo Lah Die Punye Car…

  15. gambar video klip ado, boleh dengar bunyi yg mantap(tergingang-ngiang sampai waktu tidur)….heee

  16. hahaha.. terbaek la.. walaupon (sila jangan kecik hati), walaupon gambar so so.. tapi keberanian tampil sebagai juru gambar.. saya memang kagum la. any way… gambar tu tadek la teruk mana pon. cuma framming dengan angle je nak kene tacap. ape pon.. rajin betul. Tona warna sangat cantik. ade adjust tak?
    Azman Ishak recently posted..Herpes Zoster – berhati-hati, mungkin anda adalah seterusnya.My Profile

  17. Time nie pakai ear plug tak kak…. bunyi kete dia boleh tahan bingit gak kan…. p/s : Sabar menanti gambar kat Pit Walk tu… huhuhu
    hazman aka species1980 recently posted..Masjid Negara adalah Bangunan WARISAN KEBANGSAAN MALAYSIAMy Profile

    • dah biasa dgn bunyi bingit tu, anak2 pun xde masalah, coz bawa diorg since baby lagi ayan hobi2 gini, ada gambar lama2 kt blog ni. Ok insyaallah nanti akak share nanti gambar kat pit lane pulak :)

  18. mana gambar awekk? hik3…
    eyriqazz recently posted..Perfect Romantic EscapeMy Profile

  19. wah,syok tgk gmbr.huhu.spanning gituh
    rozuan recently posted..COLORFUL LOVE ENTRY =) .My Profile

  20. woah, kereta berhenti ke waktu tangkap gambar ni hebat!
    awek tak de pun..hehe
    syahrilhafiz recently posted..WordPress 3.4 “Green” DilancarkanMy Profile

  21. tak jumpa pulak kak yan.da usha2 haritu.keke..power plk honda tu kan..klh nissan gtr dgn lexus.hehe
    azizan4444 recently posted..Skim Amanah Rakyat 1Malaysia – SARA 1MalaysiaMy Profile

  22. Okay dah teknik Panning. Kenapa gambar bontot kereta sahaja? :-)
    akubiomed recently posted..Applikasi Instagram for Chrome untuk peminat tegar kini di ChromeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation