Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak seminggu Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar ni saya suka walaupun tak berapa nak sharp heheee layan~

Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar dari arah bontot kereta jeler yang clearnya sebab kami duduk di spot kegemaran kami iaitu di bahagian Grandstand Corner Maut, lagi pulak gambar nak snap tak berapa nak cun coz saya snap dari celah-celah orang ramai, giler ramai yang jadi fotografer, kamera macam-macam jenis panjang, nak keluarkan kamera pun segan heheee

- Nanti Update gambar kat Pit lane Walkabout pulak dan yang lain-lain ^___^

44 thoughts on “Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

    1. dah biasa dgn bunyi bingit tu, anak2 pun xde masalah, coz bawa diorg since baby lagi ayan hobi2 gini, ada gambar lama2 kt blog ni. Ok insyaallah nanti akak share nanti gambar kat pit lane pulak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge