Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak seminggu Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar ni saya suka walaupun tak berapa nak sharp heheee layan~

Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

 Super GT 2012 Sepang Malaysia

Gambar dari arah bontot kereta jeler yang clearnya sebab kami duduk di spot kegemaran kami iaitu di bahagian Grandstand Corner Maut, lagi pulak gambar nak snap tak berapa nak cun coz saya snap dari celah-celah orang ramai, giler ramai yang jadi fotografer, kamera macam-macam jenis panjang, nak keluarkan kamera pun segan heheee

- Nanti Update gambar kat Pit lane Walkabout pulak dan yang lain-lain ^___^

44 Comments on Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

  1. Hafizul
    June 19, 2012 at 12:36 pm (2 years ago)

    wahh menarik la..dengan kelajuan kereta macam tu,sukar mendapat gambar yg menarik…

    Reply
  2. Razifredz
    June 17, 2012 at 6:09 pm (2 years ago)

    menarik … best je nampak semua gambar kereta ni
    Razifredz recently posted..KekasihMy Profile

    Reply
  3. Nurul
    June 15, 2012 at 1:51 pm (2 years ago)

    smart2lah keta dia.. bestnyer kak…

    Reply
  4. Motor Matic
    June 15, 2012 at 12:28 pm (2 years ago)

    Lawo Lah Die Punye Car…

    Reply
  5. Denaihati
    June 15, 2012 at 12:11 pm (2 years ago)

    gambar video klip ado, boleh dengar bunyi yg mantap(tergingang-ngiang sampai waktu tidur)….heee

    Reply
  6. Azman Ishak
    June 15, 2012 at 11:49 am (2 years ago)

    hahaha.. terbaek la.. walaupon (sila jangan kecik hati), walaupon gambar so so.. tapi keberanian tampil sebagai juru gambar.. saya memang kagum la. any way… gambar tu tadek la teruk mana pon. cuma framming dengan angle je nak kene tacap. ape pon.. rajin betul. Tona warna sangat cantik. ade adjust tak?
    Azman Ishak recently posted..Herpes Zoster – berhati-hati, mungkin anda adalah seterusnya.My Profile

    Reply
    • yanmie
      June 15, 2012 at 11:39 am (2 years ago)

      dah biasa dgn bunyi bingit tu, anak2 pun xde masalah, coz bawa diorg since baby lagi ayan hobi2 gini, ada gambar lama2 kt blog ni. Ok insyaallah nanti akak share nanti gambar kat pit lane pulak :)

      Reply
    • akubiomed
      June 15, 2012 at 10:58 am (2 years ago)

      Kena set timer tinggi seolah-olah gambar yang dihasilkan menjadikan kereta GT seperti freeze.

      Reply
        • akubiomed
          June 15, 2012 at 11:04 am (2 years ago)

          Gambar jadi gelap jadi perlu beli externa speedlight. Minggu lepas ambil gambar adik ipar bertunang menjadi mengunakan speedlight ini.

          Reply
          • yanmie
            June 15, 2012 at 11:08 am (2 years ago)

            ha’ah betul tu, tapi kamera pun belum pandai sangat handle, ni kan pulak nak handle speedlight, nak teroka dulu kamera ni sampai pandai, tak pun tunggu mood nak bergambar mcm dulu baru syiok nak guna, now ni mood jap ada jao takde heheee, hormon belum stabil :D
            yanmie recently posted..Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!My Profile

            Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge