Blog SuperMak


Salam, masih teringat zaman kanak-kanak saya, pertama kali Ibu beli Peti Sejuk sharp warna hijau, masatu memang teruja sangat, kejap-kejap buka peti sejuk hehee, kerana Peti Sejuk Sharp tersebutlah merupakan peti sejuk pertama Ibu heheee.

20120622-235802.jpg

pendek kata kami adik beradik membesar dengan barangan jenama sharp, mana tidaknya Ibu memang menggemari jenama Sharp, masih teringat jenama TV sharp antik milik Ibu dahulu dan sehingga kini Ibu masih lagi setia dengan jenama sharp, baru-baru ini Ibu ada membeli TV LCD Sharp. Nak beli barangan elektrik kalau diberi pilihan pasti Ibu pilih Jenama Sharp sebab kata Ibu, Sharp tahan lasak, tapi ye memang betul!

20120622-234551.jpg

Bersempena dengan ulangtahun ke 100 sharp, satu kempen telah dilangsungkan iaitu “My Sharp Our Feature”, ianya berlangsung serentak di 9 buah Negara, antaranya Malaysia, Indonesia, Singapore, Vietnam, Philipines, New Zealand, UAE, Australia dan Thailand. Terima kasih kepada Sharp kerana memilih blog saya antara salah satu blog daripada 9 buah negara tersebut.

sharp100years

 Bagi menghargai sokongan yang telah diberikan selama 100 tahun ini iaitu sejak ianya bermula pada tahun 1912 lagi, sharp ingin memberikan hadiah istimewa untuk mereka yang menyertai “Anniversary Share”.

Jom ramai-ramai menyertai Anniversary Share ini, caranya muda sahaja dengan berkongsi gambar ataupun Video saat-saat paling membahagiakan ataupun menggembirakan anda sama ada bersama rakan ataupun keluarga, mudah bukan?

20120622-234136.jpg

Hadiah

1. Tiket untuk 2 pasangan (4 orang) ke West Cost, USA.

2. 5 top ranking akan membawa balik hadiah barangan Sharp.

Jadi tunggu apa lagi?, mari ramai-ramai join kempen ni, siapa tau rezeki anda kan?, kempen ini berlangsung dari 11hb Jun sehingga 15hb September ini. Untuk keterangan lanjut boleh layari http://share.sharp100years.com/ dan jangan lupa untuk membaca Terma dan Syarat di SINI

Dan untuk melihat gambar-gambar serta video menarik yang menyertai “Anniversary Share” ini bolehlah lawati laman FB Anniversary Share

Jadi tunggu apa lagi??? jommmm ramai-ramai join, memang berbaloi-baloi ni.

- Zaman sekolah dulu saya ada kalkulator Sharp, so siapa ada kenangan dengan Sharp bolehlah share dengan saya :)

17 Thoughts on “Sharp 100 years Anniversary

  1. pernah gak tonton tv jenama sharp..sekarang ni guna periuk nasi sharp pual
    kak ina kl recently posted..Cabaran Contest SEO Terhebat Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  2. teringat pulak tv pertama kami jenama Sharp, memang sharp hehe
    Harian Post recently posted..Sami Yusuf feat Siti Nurhaliza: You Came To Me [Video]My Profile

  3. good luck kak yan. sharp antara brand yg kita kenal sejak kecik2 lagi dengan quality yg baiklah.

  4. Kipas angin sharp bingkai besi keras masih ada kat kampung he3..

  5. mak saya pun guna peti ais sharp. huhu. elok lagi sampai skrg.
    eiela recently posted..Pengalaman Merentas DesaMy Profile

  6. Ok saya tk ingat pernah guna jenama sharp atau tidak , dah kawin ni pun tk de guna sharp lagi .. acaner nak masuk kak
    puanbee recently posted..Shopping Online : Tea Pot Unik Dari KwerkeeMy Profile

  7. wahh..masuk jugak ye..
    ohcikgu recently posted..Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

  8. My first tv di kampung rasanya pun berjenama sharp…bertahun2 bertahan dan menemani kami……nampak cam menarik contest ni, kenaa la join ni….
    eyriqazz recently posted..Eyriqazz vs Denaihati In The RingMy Profile

  9. Yang penting, kilang SHARP ada di Sri Gading, Batu Pahat Johor.haha

  10. Sharp pernah pakai yang kalkulator jer..yang lain tak de..hehe..sharp memang tahan lama..smp sekrg, kalkulator sy still working lagi..hehe
    Hafizul recently posted..Betul Jugak Cerita Dalam Entri Denaihati TuMy Profile

  11. suka dengan LCD sharp tu, layan bola ke, HBO ke. pergh! memang gila cool. beli satu boleh :P
    syahrilhafiz recently posted..Wordless Wednesday #15 : Tarikh Bulan Puasa Ramadhan 2012My Profile

  12. Ada juga barangan jenama Sharp yang saya pernah beli contohnya jam radio.
    akubiomed recently posted..Glitz & Glam Bloggers Party oleh Apac AventureMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation