Sawah Padi

Salam, time entry ini di taip kami dalam perjalanan balik dari Kedah ke Klang, Selangor, eeee rindunya dengan Istana YanMie hikhik, layan gambar Sawah Padi kat bawah ni, cantik kan?.

20120604-095535.jpg

Gambar tak banyak saya ambil, coz saya mabuk DSLR dan Laptop kehkeh, apa bleh buat kan?, harap mabuk ni sedikit masa lagi beransur baik seperti sediakala.

- Salam sayang ^___^

Sent From My Gadget

33 Comments on Sawah Padi

  1. Aldy Shah
    June 9, 2012 at 11:11 am (2 years ago)

    Permandangan yg cantik, mengingatkan sy kepada kampung halaman lah plak, kihkih
    Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

    Reply
  2. paan
    June 7, 2012 at 12:37 am (2 years ago)

    jadi mabuk bila pegang dslr ker apa ?
    paan recently posted..Sibuk Dengan MLMMy Profile

    Reply
  3. kodinz
    June 6, 2012 at 11:46 pm (2 years ago)

    Eh.. Tu macam kampung saya jer. hehehe. Memang syok tgk sawah padi hijau camni. Tenang skit minda :)

    Reply
  4. eiela
    June 6, 2012 at 11:57 am (2 years ago)

    cantik gmbr tu.. selalu jgk sy tgok ibu mgandung mabuk laptop, pening pandang skrin kot.

    Reply
  5. Nazri
    June 5, 2012 at 10:10 am (2 years ago)

    lepas naik flight dari Aloq Staq ke KLIA, baru tau betapa betoinya Kedah Jelapang Padi, saujana mata memandang, nampak padi hingga hujunggg.
    Nazri recently posted..Pertandingan Top Commentators June 2012My Profile

    Reply
  6. Hafizul
    June 5, 2012 at 8:14 am (2 years ago)

    Sawah luas terbentang
    Hijau nan mengawan
    Jauh pandangan
    Di situ tempat permainan
    Hafizul recently posted..Kambing Kena StrokMy Profile

    Reply
  7. Ekspresi Ruang
    June 4, 2012 at 6:57 pm (2 years ago)

    ni lalu jalan mana ni?
    nmpk cm jalan biasa. org yg biasa membesar tgk sawah padi cm saya ni bila merantau jalan2 yg penuh dgn getah dan kelapa sawit di kiri kanan, rs tertutup pemandangan sbb dah biasa dgn pemandangan saujana mata memandang. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..BANG! Lamp Oleh Bitplay: Lampu Meja Untuk Penembak TegarMy Profile

    Reply
  8. Denaihati
    June 4, 2012 at 3:21 pm (2 years ago)

    memang cantik tengah menghijau macam ni, cool. bila dah hampir2 nak masak pun cantik, bila ada warna keemasan.

    Reply
    • Hafizul
      June 6, 2012 at 11:50 am (2 years ago)

      Sama la..kat sini tak jemu tengok pemandangan padi walaupun hari-hari melalui kawasan baruh padi..hehe

      Reply
  9. azman
    June 4, 2012 at 10:59 am (2 years ago)

    Saya nampak awan jer yg cantik he3..sawah padi agak gelap :)
    azman recently posted..6 hari tanpa FacebookMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge