Blog SuperMak


Salam, percutian yang singkat di Sunway Resort Hotel and Spa, best sangat tidur kat Suite ni nnggee, layan dulu entry ini sebelum saya ceritakan tentang percutian kami disini,  jom Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool dulu, lihat keindahan yang jarang sangat mata ni tengok secara realiti ekekeee.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Fuhhhh suka sangat tengok gambar ni, giler rajin pikul DSLR ke Swimming Pool ni heeee, sebab nak ambil gambar anak-anak mandi, gambar diorang mandi yang agak seksi tu later saya update ye, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view yang sangat best, mendamaikan, serius tak tipu!.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Suasananya begitu tenang, seronok sangat, memang privacy sangat-sangat, anak-anak apatah lagi, memang tak ingat dunia, 2 jam jugak ler diorang mandi kat sini, macam-macam pesen jenis kuak diorang buat hahahhaa.

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mendamaikan bukan?, rasa macam nak terjun ke hahahaaa

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mandi kat sini pun dah puas, tapi lagi puas kalau dapat mandi kat Sunway Lagoon kan?

swimming pool sunway resort hotel and spa

Sendiri

swimming pool sunway resort hotel and spa

Berdua

Owh giler banyak gambar saya snap, nanti saya ceritakan tentang percutian singkat kami disini insyaallah, harap-haraplah rajin huhuhu, sebab “terlalu” banyak sebenarnya gambar yang nak dikongsikan dalam blog ini, gambar percutian kat Cameron Highland, Melaka, Super GT Sepang dan lain-lain belum abis cerita lagi, asyik tergantung saje kehkehkeh, harap-harap rajin mari sebab mabuk-mabuk sudah takde, yeayyy!!!

- Lepas ni nak shopping kat Sunway Pyramid pulak, hiks!

24 Thoughts on “Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

  1. seronok dapat bersantai bersama keluarga
    Mus recently posted..‘Rainbow Fountain’ Tarikan Waktu Malam Di Sembulan River ParkMy Profile

  2. anak-anak mmg gemor swimming. hantu air org kata. pantang nampak pool, laut, pantai, etc. mmg terjun! adui.. tepi mmg best la tpt cantik2 gini… sejuk mata mandang … ;)
    mommyNana recently posted..Terlebih Bijakkah Budak Zaman Sekarang?My Profile

  3. Hurmm….masih lagi menunggu dengan sabar gambar kat JAPAN GT tu… hehehehe

  4. wah,bestnya tempat ni..
    lisa recently posted..Slot Ratu: Andai ku Tahu tv9My Profile

  5. Walaupun lokasinya di tengah kesesakan Bandar Sunway, tapi memang boleh nampak suasana yang mendamaikan. Pandai diorang ni design. Mesti terasa macam bukan di bandar yang sesak.
    Hazmin Hamudin recently posted..Rindu Nak Menulis BlogMy Profile

  6. tu dia..bersantai habis-habisan ni..
    titan recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Part 2My Profile

  7. sedap jer mata memandang gambar yg diuploadkan nih
    Juan recently posted..Google ProductMy Profile

  8. Kalau wanita yang snap okay lagi. Kalau lelaki yang snap tak tahulah nasibnya. :-)
    akubiomed recently posted..Glitz & Glam Bloggers Party oleh Apac AventureMy Profile

  9. Pergh pergh pergh…

    Wish list cuma nak masuk main di Sunway haha, masa kawan sekolah pergi sibuk dengan hal lain, kan dah terlepas huhu
    Harian Post recently posted..Sami Yusuf feat Siti Nurhaliza: You Came To Me [Video]My Profile

  10. menariknya…. bila la nak singgah situ
    zool recently posted..Kurangkan aktiviti tweetMy Profile

  11. walaupun tempat tertutup dan buatan, tapi masih nampak natural, padan degan harganya

  12. Wahhh teruja sgt bila tengok persekitaran kat sini..air terjun pun cantik jugak…waaaa mau pergi ke sini….adussss cantiknya…
    Hafizul recently posted..Demam Contest Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  13. Ni cuti sponsor or cuti sendiri kak yan?
    azman recently posted..Jangan Sombong – Bila Makan Di Restoren MewahMy Profile

  14. wah, cantik sangat kawasan dia
    rozuan recently posted..JANGAN JADI PEMANDU KERETA YANG ANGKUH DAN SOMBONGMy Profile

  15. bestnya,,cantik picture atas tuh
    eiela recently posted..Pengalaman Merentas DesaMy Profile

  16. waaa,, da lama tak mandi swimming poool..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Think Positive!My Profile

  17. dekat je pun sunway tu dgn klang.. walau dekat msh boleh dijadikan destinasi cuti2 merehatkan diri ye tak? hehehehe.. cantik sgt2 dan yg pasti walau dekat blm pnh pun g sunway resort.. sunway lagoon pun x pnh masuk.. hahahaha
    Queen Teratai recently posted..Terima Kasih Part 3My Profile

  18. ni kalau dapat mandi ni..memang best betul nih..
    ohcikgu recently posted..Sejarah Pembinaan dan Penciptaan KaabahMy Profile

  19. wahhh sakkan cuti2 malaysia bila mabuk dah hilang :D
    sweetkurma recently posted..masih menikmati walaupun berbagi suami….My Profile

  20. pergh, dah la internet laju kan, tempat pun cantik
    ni area mana ye, berapa kos satu malam
    syahrilhafiz recently posted..Wordless Wednesday #15 : Tarikh Bulan Puasa Ramadhan 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation