Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

Salam, percutian yang singkat di Sunway Resort Hotel and Spa, best sangat tidur kat Suite ni nnggee, layan dulu entry ini sebelum saya ceritakan tentang percutian kami disini,  jom Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool dulu, lihat keindahan yang jarang sangat mata ni tengok secara realiti ekekeee.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Fuhhhh suka sangat tengok gambar ni, giler rajin pikul DSLR ke Swimming Pool ni heeee, sebab nak ambil gambar anak-anak mandi, gambar diorang mandi yang agak seksi tu later saya update ye, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view yang sangat best, mendamaikan, serius tak tipu!.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

Suasananya begitu tenang, seronok sangat, memang privacy sangat-sangat, anak-anak apatah lagi, memang tak ingat dunia, 2 jam jugak ler diorang mandi kat sini, macam-macam pesen jenis kuak diorang buat hahahhaa.

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mendamaikan bukan?, rasa macam nak terjun ke hahahaaa

swimming pool sunway resort hotel and spa

Mandi kat sini pun dah puas, tapi lagi puas kalau dapat mandi kat Sunway Lagoon kan?

swimming pool sunway resort hotel and spa

Sendiri

swimming pool sunway resort hotel and spa

Berdua

Owh giler banyak gambar saya snap, nanti saya ceritakan tentang percutian singkat kami disini insyaallah, harap-haraplah rajin huhuhu, sebab “terlalu” banyak sebenarnya gambar yang nak dikongsikan dalam blog ini, gambar percutian kat Cameron Highland, Melaka, Super GT Sepang dan lain-lain belum abis cerita lagi, asyik tergantung saje kehkehkeh, harap-harap rajin mari sebab mabuk-mabuk sudah takde, yeayyy!!!

- Lepas ni nak shopping kat Sunway Pyramid pulak, hiks!

24 Comments on Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool

  1. mommyNana
    June 26, 2012 at 6:03 pm (2 years ago)

    anak-anak mmg gemor swimming. hantu air org kata. pantang nampak pool, laut, pantai, etc. mmg terjun! adui.. tepi mmg best la tpt cantik2 gini… sejuk mata mandang … ;)
    mommyNana recently posted..Terlebih Bijakkah Budak Zaman Sekarang?My Profile

    Reply
  2. hazman aka species1980
    June 26, 2012 at 4:11 pm (2 years ago)

    Hurmm….masih lagi menunggu dengan sabar gambar kat JAPAN GT tu… hehehehe

    Reply
    • yanmie
      June 27, 2012 at 10:16 am (2 years ago)

      hahahaa setia menunggu ye, akak banyak sangat gambar nak publish ni, tunggu turn je :D
      yanmie recently posted..Bersama BloggerMy Profile

      Reply
  3. Hazmin Hamudin
    June 25, 2012 at 9:20 pm (2 years ago)

    Walaupun lokasinya di tengah kesesakan Bandar Sunway, tapi memang boleh nampak suasana yang mendamaikan. Pandai diorang ni design. Mesti terasa macam bukan di bandar yang sesak.
    Hazmin Hamudin recently posted..Rindu Nak Menulis BlogMy Profile

    Reply
  4. Juan
    June 24, 2012 at 9:44 pm (2 years ago)

    sedap jer mata memandang gambar yg diuploadkan nih
    Juan recently posted..Google ProductMy Profile

    Reply
  5. Denaihati
    June 24, 2012 at 10:45 am (2 years ago)

    walaupun tempat tertutup dan buatan, tapi masih nampak natural, padan degan harganya

    Reply
  6. Hafizul
    June 24, 2012 at 8:31 am (2 years ago)

    Wahhh teruja sgt bila tengok persekitaran kat sini..air terjun pun cantik jugak…waaaa mau pergi ke sini….adussss cantiknya…
    Hafizul recently posted..Demam Contest Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

    Reply
  7. Queen Teratai
    June 23, 2012 at 12:43 pm (2 years ago)

    dekat je pun sunway tu dgn klang.. walau dekat msh boleh dijadikan destinasi cuti2 merehatkan diri ye tak? hehehehe.. cantik sgt2 dan yg pasti walau dekat blm pnh pun g sunway resort.. sunway lagoon pun x pnh masuk.. hahahaha
    Queen Teratai recently posted..Terima Kasih Part 3My Profile

    Reply
    • yanmie
      June 23, 2012 at 11:38 am (2 years ago)

      heeee 17hb bulan depan nak gi Langkawi pulak insyaallah, mujur juga mabuk2 dah takde, syukur sangat, tapi yang tak bestnya hubby tak dapat pergi coz dia outstation gi Indian time tu uhukkk…. -..-”
      yanmie recently posted..Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming PoolMy Profile

      Reply
    • yanmie
      June 23, 2012 at 11:26 am (2 years ago)

      Ha’ah betul tu internet laju plus tempat memang cantik, tido pun best heheee, harga sebenar kena cek website, akak pun tak pasti coz akak menang hadiah ni dari blog rebeccasaw.com dan sunway resort hotel and spa bernilai RM1250 untuk 2D1N :D
      yanmie recently posted..Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming PoolMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge