Pekena Ikan Pari Bakar Kg. Baru

Salam, alhamdulillah tertunailah hasrat dihati, mengidam nak Pekena Ikan Pari Bakar Kg. Baru, tempat makan kegemaran saya ni kalau nak tau heheee, so kalau ada sesiapa nak belanja saya makan, kat sini pun ok ekekeke.

20120616-163603.jpg

Dulu masa bujang zaman belanar dulu saya tinggal di Kg Baru ni, so memang selalulah makan kat sini, lepastu kenal pulak dengan suami, kebetulan dia pun suka makan kat sini heeee~

20120616-164012.jpg

Yeayyy my pari bakar, love it!!!

20120616-164446.jpg

My Nasi with ulam, sambal belacan, tempoyak dan telur masin, selalu makan pun memang ini adalah kombinasi yang terbaik bagi saya, saya tak suka makan banjir2 dengan kuah, tak reti dan tak lalu nak makan kehkeh, saya suka kering-kering gitu nnggee~~

20120616-164755.jpg

En.Hubby macam biasa dengan sup ekor.

20120616-165037.jpg

Nasi Ayam untuk Abang Long

20120616-165215.jpg

Abang Ngah pun Nasi Ayam juga tapi macam biasa tak habis dia makan -..-”

- Alhamdulillah jauh perjalanan tapi tekak puas ihikkk ^___^

Sent From My Gadget

24 Comments on Pekena Ikan Pari Bakar Kg. Baru

    • Anonymous
      June 19, 2012 at 2:10 pm (2 years ago)

      ehhh taklah bukan jumpa kat sini huhuhu, tmpt ini dulu tmpt makan kegemaran kami :)

      Reply
  1. Cikgu Hairul
    June 18, 2012 at 11:53 am (2 years ago)

    tempar jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat berdating. :)
    kg baru memang syurga makanan murah dan sedap.
    Cikgu Hairul recently posted..Monday bluesMy Profile

    Reply
  2. Denaihati
    June 18, 2012 at 10:57 am (2 years ago)

    bukan sekdar ikan bakar, boleh jadi tempat sambut aniversarry untuk ingat tempat perjumpaan dgn encik suami

    Reply
  3. Noorikmal
    June 18, 2012 at 6:30 am (2 years ago)

    Assalam, ikan pari yang sedap, dah lama aku tak makan ikan pari…

    Reply
  4. Razifredz
    June 17, 2012 at 6:07 pm (2 years ago)

    Ikan bakar memang kegemaran saya juga…. lama tak makan ikan bakar la
    Razifredz recently posted..KekasihMy Profile

    Reply
  5. puanbee
    June 17, 2012 at 3:56 pm (2 years ago)

    kakyanmie , zaman belanar tu apa ?

    heheh kg baru ye ? dekat dah ,,awat tk ajak bee makan sama ..

    Reply
  6. daddydee
    June 16, 2012 at 9:19 pm (2 years ago)

    Ikan bakar Kg Baru mmg menyelerakan. Time rajin selalu juga gi lunch kat situ.

    Reply
  7. azman
    June 16, 2012 at 6:06 pm (2 years ago)

    Kedai kat pintu gerbang kan Kak Yan?

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge