Salam, alhamdulillah tertunailah hasrat dihati, mengidam nak Pekena Ikan Pari Bakar Kg. Baru, tempat makan kegemaran saya ni kalau nak tau heheee, so kalau ada sesiapa nak belanja saya makan, kat sini pun ok ekekeke.

20120616-163603.jpg

Dulu masa bujang zaman belanar dulu saya tinggal di Kg Baru ni, so memang selalulah makan kat sini, lepastu kenal pulak dengan suami, kebetulan dia pun suka makan kat sini heeee~

20120616-164012.jpg

Yeayyy my pari bakar, love it!!!

20120616-164446.jpg

My Nasi with ulam, sambal belacan, tempoyak dan telur masin, selalu makan pun memang ini adalah kombinasi yang terbaik bagi saya, saya tak suka makan banjir2 dengan kuah, tak reti dan tak lalu nak makan kehkeh, saya suka kering-kering gitu nnggee~~

20120616-164755.jpg

En.Hubby macam biasa dengan sup ekor.

20120616-165037.jpg

Nasi Ayam untuk Abang Long

20120616-165215.jpg

Abang Ngah pun Nasi Ayam juga tapi macam biasa tak habis dia makan -..-”

- Alhamdulillah jauh perjalanan tapi tekak puas ihikkk ^___^

Sent From My Gadget

24 Thoughts on “Pekena Ikan Pari Bakar Kg. Baru

  1. nak cikittt…
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 7My Profile

  2. Sedapnya tengok ikan bakaq…

    Tp Myra tak reti nak makan ikan pari :)
    Myra Jay recently posted..M’c Donalds Breakfast & Pizza Hut PromotionMy Profile

  3. Wahh jodoh bertemu di kedai makan ni ke?hehe
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Part 2My Profile

  4. wahhhhh..jadi laper ne…heee
    salam kenal ya ne kunjungan perdana saya di sini.
    sepriyanto recently posted..Ebook 125 Backlink GratisMy Profile

  5. tempar jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat berdating. :)
    kg baru memang syurga makanan murah dan sedap.
    Cikgu Hairul recently posted..Monday bluesMy Profile

  6. bukan sekdar ikan bakar, boleh jadi tempat sambut aniversarry untuk ingat tempat perjumpaan dgn encik suami

  7. Assalam, ikan pari yang sedap, dah lama aku tak makan ikan pari…

  8. Sedapnya. Lama betul tak makan ikan pari bakar. Insya Allah akan saya lepaskan gian hehe.
    Syafrizal recently posted..Merawat masalah sakit pinggangMy Profile

  9. wahh, mesti berselera makannya..
    ohcikgu recently posted..Greece layak ke suku akhir EURO 2012 – Tahniah!My Profile

  10. Ikan bakar memang kegemaran saya juga…. lama tak makan ikan bakar la
    Razifredz recently posted..KekasihMy Profile

  11. alamak,, air liur aku berjatuhan,,, hehe….
    sambal terasi tu enak kali lah,,,, mintak kakak,,,
    penowo recently posted..Motor matic injeksi irit harga murah – Yamaha Mio JMy Profile

  12. kakyanmie , zaman belanar tu apa ?

    heheh kg baru ye ? dekat dah ,,awat tk ajak bee makan sama ..

  13. Sedapnya Kak Yan… Mengimbau nostalgia nampaknya.. :)
    Nur recently posted..Snogurt JB Taman Universiti OutletMy Profile

  14. pergh, ikan bakar dia memang menjilat jari =)
    rozuan recently posted..GIRLS, PLEASE TAKE NOTE.My Profile

  15. Baru tahu pertemuan dan bibit cinta antara Yanmie dan suami. Rupanya ikan ikan pari bakar kg. Baru menjadi saksi. :-)
    akubiomed recently posted..Pelancaran Kawasaki D-Tracker 150 berciri MotardMy Profile

  16. Ikan bakar Kg Baru mmg menyelerakan. Time rajin selalu juga gi lunch kat situ.

  17. Pernah sampai sana sekali. Tak jauh dari UniKL dah tu, sedap + takdelah mahal sangat
    Harian Post recently posted..Jerebu: 8 Kawasan Catat IPU Tinggi Di Selangor, PutrajayaMy Profile

  18. tempat kegemaran saya juga ini heheh mmmg banyak makanan sedap dekat situ …
    namia recently posted..Bila Lelaki Kacak Tapaukan MakananMy Profile

  19. Kedai kat pintu gerbang kan Kak Yan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation