Salam, kan baru ni kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, so sempatlah bawa anak ke Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa ni, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view memang cun sangat-sangat, sejuk mata memandang, terasa nak terjun sekali join anak-anak heheee.

swimming pool sunway resort hotel and spa

Cantik kan???, saya sendiri hampir-hampir tergoda nak mandi sama heheee, tapi disebabkan saya bawa DSLR so tak berani lah pulak nak simpan kat locker, tak nak ambik risiko uhukkkk, sebab time ni kami bertiga sahaja, en.hubby ada kat luar.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

So saya duduk Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool memerhatikan anak-anak mandi sambil melihat keindahan disekeliling, swimming pool ini bersebelahan sahaja dengan Sunway Lagoon, cuma yang ni privacy sedikit kerana ianya hanya untuk guest sahaja.

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Mula-mula kat pool budak ni diorang berdua je, kemain lagi happy sangat bagai pool tu mereka yang punya nngggee~, lepas tu tak lama barulah ramai budak masuk mandi.

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Mata sampai merah-merah tu :D

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Muka serius sebab dah menggigil-gigil kesejukan heheee

Nak tahu, dekat 2 jam juga diorang mandi dalam ni huhuhu, saya nak terkencing menunggu diorang, merayu banyak kali agar mereka segera naik tetapi tidak diendahkan, ok nangis hahahahaa.

- Hati rasa seronok bila melihat anak-anak seronok :D

26 Thoughts on “Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

  1. dua jam mandi?? wahahhahhaaa.. giler betul berendam.. kui kui kui.. sian akak

  2. Sedapnya dapat mandi mandi disini..nanti anak dah besar,maybe boleh ler pergi dekat sini..hehe..tweet sikit..
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Perlukan Pertolongan Rakan BloggerMy Profile

  3. seronoknya adik adik ini semua

  4. batu kat dinding nampak real batu. privacy sikit bila untuk guest saja.

  5. Budak 2 macam tu lah,lagi dia belum cakap sejuk,lagi tulah tak nak naik – kita dulu2 mandi sungai terjun tiruk he3..
    azman recently posted..Eyriqazz VS Denaihati – T & CMy Profile

  6. Assalam, memang cool… cantik gila suasananya…
    Noorikmal recently posted..Al-Fatihah Dipermain-Mainkan Di Dalam Lagu AkonMy Profile

  7. wow..nampak seronok…
    izzatulaleesya recently posted..Doktor Menemui Tanda Kekuasaan AllahMy Profile

  8. lama tak mandi kolam macam tu, baru ni pun mandi kolam air panas ulu legong baling tu
    tak syok, swimming pool syok lagi
    syahrilhafiz recently posted..Penangan Google Adsense, Blog Bahasa Melayu SusahMy Profile

  9. Bila lihat anak-anak Yanmie teringatkat model lelaki bergaya di tepi kolam didalam majalah Mangga. Ha..haa…
    akubiomed recently posted..Mr Bean sudah buka di Malaysia yang pertamaMy Profile

  10. Lama tak mandi di kolam renang hehe

    Takpe, selalu mandi di Bukit Ayer + Gua Kelam, airnya lagi sejuk, nyaman hehe
    Harian Post recently posted..Al-Quran Digital Read Pen MyQalamMy Profile

  11. dah boleh ajar berenang secara serius. bagus tu. dah besar nanti, kompem fit.
    muhsin.aminudin recently posted..GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak KegemaranMy Profile

  12. hebat adik-adik tak pakai gogel pon… :-)

  13. bestnyee.. dah lama tak mandi2 macam tu..
    Anarm recently posted..Permohonan Kahwin Dah DiluluskanMy Profile

  14. wah nampak menarik dan cantik tempat ni..tu dia anak2 sampai menggigil gigil
    Zarul Umbrella recently posted..Uniform Baru Pramugara MASMy Profile

  15. seronok sungguh anak2, mak pown tumpang seronok jugalah.. but really bestlah tempat ini
    KesumaAngsana recently posted..SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRYMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation