Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Salam, kan baru ni kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, so sempatlah bawa anak ke Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa ni, Swimming Pool ni terletak di Level 1 Fuzion, view memang cun sangat-sangat, sejuk mata memandang, terasa nak terjun sekali join anak-anak heheee.

swimming pool sunway resort hotel and spa

Cantik kan???, saya sendiri hampir-hampir tergoda nak mandi sama heheee, tapi disebabkan saya bawa DSLR so tak berani lah pulak nak simpan kat locker, tak nak ambik risiko uhukkkk, sebab time ni kami bertiga sahaja, en.hubby ada kat luar.

Swimming pool sunway resort hotel and spa

So saya duduk Santai Cuci Mata Di Tepi Swimming Pool memerhatikan anak-anak mandi sambil melihat keindahan disekeliling, swimming pool ini bersebelahan sahaja dengan Sunway Lagoon, cuma yang ni privacy sedikit kerana ianya hanya untuk guest sahaja.

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Mula-mula kat pool budak ni diorang berdua je, kemain lagi happy sangat bagai pool tu mereka yang punya nngggee~, lepas tu tak lama barulah ramai budak masuk mandi.

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Mata sampai merah-merah tu :D

Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

Muka serius sebab dah menggigil-gigil kesejukan heheee

Nak tahu, dekat 2 jam juga diorang mandi dalam ni huhuhu, saya nak terkencing menunggu diorang, merayu banyak kali agar mereka segera naik tetapi tidak diendahkan, ok nangis hahahahaa.

- Hati rasa seronok bila melihat anak-anak seronok :D

26 Comments on Outdoor Swimming Pool Sunway Resort Hotel And Spa

  1. KiD
    July 2, 2012 at 11:53 pm (2 years ago)

    dua jam mandi?? wahahhahhaaa.. giler betul berendam.. kui kui kui.. sian akak

    Reply
    • KiD
      July 2, 2012 at 11:55 pm (2 years ago)

      kak yan tak mandi skali? heheh

      Reply
  2. Denaihati
    June 29, 2012 at 3:27 pm (2 years ago)

    batu kat dinding nampak real batu. privacy sikit bila untuk guest saja.

    Reply
  3. azman
    June 29, 2012 at 9:12 am (2 years ago)

    Budak 2 macam tu lah,lagi dia belum cakap sejuk,lagi tulah tak nak naik – kita dulu2 mandi sungai terjun tiruk he3..
    azman recently posted..Eyriqazz VS Denaihati – T & CMy Profile

    Reply
    • KiD
      July 2, 2012 at 11:56 pm (2 years ago)

      ni kolam ni suam2 kut.. sebab tu dua jam berendam.. hehehee

      Reply
    • KiD
      July 2, 2012 at 11:57 pm (2 years ago)

      air panas tak syiok.. air terjun laa syiok.. hehehee

      Reply
  4. tips
    June 28, 2012 at 6:05 pm (2 years ago)

    hebat adik-adik tak pakai gogel pon… :-)

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge