OST Lagu Dejavu Di Kinabalu

Salam, sekarang ni memang layan Drama Dejavu Di Kinabalu Di Slot Akasia TV3, best giler drama romantik ni, setiap hari tak sabar nak tengok episode seterusnya, lebih-lebih lagi OST Lagu Dejavu Di Kinabalu best sangat, nak tahu OST lagu juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah Drama, kalau mengena tu memang boleh meletup-letup drama tu, cuba perhatikan drama-drama yang best, dah tentu OSTnya pun bestkan? *sekadar pendapat*

dejavu di kinabalu

Oklah nak cerita pasal OST Lagu Dejavu Di Kinabalu je pun hihihi, lagu ni hari-hari dengar pun takpe, sesambil update blog memang layan habis lah heeee~, layan jom lagu yang di nyanyikan oleh Melly Goeslow Feat Andika Pratama yang bertajuk Butterfly.

Lirik Lagu Butterfly – Melly Goeslow Feat Andika Pratama

Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

Chorus:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
That previous messed up false me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

Repeat Chorus

- Jom nyanyi sesama ^____^

10 Comments on OST Lagu Dejavu Di Kinabalu

  1. suarapeople
    July 4, 2012 at 6:17 pm (2 years ago)

    omg best nye lagu ni ;p

    Reply
  2. izan
    July 2, 2012 at 4:54 pm (2 years ago)

    ade kawan kate jalan citer ni same mcm citer2 korea..jantung heroin, jantung makwe hero dlu, pastu jatuh cinte, pastu ad konflik..diorg ckp dah leh agak ending..pandai2 je diorg tu..
    izan recently posted..Hot ChefMy Profile

    Reply
  3. kira
    June 29, 2012 at 12:08 pm (2 years ago)

    saya pun suka sangat OST dia! best! butterfly~ terbanglah tinggi~ *menyanyi*

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge