Blog SuperMak


Salam, sekarang ni memang layan Drama Dejavu Di Kinabalu Di Slot Akasia TV3, best giler drama romantik ni, setiap hari tak sabar nak tengok episode seterusnya, lebih-lebih lagi OST Lagu Dejavu Di Kinabalu best sangat, nak tahu OST lagu juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah Drama, kalau mengena tu memang boleh meletup-letup drama tu, cuba perhatikan drama-drama yang best, dah tentu OSTnya pun bestkan? *sekadar pendapat*

dejavu di kinabalu

Oklah nak cerita pasal OST Lagu Dejavu Di Kinabalu je pun hihihi, lagu ni hari-hari dengar pun takpe, sesambil update blog memang layan habis lah heeee~, layan jom lagu yang di nyanyikan oleh Melly Goeslow Feat Andika Pratama yang bertajuk Butterfly.

Lirik Lagu Butterfly – Melly Goeslow Feat Andika Pratama

Ketika waktu mendatangkan cinta
Aku putuskan memilih dirimu
Setitik rasa itu menetes
Dan semakin parah

Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu

Chorus:
Butterfly terbanglah tinggi
Setinggi anganku untuk meraihmu
Memeluk batinmu yang sempat kacau
Karna merindu

Butterfly fly away so high
As high as hopes I pray
To come and reach for you
Rescuing your soul
That previous messed up false me and you

Jalan ini jauh
Namun kita tempuh
Bagai bumi ini
Hanya milik berdua

Biar ku berlebihan
Mendekatimu
Namun ku tunggu

Repeat Chorus

- Jom nyanyi sesama ^____^

10 Thoughts on “OST Lagu Dejavu Di Kinabalu

  1. Lagunya best…ceritanyanya pun unique. Tapi sayang….jalan ceritanya seakan copycat summer scent dari korea. tu yang xtgk tu….
    dennis recently posted..KELEBIHAN DAN KEKURANGAN EBOOK ARIFF SHAHMy Profile

  2. Tak sempat tengok.. :(
    Nur recently posted..Sakit Itu Tanda Allah Sayang Pada KitaMy Profile

  3. omg best nye lagu ni ;p

  4. hoho..mak aku tengok cite nih..
    titan recently posted..Piala AFC bukan milik Ainan Tasneem..My Profile

  5. Assalam, terima kasih kak.. ada pun juga lirik Butterfly… sedap lagu nie…
    Noorikmal recently posted..Tarikh Melihat Anak Bulan Ramadhan 1433H/2012M | Sudah Bersiapkah Menerima KedatangannyaMy Profile

  6. ade kawan kate jalan citer ni same mcm citer2 korea..jantung heroin, jantung makwe hero dlu, pastu jatuh cinte, pastu ad konflik..diorg ckp dah leh agak ending..pandai2 je diorg tu..
    izan recently posted..Hot ChefMy Profile

  7. awww aqashaaaa.. hukhuk
    penmerah recently posted..Sekitar Majlis Kahwin Irine Nadia MarcelloMy Profile

  8. memang best lagu ni.
    lisa recently posted..Cerekarama: Maharku UntukmuMy Profile

  9. Memang best citer ni…so fell…hehe..
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Perlukan Pertolongan Rakan BloggerMy Profile

  10. saya pun suka sangat OST dia! best! butterfly~ terbanglah tinggi~ *menyanyi*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation