Mak Budak Pun Bercamwhore juga

yanmie dan puanbee

Oh keringnya bibirku uhukkk, Psstt!! comel pulak tengok PuanBee hahahaa

Salam, hiks jangan tak tahu ni ler keje kami kalau berjumpa, so jangan ingat mak budak ni skema sangat, Mak Budak Pun Bercamwhore juga tau, kat depan kedai, kat lrt, kat jalan, mana-mana je hahaha, so kat mana-mana mesti nak bercamwhore, so jangan tiru gaya kami hahaha, tapi biasanya kami berdua jeler, dengan laki tak pernah buat lagi, segan pulak heheee.

- Aksi gini terjadi bila kami berdua sahaja :D

29 Comments on Mak Budak Pun Bercamwhore juga

  1. ProfHariz
    June 27, 2012 at 4:23 am (2 years ago)

    Kemain pozing ye kak. Hehe. Nak berpozing dgn adk kak yan blh ;p

    Reply
  2. akubiomed
    June 26, 2012 at 10:48 pm (2 years ago)

    Apa bila super mom blogger pantang dapat camera phone. Ha..haa..

    Reply
  3. iza
    June 26, 2012 at 9:24 pm (2 years ago)

    Assalam..
    Dua2 comel..
    iza recently posted..SensitifMy Profile

    Reply
  4. daddydee
    June 26, 2012 at 2:47 pm (2 years ago)

    Memang terbaik la super-duper Mom berdua ni.

    Reply
      • puanbee
        June 27, 2012 at 4:18 pm (2 years ago)

        tu kalau muncung tu puan bee kena rasuk hahahaa .. tk nak ngaku

        Reply
  5. puanbee
    June 26, 2012 at 1:37 pm (2 years ago)

    haha ada lahi satu aksi akan terjadi bila …..

    terkeluar ayat

    “ibu”

    kehkehkeh

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge