yanmie dan puanbee

Oh keringnya bibirku uhukkk, Psstt!! comel pulak tengok PuanBee hahahaa

Salam, hiks jangan tak tahu ni ler keje kami kalau berjumpa, so jangan ingat mak budak ni skema sangat, Mak Budak Pun Bercamwhore juga tau, kat depan kedai, kat lrt, kat jalan, mana-mana je hahaha, so kat mana-mana mesti nak bercamwhore, so jangan tiru gaya kami hahaha, tapi biasanya kami berdua jeler, dengan laki tak pernah buat lagi, segan pulak heheee.

- Aksi gini terjadi bila kami berdua sahaja :D

29 Thoughts on “Mak Budak Pun Bercamwhore juga

  1. Emm selagi hp ada camera,selagi tu la dapat berposing..hehe..terbaik..dua2 wajah ceria dengan blog yang cukup-cukup hebat..hehe
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Perlukan Pertolongan Rakan BloggerMy Profile

  2. Uish.. gambar camwhore exposed dlm internet!!!
    samdaddycool recently posted..Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  3. sudahh..makcik-makcik nih..aduyaiii..
    titan recently posted..Komisen Pertama dari Usahawanblog.comMy Profile

  4. Kemain pozing ye kak. Hehe. Nak berpozing dgn adk kak yan blh ;p

  5. mana gigi tuuuuu…hihihi
    Kak Jie recently posted..Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri Khas Untuk BloggerMy Profile

  6. apasal nampak lain pulak puanbee kat sebelah tu…ingat sapa tadi. :)
    kimmie recently posted..Apa yang mempengaruhi anda?My Profile

  7. orang perempuan memang suka bergambar.
    eiela recently posted..Nona Serikaya Keluarga AnnonaceaeMy Profile

  8. Apa bila super mom blogger pantang dapat camera phone. Ha..haa..

  9. Bakal-bakal protege uncle Gedek. :-)
    akubiomed recently posted..Seminar Jom Kurus bersama Kevin ZahriMy Profile

  10. Assalam..
    Dua2 comel..
    iza recently posted..SensitifMy Profile

  11. amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…bukan nak camwhore ngan rayyan aritu! :P comel lah mak2 budak niiiiii…hihihi…rayyan pon kalah !
    Rayyan Haries recently posted..GoMakan.com Launching at Neverland Club, KL.My Profile

  12. Hehe, dua-dua comel :)
    Sara recently posted..Potongan Jualan, Diskaun HebatMy Profile

  13. Posing muda remaja ni.. hehehe
    myvitrd recently posted..Bercuti Di Cameron Highlands | Persiapan Ke Destinasi – Part 1My Profile

  14. Memang terbaik la super-duper Mom berdua ni.

  15. Oh kembar ku Puan Bee he3..
    azman recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  16. amboi, kemain berposing yan. hehe.. ke ini pembawakan budak gak :D
    fara recently posted..Cranky Baby, Cranky MamaMy Profile

  17. comel2… mak budak pun ada keinginan jgk… cuma jgn buat aksi mata bolat n mulut muncung dh la… x sesuai… :)
    zie fauzi recently posted..Week 25 – Only 15 More Weeks To GoMy Profile

  18. wah wah wah, anggun betul kak kak kak semua bak kat kak kujie kakaka
    syahrilhafiz recently posted..Wordless Wednesday #15 : Tarikh Bulan Puasa Ramadhan 2012My Profile

  19. wahhh jelez sih…. :D
    sweetkurma recently posted..lelaki ini….! eyriqazz vs denaihatiMy Profile

  20. haha ada lahi satu aksi akan terjadi bila …..

    terkeluar ayat

    “ibu”

    kehkehkeh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation