Layan Madagascar 3 Jom!!!

20120618-114843.jpg

- Ehemmm lama tak layan movie, jom layan Madagascar 3, Aiman cuti, Hubby cuti ^___^

- Sent From My Gadget

21 Comments on Layan Madagascar 3 Jom!!!

  1. puanbee
    June 20, 2012 at 7:16 pm (2 years ago)

    tunggu keluar astro je lah huhu

    Reply
  2. Noorikmal
    June 19, 2012 at 5:47 pm (2 years ago)

    Assalam, belum tengok lagi… malas pergi pawagam… nantilah download sendiri…hehhee

    Reply
  3. Denaihati
    June 19, 2012 at 11:56 am (2 years ago)

    kalau ada masa nanti nak kena layan juga rasanya

    Reply
  4. Harian Post
    June 19, 2012 at 7:05 am (2 years ago)

    Sejak tak stadi di Puncak Alam memang jarang tengok wayang ni, dekat Perlis takde panggung wayang, kalau nak tengok pun kena pergi ke Jitra hoho

    Saya suka tengok wayang 3D, yang kartun, efek dia memang power hehe
    Harian Post recently posted..Aireen Omar CEO Baru AirAsia Berhad, MalaysiaMy Profile

    Reply
    • Noorikmal
      June 19, 2012 at 5:48 pm (2 years ago)

      Hebak tak cite dia tu… saja nak tanya pendapat… kalau tak best malas nak download… hehhe

      Reply
  5. lov
    June 18, 2012 at 12:40 pm (2 years ago)

    alamak da nengok ye cite nih? so mcmna? best x?

    kite xdpt nengok wyg nih tpkse nunggu dvd da kua tp lmbt kot ye? :(
    lov recently posted..200 BUAH KOMIKMy Profile

    Reply
  6. eyriqazz
    June 18, 2012 at 12:30 pm (2 years ago)

    tak ajakpun…

    p.s : baby nak tengok ke ni? Alisya dah berkali2 ajak tengok citer ni…
    eyriqazz recently posted..Papa Kata JanganMy Profile

    Reply
    • yanmie
      June 18, 2012 at 1:41 pm (2 years ago)

      nak privacy dgn family je hahahaa :))

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge