20120618-114843.jpg

- Ehemmm lama tak layan movie, jom layan Madagascar 3, Aiman cuti, Hubby cuti ^___^

– Sent From My Gadget

21 Thoughts on “Layan Madagascar 3 Jom!!!

  1. lama betul tak tengok wayang..hehe
    lisa recently posted..Slot Ratu: Andai ku Tahu tv9My Profile

  2. tunggu keluar astro je lah huhu

  3. Dah tengok.. Movie ni best jugak.. tapi x sebest yang Madagascar 1.. ;)
    Nurul recently posted..Kemeriahan Nando’s "We Grill Champion"My Profile

  4. Assalam, belum tengok lagi… malas pergi pawagam… nantilah download sendiri…hehhee

  5. Bestnyer layan movie :)
    Myra Jay recently posted..M’c Donalds Breakfast & Pizza Hut PromotionMy Profile

  6. best kalau layan 3D
    Juan recently posted..Google Adsense Earnings Hari ini 2012My Profile

  7. Wahh best kan cite ni..tgok pawagam pulak..memang besttt…
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Part 2My Profile

  8. kalau ada masa nanti nak kena layan juga rasanya

  9. Memang best la Madagascar 3 ni :)
    shraqs recently posted..Angry Birds Seasons Update 30 Level PiglantisMy Profile

  10. Sejak tak stadi di Puncak Alam memang jarang tengok wayang ni, dekat Perlis takde panggung wayang, kalau nak tengok pun kena pergi ke Jitra hoho

    Saya suka tengok wayang 3D, yang kartun, efek dia memang power hehe
    Harian Post recently posted..Aireen Omar CEO Baru AirAsia Berhad, MalaysiaMy Profile

  11. dah lama tak tengok wayang ni..
    titan recently posted..Germany pun lepas jugak. Haha!My Profile

  12. bestnya dapat tengok wayang
    kimmie recently posted..Jerebu yang datangMy Profile

  13. Tentu dapat menonton bersama satu keluarga tanpa gangguan dan bersesak?
    akubiomed recently posted..Sambutan Hari Bapa dengan projek Hari MingguMy Profile

  14. owh…. dah keluar ka?….
    Manan Qayyim recently posted.."Jom Niaga" bakal mengegarkan UiTM Kedah.My Profile

  15. dah tengok.huhu
    rozuan recently posted..BOYS, ADA PESANAN DARI GIRLS =)My Profile

  16. nak tiket! hehe
    mr.pingu recently posted..Keywords: Blog yang BEST dibacaMy Profile

  17. alamak da nengok ye cite nih? so mcmna? best x?

    kite xdpt nengok wyg nih tpkse nunggu dvd da kua tp lmbt kot ye? :(
    lov recently posted..200 BUAH KOMIKMy Profile

  18. tak ajakpun…

    p.s : baby nak tengok ke ni? Alisya dah berkali2 ajak tengok citer ni…
    eyriqazz recently posted..Papa Kata JanganMy Profile

  19. wah wah, akan pi tengok jugak lusa mungkin..hehe kalau free
    syahrilhafiz recently posted..WordPress 3.4 “Green” DilancarkanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation