Blog SuperMak


20120614-122848.jpg

Hampir 6 tahun tak jejak kaki ke klinik ibu mengandung, lepas ni selalu lah gi sini ^___^

Sent From My Gadget

20 Thoughts on “Klinik Kesihatan Ibu Dan Anak

  1. Petaling JAYA GOT KLINK KESIHATAN IBU DAN ANAK

  2. Kemas nya klinik..mana staff klinik tu??hehe
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Part 2My Profile

  3. hehe..tak sabar menunggu saat ini..
    ohcikgu recently posted..Greece layak ke suku akhir EURO 2012 – Tahniah!My Profile

  4. wife saya tahun ni kali pertama … excited juga saya bila hantar wife tu
    Razifredz recently posted..KekasihMy Profile

  5. macam xda org jer
    Juan recently posted..New Proton PreveMy Profile

  6. nampak lengang tp ttp nampak ceria dalaman klinik ni sesuai sgt utk ibu dan anak :)
    Ekspresi Ruang recently posted..Lazy Football: Kerusi Dengan Tiang Gol Rekaan Emanuele MaginiMy Profile

  7. good luck kak yan…. jgn makan siakap byk sgt…hik3…
    eyriqazz recently posted..Perfect Romantic EscapeMy Profile

  8. ni kat Bukit tinggi ke kak? kosong je nampaknya.. mesti cepat je segala urusan kan?
    Queen Teratai recently posted..Doa Pagi Jumaat #3My Profile

  9. Nampak ade kepala orang sikit kt tepi tu..hehe. Yang lain mana pi? Rehat ke? hehe :)
    SuhairiDotCom recently posted..Ibarat Gagak Hitam Tiada Siapa Yang MencelupnyaMy Profile

  10. tak pernah pergi lagi..haha
    titan recently posted..Download 3GP Gadis bertudungMy Profile

  11. lihat gambar ni di instagram.. hehe
    muazfaris recently posted..Filem Prometheus sesuai untuk bakal doktorMy Profile

  12. ni akak sampai pagi2 lagi ke ni? macam tak de orang je ni…huhu…lepas ni tiap2 bulan le kena buat check-up kat KK kan..
    bardboo recently posted..Lil’ Baby Ku Sayang | Pengalaman Mengandung di Negara OrangMy Profile

  13. takde orang macam ni, prosesnya mesti cepat siap.

  14. cantik la tengok kaler klinik ibu dan anak ni.. sejuk mata memandang..
    Suraya recently posted..Album Duit Hantaran KahwinMy Profile

  15. Assalam, Biasalah tu kak… itulah pengorbanan seorang ibu… Mudah-mudahan kandungan akak sihat-sihat saja…
    Noorikmal recently posted..Nora Danish Bergaya Dalam Set Foto Edisi Raya 2012 (12 Gambar)My Profile

  16. Yay! kak yan dah g buat buku ea?:) comel la warna klinik ibu dan anak ni;p
    nik recently posted..6 Makanan terbaik untuk pesakit kanserMy Profile

  17. Macam lengang sahaja klinik ibu dan anak ini?
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # naik pelaminMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation