Kereta Baru

Salam, haishhh lamanya tak update blog, sindrom Di Penghujung Trimester Pertama masih terasa sikit-sikit, insyaallah semakin baik harapnya, yeayyy layan kereta baru (kereta pinjam) heeee, kalau dapat sebijik best ni kiikikiki.

SuperGT Sepang 2012

Merahnyaaa, ok i like!, lagi-lagi kereta Nissan, citarasa kami laki bini ekekee, tapi yang ni mampu tengok aje ler ye, tetap cinta pada nissan purple en.hubby.

SuperGT Sepang 2012

Biru…ok tenang je tengok hikhik

- (Kereta baru pinjam hahaa) Sat lagi update lain, resize gambar dulu :D

25 Comments on Kereta Baru

  1. azman
    June 15, 2012 at 1:22 am (2 years ago)

    saya suka kereta yg ada hon dua tu he3..

    Reply
  2. Suraya
    June 13, 2012 at 10:30 pm (2 years ago)

    kereta yang kaler biru tu nampak smart.. ditambah dgn ke-kacak-kan model 2 org tu.. hehe..
    Suraya recently posted..Album Duit Hantaran KahwinMy Profile

    Reply
  3. Denaihati
    June 13, 2012 at 9:06 pm (2 years ago)

    kalau ada orang nak beri test drive pun ok dah.

    Reply
  4. Sally Yatiey
    June 13, 2012 at 6:40 pm (2 years ago)

    Yang merah tu sangat2 cantik bergaya :D hee

    Reply
    • yanmie
      June 13, 2012 at 5:11 pm (2 years ago)

      nanti boleh ler pinjam hehee :D
      yanmie recently posted..Kereta BaruMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge