Salam, haishhh lamanya tak update blog, sindrom Di Penghujung Trimester Pertama masih terasa sikit-sikit, insyaallah semakin baik harapnya, yeayyy layan kereta baru (kereta pinjam) heeee, kalau dapat sebijik best ni kiikikiki.

SuperGT Sepang 2012

Merahnyaaa, ok i like!, lagi-lagi kereta Nissan, citarasa kami laki bini ekekee, tapi yang ni mampu tengok aje ler ye, tetap cinta pada nissan purple en.hubby.

SuperGT Sepang 2012

Biru…ok tenang je tengok hikhik

- (Kereta baru pinjam hahaa) Sat lagi update lain, resize gambar dulu :D

25 Thoughts on “Kereta Baru

  1. Penuh bergaya tu…kereta ni dapat satu baru tak kenal kawan2..hahaha
    Hafizul recently posted..Dilema – Kerja Lama Vs Kerja Baru Part 2My Profile

  2. haziq bg kt pakcik je la keta biru kt bwh tu. pakcik byr ansur2 pon xpe. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Lazy Football: Kerusi Dengan Tiang Gol Rekaan Emanuele MaginiMy Profile

  3. ada hati nak kereta baru gayanya ni..
    titan recently posted..Download 3GP Gadis bertudungMy Profile

  4. saya suka kereta yg ada hon dua tu he3..

  5. Akak…

    Ade gambar kat Pit Walk tak ? nanti tempek la satu dua yea… sebab aritu tak sempat la nak pergi…. HIHIHI
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD( Roti Naan Cheese + Garlic + Ayam Tandoori )My Profile

  6. Assalam, saya lebih suka warna biru tu… biasalah warna kegemaran…hehehe… hebak posing lagi gitu napa tak pandu terus… hahahaha
    Noorikmal recently posted..Nora Danish Bergaya Dalam Set Foto Edisi Raya 2012 (12 Gambar)My Profile

  7. awek mana awek, upload la sekali..hehehe
    syahrilhafiz recently posted..WordPress 3.4 “Green” DilancarkanMy Profile

  8. Kereta last tu mcm Christiano Ronaldo punya kereta Audi lah. .. :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..Keputusan Rayuan Kemasukan Ke IPTA/Politeknik Premier Lepasan SPM/Setaraf 2012My Profile

  9. yang merah tu betul2 mencuit hati…cantik gila…
    bardboo recently posted..Lil’ Baby Ku Sayang | Pengalaman Mengandung di Negara OrangMy Profile

  10. ini kalau dapat maw tak tidor malam.hehe
    rozuan recently posted..WHAT I HAVE LEARNT FROM TWITTERMy Profile

  11. kereta yang kaler biru tu nampak smart.. ditambah dgn ke-kacak-kan model 2 org tu.. hehe..
    Suraya recently posted..Album Duit Hantaran KahwinMy Profile

  12. kalau ada orang nak beri test drive pun ok dah.

  13. Audi biru tu keta idaman.. terbaik
    myvitrd recently posted..Buat Blog VS Buat DuitMy Profile

  14. Kereta warna koning tak ada?
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # naik pelaminMy Profile

  15. Yang merah tu sangat2 cantik bergaya :D hee

  16. xpayah beli la yanmie.. susah nak drive kat taman perumahan.. nak bw durian dari dusun pun payah
    Nazri recently posted..Waspada Phishing Credit Card Via Hosting RenewalMy Profile

  17. heeee….yang merah tu ensem;p dapat kete tu semua orang tengok:)
    nik recently posted..6 Makanan terbaik untuk pesakit kanserMy Profile

  18. hehe.. kalaulah mampu pakai keta baru seperti diatas kan best.. :)
    cmratu recently posted..Tebus mata ganjaran kad kreditMy Profile

  19. cntik..kaler biru tu…smart..
    syu90 recently posted..Uji mata korangMy Profile

  20. salam..
    ermm..nak order gak
    sebijik lah..huhu
    Bro Zulkbo recently posted..SOAL JAWAB Berkenaan Pelaburan Emas Fizikal Lebih BaikMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation