Blog SuperMak


Salam, yeayy Euro 2012 Starts Tonight! Catch The Matches On TV3 & ntv7!, so nampaknya ramailah yang tak sabar menanti EURO 2012 bermula, apa lagi demam bola kini kembali, jadual perlawanan boleh tengok kat bawah ni, Tuan rumah bersama pada Euro 2012 iaitu Poland dan Ukraine.

euro 2012

Dan perlawanan pertama akan berlangsung pada pukul 11.55 malam ini waktu Malaysia yang mana menyaksikan Poland menentang Greece, kat TV3 pun ada Live juga selain Astro, tak pun layan Stadium Twitter dengan hashtag #Euro2012 kehkeh, lagi meriah rasanya ahaks!

JADUAL PERLAWANAN EURO 2012 PERINGKAT KUMPULAN (Waktu Malaysia) :

Jadual Kumpulan A – EURO 2012

8 Jun – 11:55 pm : POLAND vs GREECE
9 Jun – 02:45 am : RUSSIA vs REP CZECH
13 Jun – 02:45 pm : POLAND vs RUSSIA
13 Jun – 11:55 pm : GREECE vs REP CZECH
17 Jun – 02:45 am : GREECE vs RUSSIA
17 Jun – 02:45 am : REP CZECH vs POLAND

Jadual Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun – 11:55 pm : BELANDA vs DENMARK
10 Jun – 02:45 am : JERMAN vs PORTUGAL
13 Jun – 11.55 pm : DENMARK VS PORTUGAL
13 Jun – 02:45 am : BELANDA vs JERMAN
17 Jun – 02.45 am : PORTUGAL VS BELANDA
17 Jun – 02.45 am : DENMARK vs JERMAN

Jadual Kumpulan C – EURO 2012

10 Jun – 11:55 pm : SEPANYOL vs ITALI
11 Jun – 02:45 am : IRELAND vs CROATIA
14 Jun – 02:45 am : SEPANYOL vs IRELAND
14 Jun – 11:55 pm : ITALI vs CROATIA
18 Jun – 02:45 am : CROATIA vs SEPANYOL
18 Jun – 02:45 am : ITALI vs IRELAND

Jadual Kumpulan D – EURO 2012

11 Jun – 11:55 pm : PERANCIS vs ENGLAND
12 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs SWEDEN
15 Jun – 11:55 pm : SWEDEN vs ENGLAND
16 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs PERANCIS
20 Jun – 02:45 am : ENGLAND vs UKRAINE
20 Jun – 02:45 am : SWEDEN vs PERANCIS

Sumber : Denaihati.com

instag

Instag dengan Mzul pagi tadi

Nampaknya ramai lah yang akan terbabas pergi kerja dek demam bola ni, tapi serius memang meriah time demam bola ni, lebih-lebih lagi bila layan di kedai makan, sorak ramai-ramai hahahhaa, bestkan?, rindu zaman bujang-bujang dulu, layan bola kat kedai makan dengan suami dan kawan-kawan ihikkk

- Tiap kali iklan Euro 2012 kat TV3, Haziq mesti cakap “Angah sokong Perancis”, masalahnya dia tau ke Perancis tu apa? hahahhaa.

20 Thoughts on “EURO 2012 – Jadual Perlawanan EURO 2012

  1. adeh, tidur smlm blom cukup cover lg, dh ‘nak kena’ tgk match belanda-german mlm ni. deutschland ueber alles! hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Fusion Tables Rekaan Matthew RobinsonMy Profile

  2. hahahaha sya sendiri pun dah terlajak hari ini… sedar2 dah kul 8.30. seb baik cuti dari solat. kalau tak tinggallah subuh..
    Queen Teratai recently posted..Demam Euro 2012My Profile

  3. Game pertama Poland VS Greece – tak tengok sangat pun,just banyak update je haha
    Harian Post recently posted..Jalan Kembali Bohsia 2 Kutip RM1 Juta Selepas Dua Hari TayanganMy Profile

  4. gamat la lepas ni dengan bola..hehe..bard tak minat sangat bola..
    bardboo recently posted..Bersangka Baik, Itulah Yang Terbaik!My Profile

  5. Ramai yang berjaga untuk menonton EURO 2012 ini. :-)
    akubiomed recently posted..Ray Ban Wayfarer cermin mata tidak lapuk dek zamanMy Profile

  6. Angah sokong Perancis, he he. ada jugak team yg dia sokong.
    ada yg ambik mc nanti ke..heee

  7. demam bola. yeay! tapi tak semua match ada live kat tv3 kan..selected team..huh astro astro EURO 2012 :)
    syahrilhafiz recently posted..Tawaran Hebat Domain .MY Serendah RM 25My Profile

  8. Demam dah bermula nampak nya – saya kureng sikit bola nih cewahh!

  9. Whoaa… bila dah start game EURO nie…. confirm saper jual jersi BOLA TEAM EROPAH nie akan dapat duit lebih sebab diorang boleh jual mahal skit
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD ( 2 BAKSO + 2 SOTO ) PASAR MALAM PEKAN SALAKMy Profile

  10. nasib baik tak antu bola

    • Kadang2 Yan jadi hantu bola gak kat, tengok pada situasi juga coz kadang2 memang teman hubby layan bola, terutamanya kalau Arsenal lawan, perghhh dua2 jadi hantu bolah hahhaha :D

      Tapi EURO 2012 ni xtau ler hubby demam bola ke tak, kalau dia demam maka bini dia ni haruslah jgk demam sebab teman dia tengok heheee :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation