Salam, yeayy Euro 2012 Starts Tonight! Catch The Matches On TV3 & ntv7!, so nampaknya ramailah yang tak sabar menanti EURO 2012 bermula, apa lagi demam bola kini kembali, jadual perlawanan boleh tengok kat bawah ni, Tuan rumah bersama pada Euro 2012 iaitu Poland dan Ukraine.

euro 2012

Dan perlawanan pertama akan berlangsung pada pukul 11.55 malam ini waktu Malaysia yang mana menyaksikan Poland menentang Greece, kat TV3 pun ada Live juga selain Astro, tak pun layan Stadium Twitter dengan hashtag #Euro2012 kehkeh, lagi meriah rasanya ahaks!

JADUAL PERLAWANAN EURO 2012 PERINGKAT KUMPULAN (Waktu Malaysia) :

Jadual Kumpulan A – EURO 2012

8 Jun – 11:55 pm : POLAND vs GREECE
9 Jun – 02:45 am : RUSSIA vs REP CZECH
13 Jun – 02:45 pm : POLAND vs RUSSIA
13 Jun – 11:55 pm : GREECE vs REP CZECH
17 Jun – 02:45 am : GREECE vs RUSSIA
17 Jun – 02:45 am : REP CZECH vs POLAND

Jadual Kumpulan B – EURO 2012

9 Jun – 11:55 pm : BELANDA vs DENMARK
10 Jun – 02:45 am : JERMAN vs PORTUGAL
13 Jun – 11.55 pm : DENMARK VS PORTUGAL
13 Jun – 02:45 am : BELANDA vs JERMAN
17 Jun – 02.45 am : PORTUGAL VS BELANDA
17 Jun – 02.45 am : DENMARK vs JERMAN

Jadual Kumpulan C – EURO 2012

10 Jun – 11:55 pm : SEPANYOL vs ITALI
11 Jun – 02:45 am : IRELAND vs CROATIA
14 Jun – 02:45 am : SEPANYOL vs IRELAND
14 Jun – 11:55 pm : ITALI vs CROATIA
18 Jun – 02:45 am : CROATIA vs SEPANYOL
18 Jun – 02:45 am : ITALI vs IRELAND

Jadual Kumpulan D – EURO 2012

11 Jun – 11:55 pm : PERANCIS vs ENGLAND
12 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs SWEDEN
15 Jun – 11:55 pm : SWEDEN vs ENGLAND
16 Jun – 02:45 am : UKRAINE vs PERANCIS
20 Jun – 02:45 am : ENGLAND vs UKRAINE
20 Jun – 02:45 am : SWEDEN vs PERANCIS

Sumber : Denaihati.com

instag

Instag dengan Mzul pagi tadi

Nampaknya ramai lah yang akan terbabas pergi kerja dek demam bola ni, tapi serius memang meriah time demam bola ni, lebih-lebih lagi bila layan di kedai makan, sorak ramai-ramai hahahhaa, bestkan?, rindu zaman bujang-bujang dulu, layan bola kat kedai makan dengan suami dan kawan-kawan ihikkk

- Tiap kali iklan Euro 2012 kat TV3, Haziq mesti cakap “Angah sokong Perancis”, masalahnya dia tau ke Perancis tu apa? hahahhaa.