36 Thoughts on “Bersama Blogger

  1. ini mesti projek baru ni..hehehe
    Aya recently posted..10 Blog Malaysia Popular 2013My Profile

  2. apalah yang dibincangkan tu.. ada projek baruke?
    azydy recently posted..Wordless Wednesday : Apek Goalkeeper Kena BuliMy Profile

  3. wahh bestnya dapat berkumpul ramai2, semuanya hebat2 belaka, nanti nak joib juga… :)

  4. Wahhh apa yang dibincangkan tu??cam kusyuk jer..hehe
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Perlukan Pertolongan Rakan BloggerMy Profile

  5. Semuanya hebat2… nie mesti pasal projek … hehhhe
    Noorikmal recently posted..Al-Fatihah Dipermain-Mainkan Di Dalam Lagu AkonMy Profile

  6. Wah wah wah… ini team otai blogger malaya. harap dapat jadik blogger otai macam kak juga
    Makcik recently posted..[Limited Voucher] The Coffee Bean & Tea Leaf Buy 1 FREE 1My Profile

  7. waaah, best nye.. Lazada meeting kan nihhh
    muazfaris recently posted..Penangan Subway Buy One Free One pada 27 Jun #WWMy Profile

  8. kalau meeting, part paling best, bbila ada makan-makan.. :P
    samdaddycool recently posted..Contest Cabaran SEO Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  9. Mantapkan blog masing2….insyallah boleh bersama2 mereka he3..
    azman recently posted..Eyriqazz VS Denaihati – T & CMy Profile

  10. ni semua yg hebat2 ni….

  11. hoho..terer-terer semuanya.. :)
    titan recently posted..Komisen Pertama dari Usahawanblog.comMy Profile

  12. Nampak kak yanmie semakin rajin update blog , kalah saya dah hihihi ..kakak jumaat ni buat aksi lagi ya .. tambah nik sorang

  13. Projek MEGA nie…. bincang bisnes/produk JUTA-JUTA punya cerita kan….
    hazman aka species1980 recently posted..Promosi SUBWAY vs Buffet TONY ROMAS’SMy Profile

  14. suka tengok misai macam komunis tu.hehehe
    Man recently posted..Off Dan Cuti Bila BekerjaMy Profile

  15. ingatkan meeting pasal Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati…hehehe
    Shahrul recently posted..Susun Strategi Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  16. Lazada southgate mall

  17. wah meeting orang2 besar ni.. hehehe.. mcm ada projek besar je tu?
    myvitrd recently posted..Buah Cinta Sesedap NamanyaMy Profile

  18. Bilalah gamaknya dapat duduk dlm barisan blogger2 hebat ni.

  19. perghh otai2 blogger. kat mana nih?

  20. pergkhhh!! bloggers otai semer bergabung.. pojek besar2an neh..kikikiki
    akuzle ayu recently posted..Hodoh di Luar..My Profile

  21. wah rajin ni kak

  22. Serius sahaja perbincangan meja bulat otai-otai blogger. Kenapa di atas meja kosong tidak nampak air teh, kopi dan kuih? :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Hak golongan OKUMy Profile

  23. eden suka soalan yang diajukan oleh awek sebelah ariffshah tu…

    Awek sebelah ariffshah : How u give the 10K traffic to others?
    Denaihati : There is a way….

    Hahaha, serious cool jawapan DH…..
    eyriqazz recently posted..Kepuasan BerbloggingMy Profile

  24. meeting psl ape tu kak yan? hehe
    syu90 recently posted..jeles dengan merekaMy Profile

  25. fuhhh dasat persidangan meja bulat tu…serious jer semuanya
    sweetkurma recently posted..Wordless Wednesday – apa celop peluk patung….My Profile

  26. syok betul kalau dpt join perjumpaan mcm ni..
    zie fauzi recently posted..Panduan Memilih Nama BayiMy Profile

  27. wah, terbaik lah nie :DD

    p/s: hope dapat join satu hari nanti
    azrijohan recently posted..Penangan Google Adsense, Mahu Juga Aku MerasaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation