Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

Salam, yeayyy percutian yang singkat tapi menyeronokkan, seronok lebih bagi budak-budak ni ler, kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kemain dekat dengan rumah hihihi, 20 minit je perjalanan, seronok juga sebab jimat masa dan minyak ekekeke, terima kasih kepada RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk percutian ini, suka sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Kami duk kat Resort Suite Studio Room di tingkat 26, puas hati sangatlah dengan bilik ni, katil king size, muat untuk kami anak beranak, banyak ruang lagi tau hahaha, sebab hero-hero comel-comel, mak diorang je terlebih obes coz perut semakin membesar *perut jadikan alasan hahahha*

sunway resort hotel and spa

Kemudahan yang ada dalam bilik ini sangatlah memuaskan hati, macam-macam ada, siap boleh masak tau coz ada dapur masak elektrik tu, periuk nasi, kuali, belanga, nak makan pun memang kelengkapan semua ada, benda yang takde kat rumah pun ada kat sini heheeee, memang lengkaplah, puas hati sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Oh ni sikit je saya letak, nak tau siap lengkap dengan belanga, kuali segala macam lagi

sunway resort hotel and spa

sunway resort hotel and spa

Sempat lagi posing dalam toilet, giler cantik sangat toiletnye

sunway resort hotel and spa

Abang Ngah layan Upin Ipin kat iPad2.

sunway resort hotel and spa

Gaya nengok Upin Ipin macam ni pun ada juga ke? -..-”

sunway resort hotel and spa

Ok yang ni baru layan TV :D

sunway resort hotel and spa

Ok m ereka berdua ^____^

sunway resort hotel and spa

View dari bilik kami, memang cantik, nampak kepala singa hikhik, nanti saya share gambar lain untuk pemandangan dari bilik yang kami duduki ni, gayat pun ada hihihi.

Apa yang saya katakan, Hotel Sunway Resort Hotel And Spa ni memang bertaraf eksklusif, semuanya pun cantik-cantik benda yang ada kat sini, selesa sangat-sangat, nak makan pun senang, nak shopping apatah lagi serius senang, pergi je ke Sunway Pyramid coz hotel ni bersambung dengan Sunway Pyramid, jadi makanya sedikan duit lebih hihihi.

Dan yang paling best, talian internet sangatlah superb, laju giler!!!, memang puas hati sangat, lebih-lebih lagi penggunakan broadband adalah percuma.

Sekali lagi terima kasih buat RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk tajaan hadiah tersebut, serius enjoy sangat walaupun hanya 2H1M.

- Nanti update lagi, ada banyak gambar ni, hikhik ^____^

17 Comments on Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

  1. azman
    June 28, 2012 at 1:40 am (2 years ago)

    Wow boleh tahan besar bilik nih…

    Reply
  2. puanbee
    June 27, 2012 at 9:22 pm (2 years ago)

    seronok kak , ada pinggan mangkuk bagai ..

    Reply
  3. papa mifz
    June 27, 2012 at 2:34 pm (2 years ago)

    wah best nyer la kalau dapat bercuti dgn family dalam studio suite mcm tuh…serba lengkap yer kemudahan yg disediakan yer…best2…
    papa mifz recently posted..Apa Itu Cham Ais ??My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge