Salam, yeayyy percutian yang singkat tapi menyeronokkan, seronok lebih bagi budak-budak ni ler, kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kemain dekat dengan rumah hihihi, 20 minit je perjalanan, seronok juga sebab jimat masa dan minyak ekekeke, terima kasih kepada RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk percutian ini, suka sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Kami duk kat Resort Suite Studio Room di tingkat 26, puas hati sangatlah dengan bilik ni, katil king size, muat untuk kami anak beranak, banyak ruang lagi tau hahaha, sebab hero-hero comel-comel, mak diorang je terlebih obes coz perut semakin membesar *perut jadikan alasan hahahha*

sunway resort hotel and spa

Kemudahan yang ada dalam bilik ini sangatlah memuaskan hati, macam-macam ada, siap boleh masak tau coz ada dapur masak elektrik tu, periuk nasi, kuali, belanga, nak makan pun memang kelengkapan semua ada, benda yang takde kat rumah pun ada kat sini heheeee, memang lengkaplah, puas hati sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Oh ni sikit je saya letak, nak tau siap lengkap dengan belanga, kuali segala macam lagi

sunway resort hotel and spa

sunway resort hotel and spa

Sempat lagi posing dalam toilet, giler cantik sangat toiletnye

sunway resort hotel and spa

Abang Ngah layan Upin Ipin kat iPad2.

sunway resort hotel and spa

Gaya nengok Upin Ipin macam ni pun ada juga ke? -..-”

sunway resort hotel and spa

Ok yang ni baru layan TV :D

sunway resort hotel and spa

Ok m ereka berdua ^____^

sunway resort hotel and spa

View dari bilik kami, memang cantik, nampak kepala singa hikhik, nanti saya share gambar lain untuk pemandangan dari bilik yang kami duduki ni, gayat pun ada hihihi.

Apa yang saya katakan, Hotel Sunway Resort Hotel And Spa ni memang bertaraf eksklusif, semuanya pun cantik-cantik benda yang ada kat sini, selesa sangat-sangat, nak makan pun senang, nak shopping apatah lagi serius senang, pergi je ke Sunway Pyramid coz hotel ni bersambung dengan Sunway Pyramid, jadi makanya sedikan duit lebih hihihi.

Dan yang paling best, talian internet sangatlah superb, laju giler!!!, memang puas hati sangat, lebih-lebih lagi penggunakan broadband adalah percuma.

Sekali lagi terima kasih buat RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk tajaan hadiah tersebut, serius enjoy sangat walaupun hanya 2H1M.

- Nanti update lagi, ada banyak gambar ni, hikhik ^____^

17 Thoughts on “Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

  1. Mengasyikkan sekali bisa menikmati spa di hotel mewah
    Selamat bersenang – senang :)
    Rina recently posted..How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  2. join sunway international vocation ke?
    Nazri recently posted..Claim Kena Gigit Semut RM700My Profile

  3. Wahh bestnya pemandangan dr bilik tu…suasana bilik pun selesa dan sedap tdo tu..hahaha
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil Perlukan Pertolongan Rakan BloggerMy Profile

  4. berapa ni satu malam?

  5. Wow boleh tahan besar bilik nih…

  6. waa.. untungnye.. heheh
    Ikhwan Pauzi recently posted..Abraham Lincoln the Vampire HunterMy Profile

  7. yang paling penting internet laju berdesub, baru senang hati…heee
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Juara pilihan Lelaki KacakMy Profile

  8. seronok kak , ada pinggan mangkuk bagai ..

  9. Pergh… kemudahan yang disediakan sangat bagus!

    P/S: amboi posing sakan :)
    Harian Post recently posted..Nissan Sunny Baru Atau Nissan Almera Dikesan Di MelakaMy Profile

  10. rezeki tuh.huhu
    rozuan recently posted..KECEWA DENGAN NUFFNANGMy Profile

  11. Ada dapur boleh masak sendiri jimat kos.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Hak golongan OKUMy Profile

  12. wah sesuai sangat untuk orang yang nak berbulan madu ni.. hehehe
    myvitrd recently posted..Buah Cinta Sesedap NamanyaMy Profile

  13. Memang rezeki akak kan…. dan rebecca tu memang baik hati buat giveaway nie….
    hazman aka species1980 recently posted..Promosi SUBWAY vs Buffet TONY ROMAS’SMy Profile

  14. wah best nyer la kalau dapat bercuti dgn family dalam studio suite mcm tuh…serba lengkap yer kemudahan yg disediakan yer…best2…
    papa mifz recently posted..Apa Itu Cham Ais ??My Profile

  15. mmg cantik la..yg tambah best sbb free kan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wang Kertas Baru Diedarkan Bermula 16 Julai 2012My Profile

  16. best2 betul lg2 boleh memasak bagai..
    KesumaAngsana recently posted..WordLESS Wednesday 2 – Raja Azmi Fail Cerai Hari IniMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation