Tutti Frutti 1 Utama

Salam, yeayyy syukur dapat juga merasa Tutti Frutti di 1 Utama Damansara, dah lama sebenarnya nak makan Tutti Frutti ni cuma tak pernah lagi jumpa, ni pertama kali jumpa kat 1 Utama, apa lagi heret anak-anak, adik, kakak pergi merasa keenakan Tutti Frutti ni.

tutti frutti

Macam biasa layan diri, suka hati nak ambik yang mana, campur-campur pun boleh, dah siap amik pi letak topping yang disukai, pastu haaa pepandai ler nak bayar ye hhihihi.

tutti frutti

Bayar memahal berbaloilah juga sebab makan “hampir habis”, tapi saya punya memang licin, sebab ambik manggo dan vanilla, rasa masam manis, memang sedap kat tekak ni. Hiks makin tembam hahahaaa, ok terima kenyataan, ni belum nak masuk 2nd trimester, lagi comel gamaknye heheee.

tutti frutti

Saya punye hihihi…

tutti frutti

Bil untuk 4 Tutti Frutti tu.

- Tertunai sudah hasrat di hati :D

26 Comments on Tutti Frutti 1 Utama

  1. lin
    October 18, 2012 at 4:21 pm (2 years ago)

    mmang best gler

    Reply
  2. Harian Post
    May 9, 2012 at 1:26 am (2 years ago)

    Suatu kelainan yang dibawa oleh Tutti Frutti

    Walaupan mahal tapi agak berpuas hati, yogurt yang dibekukan sedap! Hari tu makan di Time Square kena RM14 lebih hehe
    Harian Post recently posted..Kenapa Muka Depan Google Sungguh RingkasMy Profile

    Reply
  3. azmanisma
    May 8, 2012 at 4:33 pm (2 years ago)

    tak pernah makan..tapi banyak blogger yang cerita pasal nih…ada duit tak jadi masalah..sekali sekala untuk family ada ada hal kan?..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak Sering Di CemburuiMy Profile

    Reply
  4. Norasikin
    May 8, 2012 at 2:42 am (2 years ago)

    Rabak kocek kalau makan selalu. Saya pun belumpernah rasa lg. Mungkin suatu hari nanti teringin, blh la beli satu share satu rumah.
    Norasikin recently posted..Resepi Sambal Tumis Ikan BilisMy Profile

    Reply
  5. Cikgu Hairul
    May 7, 2012 at 8:31 pm (2 years ago)

    Dah banyak cawangan tuti fruti.. Saya pun suka, tapi haritu bila ambik secawan RM9 rasa serik sudaa.. Awal bulan ok kot.. dah akhir2 bulan tengok je la signboard tu.
    Cikgu Hairul recently posted..Sunset Pantai Teluk KemangMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 7, 2012 at 8:36 pm (2 years ago)

      Salam,

      Ni 1st time pekena TF, sama macam Cikgu Hairul juga, bila bayar tu terkejut, sekali sekala oklah kot tapi kalau selalu tu mau kopak juga kocek :D

      Reply
  6. mama id
    May 7, 2012 at 8:23 pm (2 years ago)

    saya pun suka mkn tutti fruti hehe ^_^
    saya baru first time nk blogging ni!
    harap2 sudi la jika add saya…tq

    Reply
  7. onlajer
    May 7, 2012 at 5:48 pm (2 years ago)

    Di seri alam masai ada dibuka tapi belum ada keinginan untuk singah.Apa menu yang paling sedap dan murah ye.
    onlajer recently posted..Magnet BlockMy Profile

    Reply
  8. mie
    May 7, 2012 at 3:04 pm (2 years ago)

    tudia…
    mahal bebenar…
    ada juga cawangan kat sini..
    tapi belum ada keinginan nk merasa lagi…
    hihihi
    mie recently posted..3 in 1 : Kek, Cupcakes Dan HadiahMy Profile

    Reply
    • akubiomed
      May 7, 2012 at 1:19 pm (2 years ago)

      Dengan TF ini sudah mengembangkan sayapnya ke luar negara untuk perniagaan Francais.

      Reply
  9. Azie
    May 7, 2012 at 11:43 am (2 years ago)

    Mengiurkan la Akak Ermmm rasanya ada tak macam yogurt?

    Reply
  10. syamila
    May 7, 2012 at 11:18 am (2 years ago)

    sedapnyer…

    Reply
  11. mrs adam
    May 7, 2012 at 10:16 am (2 years ago)

    memang sedap TF!baca entry ni terasa nak makan TF la pulak.kat IOI mall n mydin Usj xde pun cup kaler oren tu..oren kan paling kecik.

    Reply
    • yanmie
      May 7, 2012 at 10:18 am (2 years ago)

      Oooo Mydin USJ ada ye? tak perasan pulak, ha’ah oren tu kecik tapi ada juga cup oren yang besar :D
      yanmie recently posted..Tutti Frutti 1 UtamaMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge