Blog SuperMak


Salam, yeayyy syukur dapat juga merasa Tutti Frutti di 1 Utama Damansara, dah lama sebenarnya nak makan Tutti Frutti ni cuma tak pernah lagi jumpa, ni pertama kali jumpa kat 1 Utama, apa lagi heret anak-anak, adik, kakak pergi merasa keenakan Tutti Frutti ni.

tutti frutti

Macam biasa layan diri, suka hati nak ambik yang mana, campur-campur pun boleh, dah siap amik pi letak topping yang disukai, pastu haaa pepandai ler nak bayar ye hhihihi.

tutti frutti

Bayar memahal berbaloilah juga sebab makan “hampir habis”, tapi saya punya memang licin, sebab ambik manggo dan vanilla, rasa masam manis, memang sedap kat tekak ni. Hiks makin tembam hahahaaa, ok terima kenyataan, ni belum nak masuk 2nd trimester, lagi comel gamaknye heheee.

tutti frutti

Saya punye hihihi…

tutti frutti

Bil untuk 4 Tutti Frutti tu.

- Tertunai sudah hasrat di hati :D

26 Thoughts on “Tutti Frutti 1 Utama

  1. mmang best gler

  2. memang mahal tapi berbaloi sebab sedap.huhu.

    p/s lagipon yogurt bagus untuk perut
    rozuan recently posted..BUKAN NILAI WANG YANG DIUKURMy Profile

  3. Suatu kelainan yang dibawa oleh Tutti Frutti

    Walaupan mahal tapi agak berpuas hati, yogurt yang dibekukan sedap! Hari tu makan di Time Square kena RM14 lebih hehe
    Harian Post recently posted..Kenapa Muka Depan Google Sungguh RingkasMy Profile

  4. tak pernah makan..tapi banyak blogger yang cerita pasal nih…ada duit tak jadi masalah..sekali sekala untuk family ada ada hal kan?..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak Sering Di CemburuiMy Profile

  5. ooh kak yan pregnant ker..alamak ketinggalan la saya ni..sorry kak yan
    Zarul Umbrella recently posted..Sup Tulang Merah SingapuraMy Profile

  6. Sedapnya…kat sini tak de menda ni semua…tak boleh nk try la..hahaha
    Hafizul recently posted..Siri #03 – Penjelajahan Mentransformasi Laman PICTBMy Profile

  7. dah tertunai 1 hasrat baby. nanti aper lagik yea? hihihih…
    akuzle ayu recently posted..Hurray! Mothercare Malaysia is 25 Already…My Profile

  8. Rabak kocek kalau makan selalu. Saya pun belumpernah rasa lg. Mungkin suatu hari nanti teringin, blh la beli satu share satu rumah.
    Norasikin recently posted..Resepi Sambal Tumis Ikan BilisMy Profile

  9. Dah banyak cawangan tuti fruti.. Saya pun suka, tapi haritu bila ambik secawan RM9 rasa serik sudaa.. Awal bulan ok kot.. dah akhir2 bulan tengok je la signboard tu.
    Cikgu Hairul recently posted..Sunset Pantai Teluk KemangMy Profile

    • Salam,

      Ni 1st time pekena TF, sama macam Cikgu Hairul juga, bila bayar tu terkejut, sekali sekala oklah kot tapi kalau selalu tu mau kopak juga kocek :D

  10. saya pun suka mkn tutti fruti hehe ^_^
    saya baru first time nk blogging ni!
    harap2 sudi la jika add saya…tq

  11. Kat rumah ni pun ada , tp tk pernah singgah kak ..

    kak yg belakang kak tu sapa ? mcm muka kawan bee jer hehehe
    puanbee recently posted..Herba Maharani | Herba Untuk WanitaMy Profile

  12. Di seri alam masai ada dibuka tapi belum ada keinginan untuk singah.Apa menu yang paling sedap dan murah ye.
    onlajer recently posted..Magnet BlockMy Profile

  13. tudia…
    mahal bebenar…
    ada juga cawangan kat sini..
    tapi belum ada keinginan nk merasa lagi…
    hihihi
    mie recently posted..3 in 1 : Kek, Cupcakes Dan HadiahMy Profile

  14. sekali-sekala layan memang best, hari2 kopak juga…
    Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

  15. Tak apa yang hendak makan didalam perutkan. :-)
    akubiomed recently posted..Merisik model baru Proton Preve’ di bilik pameran Proton EdarMy Profile

  16. hehe.. best2 tapi kalau ikut hati memang banyak la keluar duit..
    CMRatu recently posted..Video 3D Pre Wedding Scha dan Awal terbaik dari SCMy Profile

  17. Mengiurkan la Akak Ermmm rasanya ada tak macam yogurt?

  18. Mujur dah makan minggu lepas, so tak terliur sangat –

    TIPU-memang terliur lagi…huhuu
    Myra Jay recently posted..Ada sesiapa boleh bantu untuk update RSS tak?My Profile

  19. sedapnyer…

  20. memang sedap TF!baca entry ni terasa nak makan TF la pulak.kat IOI mall n mydin Usj xde pun cup kaler oren tu..oren kan paling kecik.

  21. wah.. murah la gak dari buskin robin
    Akulah.com recently posted..Warga Asing Mabuk dan tertidur sekatil dengan isteri orang dan anakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation