Blog SuperMak


Salam, giler lama nak up gambar ni, tapi memandangkan dah jarang sentuh DSLR ni, usb kamera pun tah mana-mana perginya, gambar ni pun transfer guna bluetooh dari phone, mujur memory stick ni sama saiz dengan phone sony punya, selamat!, malas nak mencari USB, sebab time snap gambar ni dalam mode memory stick dan bukannya SD card, kalau tau senang cucuk je SD card dalam Laptop hiks!, layan makannnn time, Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC ^___^

Food Court KLCC

Ini baru betul-betul namanya menikmati makanan, tengok aje candid picture ni heheee, masing-masing layan kesedapan, pedahal dah lapar time ni, terlewat makan sebab banyak urusan, jadi “masak” kat kedai je -..-”.

Food Court KLCC

Nasi goreng belacan untuk Haziq, sedap!

Food Court KLCC

Nasi apatah namanya ni, lupa pulak, yang ni Adik punya.

Food Court KLCC

Yang ni Mee Sizzling saya punya nggee~, kalau gi Food Court KLCC ni menu wajib saya dan suami, tapi dah tak sedap macam dulu, maybe orang lain yang masak kot ataupun tekak ni dah jemu huhuhu.

- Dah malas usung DSLR sebenarnya :P

42 Thoughts on “Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

  1. alamak, gambar2 ni ni dah buat Qaseh Gifts lapar….
    Qaseh Gifts recently posted..The Super Monstrous Book Sale Returns!My Profile

  2. sizzling mee yg sdp dan standard rasanya di mana2 cuma di Tesco je. kalau mengidam sgt saya bwk wife gi mkn kt Tesco Mergong, Alor Star. tiap2 masa mesti kena beratur. xpernah putus. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  3. ye r kak..
    apa2 pun mmg bes la food court klcc..
    klu dtg weekend tu penuh macam ada kenduri
    juanita recently posted..5 Rencah 5 rasa Chef Sherson LianMy Profile

  4. mee sizzling dan papadom tu nampak sedap.
    eiela recently posted..Tips Tambah Pahala Ketika HaidMy Profile

  5. hoho..mee sizzling tu memang bestt..
    titan recently posted..Lelaki Kacak dan Gunung KinabaluMy Profile

  6. membuatkan perut lapar secara tiba-tiba. Dah lama tak g klcc :)
    kodinz recently posted..Kelebihan Deleted DomainMy Profile

  7. saya kalau ke KL jarang nak makan kedai ke foodcourt ke, selalu ke KFC takpun McD, restoran makanan segera. rasa malas nak masuk kedai2 makan tu hehe
    Harian Post recently posted..Aliran Wang Haram Malaysia RM1.052 TrillionMy Profile

  8. kena lah sedap klu tidak, tak berbaloi lah ngan harge dia tu!
    KesumaAngsana recently posted..Siapa Juara Mania ?My Profile

  9. Paling x boleh angkat Mee Sizzling…. Sodapnyooo…
    Izzuddin Fauzi recently posted..Hari Pertama Kerja Lelaki KacakMy Profile

  10. aisehh,lawa nyer gambor…cantik3 semua
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  11. yang penting sempat lg makan McD.huhu
    rozuan recently posted..HEADER BLOG BARU | UCAPAN KHAS HARI GURUMy Profile

  12. Cara yg sebenar makan burger…pegang guna 2 tangan,nganga mulut luas2 dan ngap

    *bismillah jgn lupa he3..

  13. wah.. tgk cara abg tu mkn burger.. sedapnya.. buat sy pun terasa teringin nk mkn burger jgk.. hehe
    duit2u recently posted..Duit Mudah Dengan Paid To Click (PTC)My Profile

  14. i like sizzling mee…rindunya nak makan sizzling…
    lisa recently posted..Trilogi Cinta 2My Profile

  15. saya suka sangat sizling mee , tp kalau nak cepat tk boleh layan sizling tu , panas… heheh

    dapnya makan mcd , lama kot tp pergi mcd
    puanbee recently posted..Top Dan Hangat Di Bulan April 2012My Profile

  16. Sizzling mee tu favourite akak dgn anak juga, susah nak jumpa kat KK ni. Tunggu balik sana baru dpt mkn.
    kakzana recently posted..Wordless Wednesday, Selamat Hari GuruMy Profile

  17. tp mcm ada nmpk kentang mcd je tu.. hihi..
    bardboo recently posted..Perancangan Kerjaya Sebelum Dan Selepas BersaraMy Profile

  18. waaaahh.. nampak berselera sungguh mereka makan. hehehee
    KiD recently posted..Rakan Blogger Komen untuk denaihati.comMy Profile

  19. seronok bila melihat anak-anak kuat makan..
    Mus recently posted..Wajib Cuba, Nasi Ayam Sedap Beaufort ‘Saiz XXL’!My Profile

  20. haziq dah minat belacan, sampai makan nasi goreng belacan. aiman jangan makan bungkus burger tu…he he
    Denaihati recently posted..Kembara Musafir Rome, ItalyMy Profile

  21. Tertarik dengan satu kedai kat food court KLCC tu … jual makanan MEXICO – buritos dan nachos… tapi tak kesempatan nak cuba….
    hazman aka species1980 recently posted..Makan SEDULANG NASI ARAB + AYAM dan KAMBING di TANAH ARABMy Profile

  22. yanmie,
    akak suka makan macam-macam.. jarang makan satu-satu menu.. mesti nak try semua..
    pernak makan ayam penyet? ok gak!
    hazlin recently posted..Eeeee… malunya saya.. :) My Profile

  23. Mee Sizzling kegemaran saya kalau makan tengahari di pasaraya Tesco pasti order.
    akubiomed recently posted..Resepi Nugget ikan lembut dan sedap percumaMy Profile

  24. tengok mee sizzling pada waktu lunch…erk, tetiba mengidam ;p
    MK Kimi recently posted..15 Mei, Apa Maksud Disebalik Tarikh Ini?My Profile

  25. Emm selera molep abang tu makan. haha. penuh selera merentap makanan. Hahaha
    Hafizul recently posted..Apakah Makna Di Sebalik 1 Gov*Net?My Profile

  26. wow!!
    kalau food court klcc..
    slalu try lain2 makanan…
    hehehee
    mie recently posted..Lokasi dan Cenderahati Madame Tussauds BangkokMy Profile

  27. gambo2 ni kak yan pakai kamera apa?
    Zarul Umbrella recently posted..Tora Datang Lagi Bersama Ding DangMy Profile

  28. Wahhh sungguh menyelerakan. Ishh dah la tetengah laporrr ni =P

  29. abang “adik” tu boleh ler pakai lagi sementara masih valid, bila adik bongsu dah keluar nanti kena tarik balik ler pangkat tu dan naik pangkat kpd abang ngah…hehe

    sedapnya nampak nasi goreng tu..
    ejam recently posted..#WordlessWednesday – Epal Kini Berwarna JinggaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation