Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

Salam, giler lama nak up gambar ni, tapi memandangkan dah jarang sentuh DSLR ni, usb kamera pun tah mana-mana perginya, gambar ni pun transfer guna bluetooh dari phone, mujur memory stick ni sama saiz dengan phone sony punya, selamat!, malas nak mencari USB, sebab time snap gambar ni dalam mode memory stick dan bukannya SD card, kalau tau senang cucuk je SD card dalam Laptop hiks!, layan makannnn time, Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC ^___^

Food Court KLCC

Ini baru betul-betul namanya menikmati makanan, tengok aje candid picture ni heheee, masing-masing layan kesedapan, pedahal dah lapar time ni, terlewat makan sebab banyak urusan, jadi “masak” kat kedai je -..-”.

Food Court KLCC

Nasi goreng belacan untuk Haziq, sedap!

Food Court KLCC

Nasi apatah namanya ni, lupa pulak, yang ni Adik punya.

Food Court KLCC

Yang ni Mee Sizzling saya punya nggee~, kalau gi Food Court KLCC ni menu wajib saya dan suami, tapi dah tak sedap macam dulu, maybe orang lain yang masak kot ataupun tekak ni dah jemu huhuhu.

- Dah malas usung DSLR sebenarnya :P

42 Comments on Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

  1. azman
    May 16, 2012 at 3:17 pm (2 years ago)

    Cara yg sebenar makan burger…pegang guna 2 tangan,nganga mulut luas2 dan ngap

    *bismillah jgn lupa he3..

    Reply
  2. lisa
    May 16, 2012 at 9:36 am (2 years ago)

    i like sizzling mee…rindunya nak makan sizzling…
    lisa recently posted..Trilogi Cinta 2My Profile

    Reply
  3. puanbee
    May 16, 2012 at 9:23 am (2 years ago)

    saya suka sangat sizling mee , tp kalau nak cepat tk boleh layan sizling tu , panas… heheh

    dapnya makan mcd , lama kot tp pergi mcd
    puanbee recently posted..Top Dan Hangat Di Bulan April 2012My Profile

    Reply
  4. Denaihati
    May 15, 2012 at 4:36 pm (2 years ago)

    haziq dah minat belacan, sampai makan nasi goreng belacan. aiman jangan makan bungkus burger tu…he he
    Denaihati recently posted..Kembara Musafir Rome, ItalyMy Profile

    Reply
  5. hazlin
    May 15, 2012 at 3:11 pm (2 years ago)

    yanmie,
    akak suka makan macam-macam.. jarang makan satu-satu menu.. mesti nak try semua..
    pernak makan ayam penyet? ok gak!
    hazlin recently posted..Eeeee… malunya saya.. :) My Profile

    Reply
    • yanmie
      May 15, 2012 at 12:01 pm (2 years ago)

      betul tu, biasanya order macam-macam sebab nak rasa, tapi nak perabis tu ler, kadang2 fikir memabazir sangat2, terutamanya anak2 tu haaaa huhuhu makan tak pernahnya nak habis pun :(
      yanmie recently posted..Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCCMy Profile

      Reply
    • yanmie
      May 15, 2012 at 11:55 am (2 years ago)

      Guna Sony A390, tapi since ada iphone 4s ni lagi suka guna iphone je, gambar pun cantik, bahu pun ringan nak pikul heeeee *dasar pemalas*
      yanmie recently posted..Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCCMy Profile

      Reply
  6. sarah mohamad
    May 15, 2012 at 11:38 am (2 years ago)

    Wahhh sungguh menyelerakan. Ishh dah la tetengah laporrr ni =P

    Reply
  7. ejam
    May 15, 2012 at 11:20 am (2 years ago)

    abang “adik” tu boleh ler pakai lagi sementara masih valid, bila adik bongsu dah keluar nanti kena tarik balik ler pangkat tu dan naik pangkat kpd abang ngah…hehe

    sedapnya nampak nasi goreng tu..
    ejam recently posted..#WordlessWednesday – Epal Kini Berwarna JinggaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 15, 2012 at 11:22 am (2 years ago)

      Adik yang dimaksudkan adalah Mak Teh diorang, gelaran budak2 ni dah tukar, nasib diorang boleh terima, haziq pun dah boleh bahaskan dirinya Abang Ngah :D
      yanmie recently posted..Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCCMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge