Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

Salam, giler lama nak up gambar ni, tapi memandangkan dah jarang sentuh DSLR ni, usb kamera pun tah mana-mana perginya, gambar ni pun transfer guna bluetooh dari phone, mujur memory stick ni sama saiz dengan phone sony punya, selamat!, malas nak mencari USB, sebab time snap gambar ni dalam mode memory stick dan bukannya SD card, kalau tau senang cucuk je SD card dalam Laptop hiks!, layan makannnn time, Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC ^___^

Food Court KLCC

Ini baru betul-betul namanya menikmati makanan, tengok aje candid picture ni heheee, masing-masing layan kesedapan, pedahal dah lapar time ni, terlewat makan sebab banyak urusan, jadi “masak” kat kedai je -..-“.

Food Court KLCC

Nasi goreng belacan untuk Haziq, sedap!

Food Court KLCC

Nasi apatah namanya ni, lupa pulak, yang ni Adik punya.

Food Court KLCC

Yang ni Mee Sizzling saya punya nggee~, kalau gi Food Court KLCC ni menu wajib saya dan suami, tapi dah tak sedap macam dulu, maybe orang lain yang masak kot ataupun tekak ni dah jemu huhuhu.

- Dah malas usung DSLR sebenarnya :P

42 thoughts on “Tak Pernah Jemu Di Food Court KLCC

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge