Salam, baru baca di mediahiburan online tadi, Tahniah Fasha Sandha Mengandung РHamil 2 Minggu, rezeki dari Allah. Fasha disahkan mengandung dan berita gembira tersebut disahkan sendiri oleh pengurus Fasha Sandha, Nik Yasmin.

gambar kahwin fasha sandha dan jejai

Rezekikan, ada orang menunggu lama untuk mendapatkan cahaya mata, rezeki masing-masing, tahniah buat Fasha dan Jejai kerana tidak lama lagi bakal menimang cahaya mata.

fasha sandha mengandung

Gambar Pregnancy test turut dikongsikan di Facebook We Love Fasha Sandha, terdahulu pasangan ini telahpun bernikah pada 27 April yang lepas, rezeki mereka datang dengan cepat, alhamdulillah bukan senang nak dapat ni.

- Tahniah Fasha, kita sekapal :D

31 Thoughts on “Tahniah Fasha Sandha Mengandung – Hamil 2 Minggu

  1. tahniah. smoga lepas ni dpt jd ibu bapa yg baik kpd anak yg beriman
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  2. masakan…??? 2 minggu = 4 minggu….korang tau…!! pelik kann???

  3. kalau dlm clearblue tu tulis 2minggu…kiraan sebenar ialah 4 minggu…??? eemmmm…masakan??? musykil la…!! aku ler ni pregnent…aku tau la….

  4. wah sekapal.hak3.tahniah3
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  5. memang tak sangkakan, rezeki diorang.
    eiela recently posted..Tips Tambah Pahala Ketika HaidMy Profile

  6. Jejai nampaknya tak lepaskan Fasha ni… hehe apa pun tahniah buat Jejai dan Fasha. Rezeki anak itu lain dari yang lain, kan Kak Yan?
    Harian Post recently posted..Aliran Wang Haram Malaysia RM1.052 TrillionMy Profile

  7. Bunting pelamin. Mudah sahaja lekat zuriat. Tanniah.
    akubiomed recently posted..Dutch Lady Get Smart Get Famous Finale di Piazza@TheCurveMy Profile

  8. Alhamdulillah.murah rezeki
    rozuan recently posted..HEADER BLOG BARU | UCAPAN KHAS HARI GURUMy Profile

  9. ramai gak yang sekapal ni nanti..hehe…
    bardboo recently posted..Perancangan Kerjaya Sebelum Dan Selepas BersaraMy Profile

  10. terus!!!!!!!!!
    sukacuka recently posted..Sepantas KilatMy Profile

  11. tahniah fasha.. memang tepat timing tarikh subur
    Nazri recently posted..Hukum menggulingkan kerajaanMy Profile

  12. tahniah fasha dan jejai
    lisa recently posted..Trilogi Cinta 2My Profile

  13. wah anak kakyan akan sebaya la dgn anak Jejai dan Fasha nnt yer
    Zarul Umbrella recently posted..Wordless Wednesday – Kasih Isteri AbangNaraMy Profile

  14. tahniah laaa.. tapi awal sangat lagi ni.. hehehee
    KiD recently posted..Rakan Blogger Komen untuk denaihati.comMy Profile

  15. syukur atas pemberian Allah..
    Mus recently posted..Wajib Cuba, Nasi Ayam Sedap Beaufort ‘Saiz XXL’!My Profile

  16. Tahniah buat Fasha Sandha n Jejai. bertambah lagi rezeki diaorang.

  17. Rezki dah ditentukan tuhan.. x perlu lah nak buat spekulasi mcm2
    KesumaAngsana recently posted..Nukilanku – Bertemu Kawan LamaMy Profile

  18. wahhh mengandung dah dia…nanti tak slim dah lerr…hehehe
    Hafizul recently posted..Apakah Makna Di Sebalik 1 Gov*Net?My Profile

  19. Happy for them… ;)
    Nurul recently posted..Pemenang Dutch Lady Get Smart Get FamousMy Profile

  20. tahniah!
    hazlin recently posted..Selamat Hari Belia 2012My Profile

  21. elok sgt tuh..biar fasha jadi mak cepat2 hehehe..
    azmanisma recently posted..Entry Lelaki KacakMy Profile

  22. Alhamdulillah… semoga lebih berbahagia dengan kedatangan
    kelahiran nanti..
    nurmisnan recently posted..Mak oh Mak.. selamat hari MakMy Profile

  23. terbaca komen di berita yahoo! malaysia.
    “si fasha ni takut kahwin,sebab nanti
    bila ada anak.akan jadi gemuk macam
    mak dia.”huuuuuuuuuuu….
    Ali ridha recently posted..2012 lebih mencabarMy Profile

  24. bunting pelamin ni..tahniah fasha dan jejai!!
    cikmin recently posted..Sorry Mama!My Profile

  25. cepat betul , sama mcm bee dulu2 , sebulan je nikah dah lekat ….

    tahniah fasha sanda
    puanbee recently posted..HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.My Profile

  26. bunting pelamin… tahniah… :)
    zie fauzi recently posted..Jemput Join!!My Profile

  27. Amboi sekapal. Tahniah juga buat KakYan :D
    Affan Ruslan recently posted..Jalan-jalan di Bruce Peninsula, TobermoryMy Profile

  28. alhamdulillah, rezeki dari Allah….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation