Tahniah Fasha Sandha Mengandung – Hamil 2 Minggu

Salam, baru baca di mediahiburan online tadi,┬áTahniah Fasha Sandha Mengandung – Hamil 2 Minggu, rezeki dari Allah. Fasha disahkan mengandung dan berita gembira tersebut disahkan sendiri oleh pengurus Fasha Sandha, Nik Yasmin.

gambar kahwin fasha sandha dan jejai

Rezekikan, ada orang menunggu lama untuk mendapatkan cahaya mata, rezeki masing-masing, tahniah buat Fasha dan Jejai kerana tidak lama lagi bakal menimang cahaya mata.

fasha sandha mengandung

Gambar Pregnancy test turut dikongsikan di Facebook We Love Fasha Sandha, terdahulu pasangan ini telahpun bernikah pada 27 April yang lepas, rezeki mereka datang dengan cepat, alhamdulillah bukan senang nak dapat ni.

- Tahniah Fasha, kita sekapal :D

31 Comments on Tahniah Fasha Sandha Mengandung – Hamil 2 Minggu

  1. rin
    May 21, 2012 at 12:21 pm (2 years ago)

    masakan…??? 2 minggu = 4 minggu….korang tau…!! pelik kann???

    Reply
  2. rin
    May 21, 2012 at 12:19 pm (2 years ago)

    kalau dlm clearblue tu tulis 2minggu…kiraan sebenar ialah 4 minggu…??? eemmmm…masakan??? musykil la…!! aku ler ni pregnent…aku tau la….

    Reply
  3. Denaihati
    May 15, 2012 at 4:20 pm (2 years ago)

    Tahniah buat Fasha Sandha n Jejai. bertambah lagi rezeki diaorang.

    Reply
  4. Ali ridha
    May 15, 2012 at 10:03 am (2 years ago)

    terbaca komen di berita yahoo! malaysia.
    “si fasha ni takut kahwin,sebab nanti
    bila ada anak.akan jadi gemuk macam
    mak dia.”huuuuuuuuuuu….
    Ali ridha recently posted..2012 lebih mencabarMy Profile

    Reply
  5. cikmin
    May 15, 2012 at 9:52 am (2 years ago)

    bunting pelamin ni..tahniah fasha dan jejai!!
    cikmin recently posted..Sorry Mama!My Profile

    Reply
  6. sweetkurma
    May 15, 2012 at 12:05 am (2 years ago)

    alhamdulillah, rezeki dari Allah….

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge