Blog SuperMak


Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee.

Vibrance Kagel Device

Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah sejenis senaman untuk menguatkan otot lantai pelvis, ianya diperkenalkan oleh Dr. Arnold Kagel pada tahun 1948.

vibrance kagel device

Mungkin bagi orang/wanita lain Alat senaman kagel ini sangat pelik dan asing sangat, bagi saya ianya takdelah pelik mana, ianya user friendly dan senang digunakan.

The Vibrance Kegel Device

Alat Vibrance Kegel Device mempunyai 3 level pelarasan, mulakan dahulu dengan A, kemudian barulah beralih kepada B,C,D mengikut kesesuaian yang anda inginkan.

kagel device

Jangan risau menggunakan Alat Vibrance Kegel Device ini kerana ianya diperbuat dari Getah silicone bermutu tinggi dan amat selesa untuk digunakan kerana ianya bersifat hypoallergenic.

Berdasarkan pengalaman saya menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device :-

1. Semestinya tidak ada lagi masalah mudah terkencing, yeayyyy!!!

2. Meningkatkan kualiti seks suami isteri, dan memperbetul struktur dalaman, yes! i’m pregnant now :D

3. Merapat, mengetat dan menguatkan kemutan vagina

4. Tampil dengan lebih yakin.

Banyak lagi tau, tapi saya share yang 4 diatas tu pun dah cukup membuktikan bahawa Bioinfinity Vibrance Kegel Device ini sangatlah berkesan, tak percaya? sila alaminya sendiri!.

Vibrance Kegel Device

Bagi anda yang ingin mendapatkan Alat Vibrance Kegel Device ini boleh dapatkannya secara online melalui laman web MyBioinfinity dan boleh juga di dapati di SHINS outlets dan pusat kecantikan terpilih atau di hospital pada harga RM 498.00 sahaja, murah dan harganya sangatlah berpatutan. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Customer Careline di 1700 -81-0321

-  Jangan cantik luaran sahaja, dalaman tu lagi penting sebenarnya!.

34 Thoughts on “Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

  1. Yuieriqa on October 20, 2012 at 12:20 pm said:

    Idea baru nk kuatkan otot rahim!
    sblm ni sy makan jamu tp badan makin naik pulak sbb selera makan bertambah..
    thx for d info. :)

  2. curious on August 17, 2012 at 3:22 pm said:

    does it make you wet when using it?

  3. err..tak faham. tak fahammm…
    titan recently posted..Komisen ke 92 dari TNXMy Profile

  4. produk yang wajib ada. biaselah wanita bila makin berusia,semuanya pon kena dijaga kan
    rozuan recently posted..BUKAN NILAI WANG YANG DIUKURMy Profile

  5. fuhhh.. macam best pula tu.. ada stok lagi kah? :D
    kulanz recently posted..Awan Pelik Menyerupai Wajah Lelaki KacakMy Profile

  6. Wow, tahniah, tahniah, akak… dah pregnant ye? Bestnye….haritu masa kita jumpa kat event tu, kak belum pregnant lagi kan? Bertambahlah rezeki akak… tahniah (saya pun nak gak… tapi cik abang sibuk memanjang… bosan betul)
    cleffairy recently posted..Greek MoussakaMy Profile

  7. tak sangka ada alat senaman untuk ini. Masa popular alat senaman mata dulu pun saya dah rasa mcm pelik je
    Norasikin recently posted..Resepi Sambal Tumis Ikan BilisMy Profile

  8. Macam acuan kuih semperet heheheh, Harga boleh tahan yea.
    Azie recently posted..Lumut, PerakMy Profile

  9. anak dara tak leh pakai kan?he3…hanya mak2 dara jer boleh he3..kalau salah tolong betulkan..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak Sering Di CemburuiMy Profile

  10. wah hebat memang hebat alat ini sampai Yanmie boleh mengandung dibuatnya..erhmmmm jangan akak terjangkit udahlah
    kak ina kl recently posted..Review Alat Kemutan Vibrance Kegel DeviceMy Profile

  11. harganya mahal sikit tapi berbaloi kot. testimoni dah positif ni…he he

  12. Jap2..interpreme…Kegel ni macam vibrator ke?

    P/s : Je jai malu,suh saya tanyakan..hik3
    eyriqazz recently posted..Give Away | Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30My Profile

  13. Nak membeli memang tak berapa mampu, kena kumpul duit 3-4 bulan dulu..
    Banyak kegunaan lain..

    Tp bila baca part ngandung tu, terus hati menjerit nak beli jugak ;)
    Myra Jay recently posted..Saya Mahu Buku Pelaburan WTF? 23 Properties by 30 dari Eyriqazz.ComMy Profile

  14. mahal sgt la yan…tak mampu nak beli…takpe2…kita amalkan je rawatan traditional…so far so good…hik3…
    syamila recently posted..Kehamilan – Minggu ke 27My Profile

  15. ehem2,tersipu2 baca entry ni.. je jai wajib beli ni..hik3..
    eyriqazz recently posted..Dinner Orang BujangMy Profile

  16. boleh difikir-fikirkan untuk hadiah buah isteri ni.. hehehe
    myvitrd recently posted..Dah Takda Kerjalah Ni!My Profile

  17. Wow …
    Razifredz recently posted..Majlis Aqiqah adik AqilahMy Profile

  18. Sudah ada testimonial. Tidak perlu ragu-ragu lagi dah. :-)
    akubiomed recently posted..Yang rajin komen di blog AkuBiomed bulan AprilMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation