Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee.

Vibrance Kagel Device

Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah sejenis senaman untuk menguatkan otot lantai pelvis, ianya diperkenalkan oleh Dr. Arnold Kagel pada tahun 1948.

vibrance kagel device

Mungkin bagi orang/wanita lain Alat senaman kagel ini sangat pelik dan asing sangat, bagi saya ianya takdelah pelik mana, ianya user friendly dan senang digunakan.

The Vibrance Kegel Device

Alat Vibrance Kegel Device mempunyai 3 level pelarasan, mulakan dahulu dengan A, kemudian barulah beralih kepada B,C,D mengikut kesesuaian yang anda inginkan.

kagel device

Jangan risau menggunakan Alat Vibrance Kegel Device ini kerana ianya diperbuat dari Getah silicone bermutu tinggi dan amat selesa untuk digunakan kerana ianya bersifat hypoallergenic.

Berdasarkan pengalaman saya menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device :-

1. Semestinya tidak ada lagi masalah mudah terkencing, yeayyyy!!!

2. Meningkatkan kualiti seks suami isteri, dan memperbetul struktur dalaman, yes! i’m pregnant now :D

3. Merapat, mengetat dan menguatkan kemutan vagina

4. Tampil dengan lebih yakin.

Banyak lagi tau, tapi saya share yang 4 diatas tu pun dah cukup membuktikan bahawa Bioinfinity Vibrance Kegel Device ini sangatlah berkesan, tak percaya? sila alaminya sendiri!.

Vibrance Kegel Device

Bagi anda yang ingin mendapatkan Alat Vibrance Kegel Device ini boleh dapatkannya secara online melalui laman web MyBioinfinity dan boleh juga di dapati di SHINS outlets dan pusat kecantikan terpilih atau di hospital pada harga RM 498.00 sahaja, murah dan harganya sangatlah berpatutan. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Customer Careline di 1700 -81-0321

-  Jangan cantik luaran sahaja, dalaman tu lagi penting sebenarnya!.

34 thoughts on “Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

  1. Idea baru nk kuatkan otot rahim!
    sblm ni sy makan jamu tp badan makin naik pulak sbb selera makan bertambah..
    thx for d info. :)

  2. Wow, tahniah, tahniah, akak… dah pregnant ye? Bestnye….haritu masa kita jumpa kat event tu, kak belum pregnant lagi kan? Bertambahlah rezeki akak… tahniah (saya pun nak gak… tapi cik abang sibuk memanjang… bosan betul)
    cleffairy recently posted..Greek MoussakaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge