Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

Salam, masih ingatkah anda pada entry saya Kemut Dan Merapat Dengan Vibrance Kegel Device?, hari ni saya nak kongsikan pulak Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device, pasti anda teruja membacanya heheee.

Vibrance Kagel Device

Ok saya share semula apa itu Kagel ataupun Senaman Kagel, kot-kot ada yang tak tahu lagi kan?, Kagel adalah sejenis senaman untuk menguatkan otot lantai pelvis, ianya diperkenalkan oleh Dr. Arnold Kagel pada tahun 1948.

vibrance kagel device

Mungkin bagi orang/wanita lain Alat senaman kagel ini sangat pelik dan asing sangat, bagi saya ianya takdelah pelik mana, ianya user friendly dan senang digunakan.

The Vibrance Kegel Device

Alat Vibrance Kegel Device mempunyai 3 level pelarasan, mulakan dahulu dengan A, kemudian barulah beralih kepada B,C,D mengikut kesesuaian yang anda inginkan.

kagel device

Jangan risau menggunakan Alat Vibrance Kegel Device ini kerana ianya diperbuat dari Getah silicone bermutu tinggi dan amat selesa untuk digunakan kerana ianya bersifat hypoallergenic.

Berdasarkan pengalaman saya menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device :-

1. Semestinya tidak ada lagi masalah mudah terkencing, yeayyyy!!!

2. Meningkatkan kualiti seks suami isteri, dan memperbetul struktur dalaman, yes! i’m pregnant now :D

3. Merapat, mengetat dan menguatkan kemutan vagina

4. Tampil dengan lebih yakin.

Banyak lagi tau, tapi saya share yang 4 diatas tu pun dah cukup membuktikan bahawa Bioinfinity Vibrance Kegel Device ini sangatlah berkesan, tak percaya? sila alaminya sendiri!.

Vibrance Kegel Device

Bagi anda yang ingin mendapatkan Alat Vibrance Kegel Device ini boleh dapatkannya secara online melalui laman web MyBioinfinity dan boleh juga di dapati di SHINS outlets dan pusat kecantikan terpilih atau di hospital pada harga RM 498.00 sahaja, murah dan harganya sangatlah berpatutan. Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Customer Careline di 1700 -81-0321

-  Jangan cantik luaran sahaja, dalaman tu lagi penting sebenarnya!.

34 Comments on Review 1 Bulan Selepas Menggunakan Bioinfinity Vibrance Kegel Device

  1. Yuieriqa
    October 20, 2012 at 12:20 pm (2 years ago)

    Idea baru nk kuatkan otot rahim!
    sblm ni sy makan jamu tp badan makin naik pulak sbb selera makan bertambah..
    thx for d info. :)

    Reply
  2. curious
    August 17, 2012 at 3:22 pm (2 years ago)

    does it make you wet when using it?

    Reply
  3. cleffairy
    May 9, 2012 at 2:29 am (2 years ago)

    Wow, tahniah, tahniah, akak… dah pregnant ye? Bestnye….haritu masa kita jumpa kat event tu, kak belum pregnant lagi kan? Bertambahlah rezeki akak… tahniah (saya pun nak gak… tapi cik abang sibuk memanjang… bosan betul)
    cleffairy recently posted..Greek MoussakaMy Profile

    Reply
  4. Azie
    May 8, 2012 at 6:05 pm (2 years ago)

    Macam acuan kuih semperet heheheh, Harga boleh tahan yea.
    Azie recently posted..Lumut, PerakMy Profile

    Reply
  5. Denaihati
    May 8, 2012 at 1:02 pm (2 years ago)

    harganya mahal sikit tapi berbaloi kot. testimoni dah positif ni…he he

    Reply
      • Myra Jay
        May 8, 2012 at 3:58 pm (2 years ago)

        Mmg kalau ianya baik untuk kesihatan apa salahnya melabur..

        Takpe kak yan, myra dok usaha menyimpan ni..

        Takpun nak soh hubby hadiahkan sempena besday..heheee
        Myra Jay recently posted..Jay Park Showcase – DiGiMy Profile

        Reply
  6. syamila
    May 8, 2012 at 11:28 am (2 years ago)

    mahal sgt la yan…tak mampu nak beli…takpe2…kita amalkan je rawatan traditional…so far so good…hik3…
    syamila recently posted..Kehamilan – Minggu ke 27My Profile

    Reply
  7. eyriqazz
    May 8, 2012 at 11:27 am (2 years ago)

    ehem2,tersipu2 baca entry ni.. je jai wajib beli ni..hik3..
    eyriqazz recently posted..Dinner Orang BujangMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge