Percuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua

Salam,Β Percuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua, ye ini betul-betul bukannya main-main, terima kasih buat Kedai Kak Siti yang sudi menaja hadiah tersebut. Nak tudung percuma tersebut? caranya mudah sahaja, cuma follow step dibawah, takde susah mana pun.

mitbca

Klik ->Β Malaysia International Tourism Blog of the Year (cari http://yanmieonline.com dan VOTE)

Klik ->Β Malaysia International Tourism Lifestyle BlogΒ (cari http://yanmieonline.com dan VOTE)

Anda hanya perlu VOTE kedua-dua link tersebut dengan menggunakan akaun facebook anda, senang bukan? rasanya berbaloi sangat siapa yang join ni, undian tamat pada malam ini pukul 11.59 malam πŸ˜€

kedai kaksiti

Hadiah tudung bernilai RM49.00, sangat-sangat berbaloi!

Dah Vote nanti emailkan bukti undian kepada saya di yanmie82@gmail.com, saya akan forwardkan kepada Kak Siti.

– Kepada yang dah vote saya sebelum ini terima kasih sangat-sangat πŸ˜€

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

46 Comments

    • Salam,

      Owh teruknye bahasa, alahai sedih sesangat komen macam ni, adat bertanding ada kalah menang, kenapa komen macam ni?

      tahniahlah kat awak ye, confirm menang ni, sejam undi masuk ratus2, awak memang hebat.

      reportlah tak takut pun, tak buat salah, buang masa je undi sendiri hahah, banyak lagi keje lain nak buat πŸ˜€
      yanmie recently posted..Dataran Pahlawan Melaka MegamallMy Profile

  1. bizy mengurus murid2 yang lagi ujian.. Setelah ngevote dengan beberapa akun dengan senantiasa berharap semoga mbak Yanmie menang lagi kali ini, Insya Allah.. Amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge