Salam, yeayy McD Chicken Foldover kembali lagi, rasa keenakannya tiada bandingan, eh?? hehee sebab sedap kat tekak, kan tekak tengah western food sekarang ni, no nasi-nasi, aiyooo risau juga hemmm, nak buat macam mana nasi memang tak boleh nak masuk, kalau nasi putih lagi ler bercinta nak makan, nasi goreng tahan lagi kot hehee

McD Chicken Foldover

Bungkus je bawa balik makan kat rumah, sebab time ni perut full baru Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang dengan Abang Ngah.

McD Chicken Foldover

Letak kat pinggan best sikit nak makan, boleh tuang sos cili lebih sikit kikiki.

McD Chicken Foldover

Roti arab tu je dah sedap kat tekak, lembut sangat-sangat, burger ayam 2 ketul kat dalam tu pun sedap lembut sangat. Tapi tekak berkenan sesangat dengan Roti Arab tu, agaknye kalau beli roti arab tu je boleh tak? hahahahaa

McD Chicken Foldover

Chicken Foldover I’m Lovin It  ^___^

- Pokkits KFC pun nampak macam menarik, later kita try :D

40 Thoughts on “McD Chicken Foldover

  1. kali ini rasa roti itu terlebey sedap. pokkit kfc tuh dah try. cinonet ajer. patut rm2.60 jer. x bpe nak kena kat tekak. twister lagi sedap berganda2. pokkit nyer pomosi semlm last. today dh x der kots.
    akuzle ayu recently posted..Dah 21My Profile

  2. kalau anak sulung saya yg mengidap autisme tu tengok makanan ni,serta-merta suruh beli..adoi mana la nak cekau..haha

  3. Saya… aritu makan foldever nie siap ngan double chicken mcdeluxe…. baru la kenyang perut… heheheheh
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD ( Nasi Minyak + Nasi Dagang + LAKSAM )My Profile

  4. ni pun tak leh makan gak. diet..diett…
    titan recently posted..Lelaki kacak, Toyol dan Mark ZuckerbergMy Profile

  5. tudiaa smalam baru makan hari ni jumpak post pasal ni.. fuhh tringat balik trus lapoo.. hahaha
    incik recently posted..Kehangatan bola sepak Euro 2012 Poland – UkraineMy Profile

  6. nak kena try juga ni, ramai yg buat review kata sedap.

  7. pocckits KFC tu sos tk berapa kick ..
    puanbee recently posted..Satu HariMy Profile

  8. smenjak berbadan dua ni makin tinggi selera Kak Yan. hehe xpela, at least baby kt dlm tu pon leh tumpang merasa gk limited time meal cmni. nnt dh lahir, silap2 McD dh xhidang dh. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  9. pergh, wan pon tak pernah try lagi foldover nih
    rozuan recently posted..SAMA-SAMA BANTU KELUARGA BLOGGER AMMARMy Profile

  10. Chicken Foldover ni yg sedap bagi saya ialah dagingnya
    Juan recently posted..BlackBerry Curve 9320 MalaysiaMy Profile

  11. penuh dgn cerita makan je kat blog ni sekarang..hihi…takpe, nnt bard masukkn dlm senarai menu nk mkn bila balik malaysia bulan depan ni… =)
    bardboo recently posted..Millau Viaduct | Jambatan Tinggi MelangitMy Profile

  12. Produk baru daripada KFC? Belum pernah lihat produk baru sebelum ini.

  13. Makan kak jgn tak makan,sok dalam pantang susah dah…buat lemak byk2 he3..

    *mak ckp makan selagi selera dah sakit sok tak dapat dah he3..
    azman recently posted..ImaginasiMy Profile

  14. wahhhh sedapnya kek…sedap lagi mkn @ mcd…hahaha
    hafizul recently posted..Cuti SekolahMy Profile

  15. xpoo kak..makang jeee…
    kang lopeh ni kene puasaaaa : d
    juanita recently posted..WW : Book SharerMy Profile

  16. so far belum mencuba lg chicken foldover ni.. teringin gak nak makan… tapi tunggulah lps abis pantang… :)
    Queen Teratai recently posted..Khamis Spontan #19My Profile

  17. bulan ni aje, dah 2 kali makan…hehehehe…..
    sedap sangat.
    Cik Norfa recently posted..WW : Candle Light Dinner yang sangat ohsem! :P My Profile

  18. dah lma nak mkn mcd..tp xde delivery kat kolej..huhu..
    syu90 recently posted..Burger King: FREE Spicy TendercrispMy Profile

  19. Sedap kan Foldover ni, baru last week makan, mmg lembut dan menyelerakan ;)
    Myra Jay recently posted..Persiapan Kenduri Doa Selamat @LumutMy Profile

  20. wah..yang ni tak nak nasi ye..yang abang² dulu macam tu jugak ke?

    sedapnya nampak, nasib baik dah sarapan ;)
    cikgu naman recently posted..WW-Nak Jadi Model Ubat GigiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation