McD Chicken Foldover

Salam, yeayyΒ McD Chicken Foldover kembali lagi, rasa keenakannya tiada bandingan, eh?? hehee sebab sedap kat tekak, kan tekak tengah western food sekarang ni, no nasi-nasi, aiyooo risau juga hemmm, nak buat macam mana nasi memang tak boleh nak masuk, kalau nasi putih lagi ler bercinta nak makan, nasi goreng tahan lagi kot hehee

McD Chicken Foldover

Bungkus je bawa balik makan kat rumah, sebab time ni perut full baruΒ Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi KlangΒ dengan Abang Ngah.

McD Chicken Foldover

Letak kat pinggan best sikit nak makan, boleh tuang sos cili lebih sikit kikiki.

McD Chicken Foldover

Roti arab tu je dah sedap kat tekak, lembut sangat-sangat, burger ayam 2 ketul kat dalam tu pun sedap lembut sangat. Tapi tekak berkenan sesangat dengan Roti Arab tu, agaknye kalau beli roti arab tu je boleh tak? hahahahaa

McD Chicken Foldover

Chicken Foldover I’m Lovin It Β ^___^

– Pokkits KFC pun nampak macam menarik, later kita try πŸ˜€

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

40 Comments

  1. kali ini rasa roti itu terlebey sedap. pokkit kfc tuh dah try. cinonet ajer. patut rm2.60 jer. x bpe nak kena kat tekak. twister lagi sedap berganda2. pokkit nyer pomosi semlm last. today dh x der kots.
    akuzle ayu recently posted..Dah 21My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge