McD Chicken Foldover

Salam, yeayy McD Chicken Foldover kembali lagi, rasa keenakannya tiada bandingan, eh?? hehee sebab sedap kat tekak, kan tekak tengah western food sekarang ni, no nasi-nasi, aiyooo risau juga hemmm, nak buat macam mana nasi memang tak boleh nak masuk, kalau nasi putih lagi ler bercinta nak makan, nasi goreng tahan lagi kot hehee

McD Chicken Foldover

Bungkus je bawa balik makan kat rumah, sebab time ni perut full baru Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang dengan Abang Ngah.

McD Chicken Foldover

Letak kat pinggan best sikit nak makan, boleh tuang sos cili lebih sikit kikiki.

McD Chicken Foldover

Roti arab tu je dah sedap kat tekak, lembut sangat-sangat, burger ayam 2 ketul kat dalam tu pun sedap lembut sangat. Tapi tekak berkenan sesangat dengan Roti Arab tu, agaknye kalau beli roti arab tu je boleh tak? hahahahaa

McD Chicken Foldover

Chicken Foldover I’m Lovin It  ^___^

- Pokkits KFC pun nampak macam menarik, later kita try :D

40 Comments on McD Chicken Foldover

  1. akuzle ayu
    May 28, 2012 at 2:54 pm (2 years ago)

    kali ini rasa roti itu terlebey sedap. pokkit kfc tuh dah try. cinonet ajer. patut rm2.60 jer. x bpe nak kena kat tekak. twister lagi sedap berganda2. pokkit nyer pomosi semlm last. today dh x der kots.
    akuzle ayu recently posted..Dah 21My Profile

    Reply
  2. mrs.yie
    May 25, 2012 at 10:55 pm (2 years ago)

    kalau anak sulung saya yg mengidap autisme tu tengok makanan ni,serta-merta suruh beli..adoi mana la nak cekau..haha

    Reply
  3. Denaihati
    May 24, 2012 at 5:03 pm (2 years ago)

    nak kena try juga ni, ramai yg buat review kata sedap.

    Reply
  4. puanbee
    May 24, 2012 at 4:40 pm (2 years ago)

    pocckits KFC tu sos tk berapa kick ..
    puanbee recently posted..Satu HariMy Profile

    Reply
  5. akubiomed
    May 24, 2012 at 1:22 pm (2 years ago)

    Produk baru daripada KFC? Belum pernah lihat produk baru sebelum ini.

    Reply
  6. azman
    May 24, 2012 at 12:20 pm (2 years ago)

    Makan kak jgn tak makan,sok dalam pantang susah dah…buat lemak byk2 he3..

    *mak ckp makan selagi selera dah sakit sok tak dapat dah he3..
    azman recently posted..ImaginasiMy Profile

    Reply
    • akubiomed
      May 24, 2012 at 1:23 pm (2 years ago)

      Dr. M pernah berkata berhenti makan sebelum kenyang. :-)

      Reply
  7. hafizul
    May 24, 2012 at 11:46 am (2 years ago)

    wahhhh sedapnya kek…sedap lagi mkn @ mcd…hahaha
    hafizul recently posted..Cuti SekolahMy Profile

    Reply
  8. juanita
    May 24, 2012 at 10:29 am (2 years ago)

    xpoo kak..makang jeee…
    kang lopeh ni kene puasaaaa : d
    juanita recently posted..WW : Book SharerMy Profile

    Reply
  9. Queen Teratai
    May 24, 2012 at 10:12 am (2 years ago)

    so far belum mencuba lg chicken foldover ni.. teringin gak nak makan… tapi tunggulah lps abis pantang… :)
    Queen Teratai recently posted..Khamis Spontan #19My Profile

    Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 10:20 am (2 years ago)

      Salam,

      Ohhh dalam pantang ye? takpe nanti dah abis pantang boleh try :D
      yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

      Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 9:28 am (2 years ago)

      Syu kat rumah akak ni ada McD sekangkang kera je dari rumah, tapi tu ler diorang takde buat delivery, sabar jeler huhuhu, nak makan kena pi sendiri :D
      yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

      Reply
      • syu90
        May 24, 2012 at 9:47 am (2 years ago)

        alah..lecehnya..klau dkt ptut leh hantar la kan..
        yg syu nye lak ada kwn yg diorg hantar, ada yg x bleh hantar lak..xphm betul..frust smlm sbb call mcd tp tetiba xleh hantar lak..hehe..
        syu90 recently posted..SeoHyun (SNSD) – I’ll Be WaitingMy Profile

        Reply
        • yanmie
          May 24, 2012 at 9:49 am (2 years ago)

          tu ler kalau jauh tu tak kisah sangat ler, ni dekat je pun tapi servis delivery takde, ha tu frust sebab dah teringin sangat nak makan tu hehee, pi je serbu Mekdi terus hihihihi :D
          yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

          Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 9:28 am (2 years ago)

      Betul tu MJ, Roti Arab tu memang superblahhhh lembut sesangat kan :D
      yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

      Reply
        • yanmie
          May 24, 2012 at 9:30 am (2 years ago)

          hahahahaaa akak duk imagine roti arab tu makan cicah dengan kuah kari heheeee :D
          yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

          Reply
            • yanmie
              May 24, 2012 at 9:35 am (2 years ago)

              nak2 kuah kari ayam plak, sesambil makan cuit ayam tu bersama roti arab cicah kuahnya perghhhh… arghhh sudahhhh, dah ler abang takde ni sob..sob…
              yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

              Reply
                • yanmie
                  May 24, 2012 at 9:46 am (2 years ago)

                  hahaahahaa takpe2, no problem :D
                  lah ni tak leh nak sembang ke tengok makanan mesti nak teringin, alahaiiii pastu makannya tak habis jugak :(
                  yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

                  Reply
  10. cikgu naman
    May 24, 2012 at 9:15 am (2 years ago)

    wah..yang ni tak nak nasi ye..yang abang² dulu macam tu jugak ke?

    sedapnya nampak, nasib baik dah sarapan ;)
    cikgu naman recently posted..WW-Nak Jadi Model Ubat GigiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 9:22 am (2 years ago)

      Ha’ah betul tu Cikgu, yang ni memang tak layan nasi, masa abang2 dulu memang suka selera kampung :D

      Wife dah scan baby ke? baby ape ye?
      yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge