Salam, hihihi masih entry mood cuti-cuti Malaysia, semestinya nak juga masuk ke dalam Mahkota Parade Melaka ni, salah satu shopping complex yang tidak asing lagi di Bandaraya Bersejarah Melaka.

mahkota parade melaka

Dah penat-penat berjalan kami singgah masuk kedalam, cari tempat untuk menyejukkan anak tekak heheee, nak makan memang tak lalu sebab kenyang lagi, nak air sejuk-sejuk je, nak bagi hilang dahaga ni.

mahkota parade melaka

Kami parking kat Mahkota Parade ni je, lepas tu jalan kaki keliling Bandaraya Bersejarah Melaka ihihihi, time ni gigih sangat nak berjalan, memang tak rasa letih sangat pun sebab setiap perjalanan dikelilingi dengan pemandangan yang cantik dan unik.

mahkota parade melaka

View kat dalam Mahkota Parade Melaka, oklah sama macam shopping complex yang lain.

mahkota parade melaka

Order Air, tapi macam tak banyak pilihan, layankan jelahhhh

mahkota parade melaka

Anak-anak minta air oren, tapi minum tak habis sebab air oren tu rasa masam SANGAT-SANGAT, kalau ibu mengandung sukalah masam-masam ni :D

mahkota parade melaka

Pheeww~ nyamannyeee tekak :D

- Suami pulak kursus kat Melaka 2 hari ni -..-“

15 Thoughts on “Mahkota Parade Melaka

  1. Tempat saya melepak tahun 1996 dulu…dah berubah agaknya sekarang..
    azmanisma recently posted..Buku Permata Yang Hilang (Hamka) Kereta MayatMy Profile

  2. memang best makan aiskrim lepas penat berjalan-jalan..
    Mus recently posted..Cawangan Baru McDonald’s Jalan Sulaman Bakal DibukaMy Profile

  3. tetiber tertarik plak minat dekat kete swift merah tuh.huhu. shopping mall lebih kurg sama je semua tempat.huhu
    rozuan recently posted..BIODATA PAK CEK BIOLA | MY SURVIVOR GAMEMy Profile

  4. Hehe.. Komplek tersohor pun tak banyak pilihan untuk minum ke??ish2…
    hafizul recently posted..Anda Tengok Mesti TersenyumMy Profile

  5. Pernah singgah sekali je kat sini masa balik ke Johor dulu .. ^__^
    anastasyea recently posted..Payment Nuffnang dan ChurpChurpMy Profile

  6. Pernah jejak Mahkota Parade tetapi lama dah. Penat kaki hendak berjalan kerana luas pula tuh. :-)
    akubiomed recently posted..Juara didalam kehidupan sayaMy Profile

  7. dah lama sangt nk jejak melaka ni.. dulu pernoh tinggal n sekolah dekat melaka… rindunyaaa nak g Melaka
    eiyda recently posted..#32 Wordless Wednesday – destop wallpaperMy Profile

  8. MP tak best. Dataran pahlawan lagi ok.

  9. Sedapnyer dapat pekena eskrem, penat2 jalan boleh la ;)
    Myra Jay recently posted..Firas VS IlhanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation