Mahkota Parade Melaka

Salam, hihihi masih entry mood cuti-cuti Malaysia, semestinya nak juga masuk ke dalam Mahkota Parade Melaka ni, salah satu shopping complex yang tidak asing lagi di Bandaraya Bersejarah Melaka.

mahkota parade melaka

Dah penat-penat berjalan kami singgah masuk kedalam, cari tempat untuk menyejukkan anak tekak heheee, nak makan memang tak lalu sebab kenyang lagi, nak air sejuk-sejuk je, nak bagi hilang dahaga ni.

mahkota parade melaka

Kami parking kat Mahkota Parade ni je, lepas tu jalan kaki keliling Bandaraya Bersejarah Melaka ihihihi, time ni gigih sangat nak berjalan, memang tak rasa letih sangat pun sebab setiap perjalanan dikelilingi dengan pemandangan yang cantik dan unik.

mahkota parade melaka

View kat dalam Mahkota Parade Melaka, oklah sama macam shopping complex yang lain.

mahkota parade melaka

Order Air, tapi macam tak banyak pilihan, layankan jelahhhh

mahkota parade melaka

Anak-anak minta air oren, tapi minum tak habis sebab air oren tu rasa masam SANGAT-SANGAT, kalau ibu mengandung sukalah masam-masam ni :D

mahkota parade melaka

Pheeww~ nyamannyeee tekak :D

- Suami pulak kursus kat Melaka 2 hari ni -..-”

15 Comments on Mahkota Parade Melaka

    • yanmie
      May 3, 2012 at 11:14 am (2 years ago)

      Salam,

      Ooooo besar ke MP nie?, kami tak jalan semua, pi minum air je heheee :D
      yanmie recently posted..Mahkota Parade MelakaMy Profile

      Reply
    • yanmie
      May 3, 2012 at 11:13 am (2 years ago)

      Salam,

      Ooooo pernah jadi penduduk Negeri Melaka ye?, lama ke duk sana tu?
      yanmie recently posted..Mahkota Parade MelakaMy Profile

      Reply
  1. ProfHariz
    May 3, 2012 at 10:10 am (2 years ago)

    MP tak best. Dataran pahlawan lagi ok.

    Reply
      • yanmie
        May 3, 2012 at 10:11 am (2 years ago)

        silap hehee, maksud akak dataran pahlawan dah pergi, dah entry sebelum entry ni, biasa2 je sama macam tmpt lain jugak, tapi unik dalamnya :D
        yanmie recently posted..Mahkota Parade MelakaMy Profile

        Reply
  2. Myra Jay
    May 3, 2012 at 10:03 am (2 years ago)

    Sedapnyer dapat pekena eskrem, penat2 jalan boleh la ;)
    Myra Jay recently posted..Firas VS IlhanMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge