Blog SuperMak


Salam, hari ni saya “Terpaksa” keluar beli barang, walau dalam keadaan yang kurang sihat tapi digagahkan juga, kalau ada suami disisi kan best sob..sob.., sesambil sebelum balik tekak minta diisi, apa yang saya perasan sejak mengandung ni saya suka makan Burger, Pasta, tak kiralah jenis macam mana janji pasta kikiki.

Pastamania bukit tinggi klang

Iced Lemon Tea, biasanya tak boleh masuk tekak, tapi try kali ni, perghhhh nyaman :D

Nasi saya kurang lalu nak makan, makan sikit mesti nak muntah, bayangkan bau nasi panas-panas pun saya kurang gemar, boleh muntah saya dibuatnya hahahaha, macam-macam betul pembawaan budak ni kan, ayam goreng pun sama, tak boleh nak masuk, tapi kalau bakar/sup ok je heheee.

pastamania bukit tinggi klang

Spaghetti Oglio Olio nyaman kat tekak ihikkk…..

Pastamania Bukit Tinggi Klang

Order 1 set je, Abang Ngah tak nak makan, dia nak makan kat Mekdi, so dia kena temankan Ibu dulu hahaha, Ayam goreng tu suap ke Abang Ngah je, kan Ibunya tak lalu nak makan ayam goreng heheee, kang kalau paksa ada termuntah kat situ nanti nnggee~

- Tak boleh tengok makanan lah ni, semua nak teringin aiyoooo -..-”

26 Thoughts on “Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang

  1. pastamania bkn tinggi akn ditutup hujung bulan nie … 30-11-12

  2. kdg2 dok order gk menu kepak ayam ngan lasagne Pizza Hut via delivery. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  3. kepak ayam tu sgt menyelerakan
    rozuan recently posted..SAMA-SAMA BANTU KELUARGA BLOGGER AMMARMy Profile

  4. Amboi sedapnya makan..hehe..untung baby tu dapat merasa semua ni..
    hafizul recently posted..Cuti SekolahMy Profile

  5. Spagetthi dia nampak sdaaaaappp..

  6. wahh..saya tak reti makan pasta-pasta ni..
    titan recently posted..Himpunan Jutaan Belia – Mei 2012My Profile

  7. macam bard masa mengandung dulu pun tak boleh bau nasi..last2 makan meatball je kerjanya..hehe..
    bardboo recently posted..5 Cabaran Dalam Penyusuan Susu IbuMy Profile

  8. aiyoo itu mengidap tu
    nanti keluar anak muka mat salet.. weet3 kalau perempuan saya tunggu..haha
    syahrilhafiz recently posted..iCopy – Pengimbas Printer Mudah DigunakanMy Profile

  9. akak keman tau ngidam.. hee saya tak preggie ni pon termengidam jugak acaner ni? hahaha ;ip
    eiyda recently posted..Johor Premium Outlet (JPO)My Profile

  10. k yan mengidam segala western food, yg penting menyelerakan dan mengenyangkan 2 orang.

  11. whoooaa… skang selera makanan western pulak yea… esok terjah makan pizza pulak…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..3 NASI LEMAK + 2 AIR untuk DEBAT PTPTN KHAIRY vs RAFIZIMy Profile

  12. Wau! nanti mata anak akak mata biruu..he3
    azman recently posted..Adeh! KakMy Profile

  13. nyum2 nampak sedap, wife baru buat laksa johor isnin lepas, pakai spageti gak utk laksanya…sedap sgt2.
    tak pernah makan pasta kat luar, hanya percaya pada masakan pasta wife jer…hehe
    ejam recently posted..#WordlessWednesday – SimboliknyaMy Profile

    • Pernah juga makan laksa guna mee spaghetti memang sedap, dulu masa belajar kat johor ada member tu diorang memang makan laksa dengan mee spaghetti.

      Tadinye sesambil ke Jusco cari mee laksa, ingat nak buat laksa petang ni, teringin nak makan, tapi sayangnya kat Jusco tu takde stok mee laksa sob..sob…
      yanmie recently posted..Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi KlangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation