Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang

Salam, hari ni saya “Terpaksa” keluar beli barang, walau dalam keadaan yang kurang sihat tapi digagahkan juga, kalau ada suami disisi kan best sob..sob.., sesambil sebelum balik tekak minta diisi, apa yang saya perasan sejak mengandung ni saya suka makan Burger, Pasta, tak kiralah jenis macam mana janji pasta kikiki.

Pastamania bukit tinggi klang

Iced Lemon Tea, biasanya tak boleh masuk tekak, tapi try kali ni, perghhhh nyaman :D

Nasi saya kurang lalu nak makan, makan sikit mesti nak muntah, bayangkan bau nasi panas-panas pun saya kurang gemar, boleh muntah saya dibuatnya hahahaha, macam-macam betul pembawaan budak ni kan, ayam goreng pun sama, tak boleh nak masuk, tapi kalau bakar/sup ok je heheee.

pastamania bukit tinggi klang

Spaghetti Oglio Olio nyaman kat tekak ihikkk…..

Pastamania Bukit Tinggi Klang

Order 1 set je, Abang Ngah tak nak makan, dia nak makan kat Mekdi, so dia kena temankan Ibu dulu hahaha, Ayam goreng tu suap ke Abang Ngah je, kan Ibunya tak lalu nak makan ayam goreng heheee, kang kalau paksa ada termuntah kat situ nanti nnggee~

- Tak boleh tengok makanan lah ni, semua nak teringin aiyoooo -..-”

26 Comments on Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang

  1. siti
    November 10, 2012 at 1:57 pm (2 years ago)

    pastamania bkn tinggi akn ditutup hujung bulan nie … 30-11-12

    Reply
  2. hafizul
    May 24, 2012 at 10:27 am (2 years ago)

    Amboi sedapnya makan..hehe..untung baby tu dapat merasa semua ni..
    hafizul recently posted..Cuti SekolahMy Profile

    Reply
  3. Nurul
    May 24, 2012 at 10:22 am (2 years ago)

    Spagetthi dia nampak sdaaaaappp..

    Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 9:53 am (2 years ago)

      kannnn pelik kenapa tak boleh nak bau heheee, masa abang2 ni ok je pun memang kuat makan nasi, selera kampung gitu :D
      yanmie recently posted..McD Chicken FoldoverMy Profile

      Reply
  4. eiyda
    May 23, 2012 at 6:19 pm (2 years ago)

    akak keman tau ngidam.. hee saya tak preggie ni pon termengidam jugak acaner ni? hahaha ;ip
    eiyda recently posted..Johor Premium Outlet (JPO)My Profile

    Reply
    • yanmie
      May 23, 2012 at 6:21 pm (2 years ago)

      Hahahahaa jangan berjangkit sudah, kalau ngidam benda tu ada takpe, buatnye ngidam benda yang susah nak cari naya je nanti hehehee :D
      yanmie recently posted..Lama Tak Cerita Pasal Adsense My Profile

      Reply
  5. Denaihati
    May 23, 2012 at 5:55 pm (2 years ago)

    k yan mengidam segala western food, yg penting menyelerakan dan mengenyangkan 2 orang.

    Reply
  6. azman
    May 23, 2012 at 4:38 pm (2 years ago)

    Wau! nanti mata anak akak mata biruu..he3
    azman recently posted..Adeh! KakMy Profile

    Reply
  7. ejam
    May 23, 2012 at 4:35 pm (2 years ago)

    nyum2 nampak sedap, wife baru buat laksa johor isnin lepas, pakai spageti gak utk laksanya…sedap sgt2.
    tak pernah makan pasta kat luar, hanya percaya pada masakan pasta wife jer…hehe
    ejam recently posted..#WordlessWednesday – SimboliknyaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 23, 2012 at 4:42 pm (2 years ago)

      Pernah juga makan laksa guna mee spaghetti memang sedap, dulu masa belajar kat johor ada member tu diorang memang makan laksa dengan mee spaghetti.

      Tadinye sesambil ke Jusco cari mee laksa, ingat nak buat laksa petang ni, teringin nak makan, tapi sayangnya kat Jusco tu takde stok mee laksa sob..sob…
      yanmie recently posted..Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi KlangMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge