Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang

Salam, hari ni saya “Terpaksa” keluar beli barang, walau dalam keadaan yang kurang sihat tapi digagahkan juga, kalau ada suami disisi kan best sob..sob.., sesambil sebelum balik tekak minta diisi, apa yang saya perasan sejak mengandung ni saya suka makan Burger, Pasta, tak kiralah jenis macam mana janji pasta kikiki.

Pastamania bukit tinggi klang

Iced Lemon Tea, biasanya tak boleh masuk tekak, tapi try kali ni, perghhhh nyaman :D

Nasi saya kurang lalu nak makan, makan sikit mesti nak muntah, bayangkan bau nasi panas-panas pun saya kurang gemar, boleh muntah saya dibuatnya hahahaha, macam-macam betul pembawaan budak ni kan, ayam goreng pun sama, tak boleh nak masuk, tapi kalau bakar/sup ok je heheee.

pastamania bukit tinggi klang

Spaghetti Oglio Olio nyaman kat tekak ihikkk…..

Pastamania Bukit Tinggi Klang

Order 1 set je, Abang Ngah tak nak makan, dia nak makan kat Mekdi, so dia kena temankan Ibu dulu hahaha, Ayam goreng tu suap ke Abang Ngah je, kan Ibunya tak lalu nak makan ayam goreng heheee, kang kalau paksa ada termuntah kat situ nanti nnggee~

- Tak boleh tengok makanan lah ni, semua nak teringin aiyoooo -..-“

26 thoughts on “Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi Klang

    1. Pernah juga makan laksa guna mee spaghetti memang sedap, dulu masa belajar kat johor ada member tu diorang memang makan laksa dengan mee spaghetti.

      Tadinye sesambil ke Jusco cari mee laksa, ingat nak buat laksa petang ni, teringin nak makan, tapi sayangnya kat Jusco tu takde stok mee laksa sob..sob…
      yanmie recently posted..Lunch Di Pastamania Bukit Tinggi KlangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge