Lagi Kek Birthday Untuk Aiman

Salam, baru-baru ni ada sambutan hari lahir Aiman kat Tadika, kiranya setiap bulan ada sambutan hari lahir untuk budak-budak tadika ni, bestkan ada aktiviti macam ni?, untuk Aiman saya buatkan dia kek Blueberry Cheesecake Boboiboy seperti yang di inginkan olehnya.

kek birthday untuk aiman

Takdelah cantik mana pun sebab saya ni jenis tangan keras hehee, tapi serius sedap hihihi, angkat bakul sendiri sudah, cheesecake ni dah banyak kali saya buat, tak terkira dah berapa kali, kiranya cheesecake ni memang favourite kami anak beranak.

kek birthday untuk aiman

Sebijik macam Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl

kek birthday untuk aiman

Siap letak dalam kotak untuk dibawa ke Tadika :D

Kek Birthday Untuk Aiman

Ini Kek Pertama untuk Aiman, buat makan-makan kat rumah je heheee.

- Mengidam macam2 sudah :D

29 Comments on Lagi Kek Birthday Untuk Aiman

  1. mrs adam
    May 4, 2012 at 10:55 pm (2 years ago)

    cantik kek.wah kak yanmie buat kek sendiri tuk anak ,best2.

    Reply
  2. zie fauzi
    May 4, 2012 at 10:50 pm (2 years ago)

    alahai..untung nya Aiman dpt ibu yg rajin masak ni.. hihi..kalau zie nk kena ikut mood..kalau rajin, adala.. kalau tak cari kt kedai saja…. :)
    zie fauzi recently posted..Bayi 3 Bulan MengajiMy Profile

    Reply
  3. Hafizul
    May 4, 2012 at 10:47 pm (2 years ago)

    Untung dapat ibu pandai buat kek. Jimat belanja dah tu…Gambar boboi boy to ambil mana??beli kat kedai ke??@lukis sendiri?

    Reply
  4. Denaihati
    May 4, 2012 at 10:18 pm (2 years ago)

    sambutan ditadika aiman lebih meriah la dgn kek yg lebih special banyak buah stawberi.

    Reply
    • akubiomed
      May 5, 2012 at 12:51 am (2 years ago)

      Jumlah buah Strawberry keliling tak ingat. :-)

      Reply
  5. syamila
    May 4, 2012 at 8:47 pm (2 years ago)

    cantik sgt2 dah tu yan…terasa nk mkn lak…tp kita beli je…tk reti nk buat…lgpun oven dh tk berapa nk betul…huhuhu
    syamila recently posted..Breastfeeding ProgramMy Profile

    Reply
  6. rozuan
    May 4, 2012 at 7:44 pm (2 years ago)

    pergh,sedapnya.mesti aiman suka sgt2. dgn strawberry pon ada
    rozuan recently posted..13 RUKUN SOLATMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge