Blog SuperMak


Salam, baru-baru ni ada sambutan hari lahir Aiman kat Tadika, kiranya setiap bulan ada sambutan hari lahir untuk budak-budak tadika ni, bestkan ada aktiviti macam ni?, untuk Aiman saya buatkan dia kek Blueberry Cheesecake Boboiboy seperti yang di inginkan olehnya.

kek birthday untuk aiman

Takdelah cantik mana pun sebab saya ni jenis tangan keras hehee, tapi serius sedap hihihi, angkat bakul sendiri sudah, cheesecake ni dah banyak kali saya buat, tak terkira dah berapa kali, kiranya cheesecake ni memang favourite kami anak beranak.

kek birthday untuk aiman

Sebijik macam Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl

kek birthday untuk aiman

Siap letak dalam kotak untuk dibawa ke Tadika :D

Kek Birthday Untuk Aiman

Ini Kek Pertama untuk Aiman, buat makan-makan kat rumah je heheee.

- Mengidam macam2 sudah :D

29 Thoughts on “Lagi Kek Birthday Untuk Aiman

  1. fulamak, sedap!! kak yan ni kreatif jugak ek.hehe
    syahrilhafiz recently posted..Google Update Pagerank Kedua 2012My Profile

  2. sedapnye tngk.. tepi2 tu yang best…
    Akulah.com recently posted..Warga Asing Mabuk dan tertidur sekatil dengan isteri orang dan anakMy Profile

  3. cantik sgt design ni. bley la nnt tunjuk gmbr ni kt kedai kek utk birthday anak akn dtg. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..The Open Box House Oleh A-Cero: Pencahayaan Sempurna Di Kediaman Ala KubuMy Profile

  4. Tengok design kek pun dah terliur..
    apatah lagi kalau dapat mkn.
    Gambar Boboi Boy tu tu kertas atau corak dengan cream.
    Old-Trafford recently posted..Keputusan Kelantan Vs Lions XII 4 Mei 2012 |Liga SuperMy Profile

  5. memang sedap kek nih
    Juan recently posted..Samsung I9300 Galaxy S III official specificationsMy Profile

  6. terer tu buat kek. Boleh buat bisnes nie :)
    kodinz recently posted..Domain Murah Dari Go DaddyMy Profile

  7. Wah boleh tempah kalau macam ini. Bolehlah ambil tempahan dari rumah sahaja. :-)
    akubiomed recently posted..Juara didalam kehidupan sayaMy Profile

  8. sedap ni…
    dapat rasa secubit pun jadi la..
    eehehee
    mie recently posted..Gambar Bilik-Bilik Star Cruise LibraMy Profile

  9. cantik kek.wah kak yanmie buat kek sendiri tuk anak ,best2.

  10. alahai..untung nya Aiman dpt ibu yg rajin masak ni.. hihi..kalau zie nk kena ikut mood..kalau rajin, adala.. kalau tak cari kt kedai saja…. :)
    zie fauzi recently posted..Bayi 3 Bulan MengajiMy Profile

  11. Untung dapat ibu pandai buat kek. Jimat belanja dah tu…Gambar boboi boy to ambil mana??beli kat kedai ke??@lukis sendiri?

  12. sambutan ditadika aiman lebih meriah la dgn kek yg lebih special banyak buah stawberi.

  13. cantik sgt2 dah tu yan…terasa nk mkn lak…tp kita beli je…tk reti nk buat…lgpun oven dh tk berapa nk betul…huhuhu
    syamila recently posted..Breastfeeding ProgramMy Profile

  14. Skali tgok mcm kek utk pompuan. Nasib baik tak letak gambo yaya
    Norasikin recently posted..Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.com Mei 2012My Profile

  15. pergh,sedapnya.mesti aiman suka sgt2. dgn strawberry pon ada
    rozuan recently posted..13 RUKUN SOLATMy Profile

  16. pssst : blog akk dah dpt balik pagerank PR 3 tau ..
    puanbee recently posted..Lupa Nak Hidupkan Lesen (Lesen Dah Ikut Tarikh Hari Lahir)My Profile

  17. sedapnya kak .. makan kek lah baru rasa dalam hati ada taman strawberry heheh ..
    puanbee recently posted..Lupa Nak Hidupkan Lesen (Lesen Dah Ikut Tarikh Hari Lahir)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation