Blog SuperMak


Salam, semalam saya ada Appointment dengan Doktor di Klinik Pakar Wanita, lepas tu saya bawa adik dan anak-anak ke Giant Bukti Tinggi Klang, Makan, shopping barang sikit, ntah termakan pujukan anak, diorang nak main kereta mainan yang diorang pandu sendiri, kesianlah pulak kan, bukan selalu nak main pun kan, bagilah diorang seronok macam kanak-kanak yang lain, ok layan!

kereta mainan

Nak dijadikan cerita, kami berada dalam kedai pakaian, saya sedang memilih beberapa helai Abaya, kat tepi kedai ni pulak “tapak” mainan tu, apa lagi Haziq kata “Ibu, Angah nak duit SERATUS!”, perghhhh seratus tu dia nak hahahhahhaa, tanya dia seratus tu nak buat apa?, dia kata nak naik kereta mainan tu, hahahhaa kelakar pulak sampai minta duit RM100 yea :D

kereta mainan

Race siapa yang menang ^___^

kereta mainan

Aiman bergaya dengan keretanya

kereta mainan

Haziq, cara haziq bawa ni memang nampak pro, corner memang sebijik macam ayahnya, kalau boleh drift dia dah drift dah gamaknye hehehee

Nak naik ni bayar RM 3 untuk 5 minit, oklah kan daripada yang token tu masuk rm1 kejap je gediknye, btw seronok tengok anak-anak happy, terubat kerinduan pada suami :D

- Vote video Aiman Buat Magic kat SINI, tq yea ^___^

54 Thoughts on “Kereta Mainan Pandu Sendiri

  1. anak saya umur xsampai 2 tahun dh ada 2 kereta. maklumlah beli kt siam je. dkt. huhu tp still xreti bwk sendiri lg. kena kita yg kawal. tiap2 satu kt rumah mak tok masing2. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Bangku Molletta: Penyepit Baju Gergasi Rekaan Baldessari e BaldessariMy Profile

  2. sampai ke seratus tu kak ?
    puanbee recently posted..HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.My Profile

  3. nasib baik seratus..kalau dimintaknya seribu? hehehehe…
    bardboo recently posted..Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang KemudianMy Profile

  4. amboi, mintak seratus? Kenapa Haziq kata seratus? Budak besar 19 tahun macam saya ni boleh join tak? HAHAHA. Mau terbelah dua kete tuh. Hehe
    LilyNrman recently posted..Telur aku Pecah!My Profile

  5. Sesiapapun akan bahagia bila tgok anak2 terkinja-kinja bila kemahuannya dipenuhi
    Norasikin recently posted..Resepi Nasi Lemak KukusMy Profile

  6. Saya gembira tengok anak2 ceria je. Kalau boleh semua yg dia minta tu nak diberi tp kdg2 kena fikir juga buruk baiknya
    Norasikin recently posted..Resepi Nasi Lemak KukusMy Profile

  7. ala comelnya diorang naik kereta mainan
    eiela recently posted..Misi Menambah Berat BadanMy Profile

  8. bakal-bakal pemandu legenda adik beradik dr m’sia ganti schumacher.

  9. sronok main pusing2 kt situ…
    azlan recently posted..Nokia Lumia 610 ReviewMy Profile

  10. kalau di bagi la RM100 tue, mungkin berjam la tunggu diaorang abis main.
    kodinz recently posted..Google Adsense PIN – Akhirnya Terima Surat Dari GoogleMy Profile

  11. amboih baca tajuk ingat kak yanmie yang naik tadi keh3 ><

  12. haha, jangan kakyan, nanti dah besar kereta bapaknya dia jadikan bahan buat drift :D
    syahrilhafiz recently posted..Google Update Pagerank Kedua 2012My Profile

  13. Teringat masa kecik-kecik dulu… main kater langar… lebih kurang ,mcm ni la….
    Manan Qayyim recently posted..Travelog : Kuala Lumpur – Padang – Jakarta #IndonesiaMy Profile

  14. kalau ada bakat memandu elok diasah dari awal ..boleh jadi pelumba F! suatu hari nanti
    Zarul Umbrella recently posted..Sangap…My Profile

  15. Assalamualaikum…

    Saje blogwalking kat sini…dah baca terus tertarik…saya ni new blogger, baru je berjinak-jinak di dunia blog…

    Salam perkenalan…

    MiGorengPedas

  16. kalau 100 tu..
    berapa lama la nak main kereta mainan tu..
    heheheee
    mie recently posted..Pertama Kali Menjejak Kaki di BangkokMy Profile

  17. Alya pun suka naik keta mcm ni,kalau gi tesco pandai je dia cari tang mana tapak nk main keta ni… dulu abah dia tolong control.. skrg dh boleh control sendiri….

    dah pandai bahasakan diri angah yer… pandai2… hihihi…
    zie fauzi recently posted..Denyutan di PerutMy Profile

  18. RM100 – good boy. heh
    Fazreen recently posted..Terinspirasi Daripada Model Perniagaan TomsMy Profile

  19. bestnya dapat naik kete mainan..
    Anarm recently posted..Permohonan Untuk Berkahwin dan Ujian HIVMy Profile

  20. wah, dah besar nanti boleh pandu kete sendiri.
    rozuan recently posted..HAPPY 22TH BIRTHDAY MY BEST FRIEND, HAFIZMy Profile

  21. Nasib baik Darwisy jenis tak minta naik w/p minat kereta..ada sekali tu sepupu dia ajar naik terus nak naik je..hehe
    cikgu naman recently posted..WW-Penantian Satu PenyeksaanMy Profile

  22. Amboi Aiman tidak mahu mengalah dengan Haziq. Abang Long katakan. :-)
    akubiomed recently posted..Pengalaman menulis blogMy Profile

  23. Kalau dia drift kat situ mmg tabik ah..jgn masuk dalam kedai orang dah he3..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak Kena SabarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation