Kereta Mainan Pandu Sendiri

Salam, semalam saya ada Appointment dengan Doktor di Klinik Pakar Wanita, lepas tu saya bawa adik dan anak-anak ke Giant Bukti Tinggi Klang, Makan, shopping barang sikit, ntah termakan pujukan anak, diorang nak main kereta mainan yang diorang pandu sendiri, kesianlah pulak kan, bukan selalu nak main pun kan, bagilah diorang seronok macam kanak-kanak yang lain, ok layan!

kereta mainan

Nak dijadikan cerita, kami berada dalam kedai pakaian, saya sedang memilih beberapa helai Abaya, kat tepi kedai ni pulak “tapak” mainan tu, apa lagi Haziq kata “Ibu, Angah nak duit SERATUS!”, perghhhh seratus tu dia nak hahahhahhaa, tanya dia seratus tu nak buat apa?, dia kata nak naik kereta mainan tu, hahahhaa kelakar pulak sampai minta duit RM100 yea :D

kereta mainan

Race siapa yang menang ^___^

kereta mainan

Aiman bergaya dengan keretanya

kereta mainan

Haziq, cara haziq bawa ni memang nampak pro, corner memang sebijik macam ayahnya, kalau boleh drift dia dah drift dah gamaknye hehehee

Nak naik ni bayar RM 3 untuk 5 minit, oklah kan daripada yang token tu masuk rm1 kejap je gediknye, btw seronok tengok anak-anak happy, terubat kerinduan pada suami :D

- Vote video Aiman Buat Magic kat SINI, tq yea ^___^

54 thoughts on “Kereta Mainan Pandu Sendiri

  1. Assalamualaikum…

    Saje blogwalking kat sini…dah baca terus tertarik…saya ni new blogger, baru je berjinak-jinak di dunia blog…

    Salam perkenalan…

    MiGorengPedas

  2. Alya pun suka naik keta mcm ni,kalau gi tesco pandai je dia cari tang mana tapak nk main keta ni… dulu abah dia tolong control.. skrg dh boleh control sendiri….

    dah pandai bahasakan diri angah yer… pandai2… hihihi…
    zie fauzi recently posted..Denyutan di PerutMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge