Kek Tiramisu Comel

Salam, sebenarnya risau betul dengan keadaan diri ni, bukan apa takut kena penyakit Kencing Manis pulak, alahaiii mintalah dijauhkan, mana tidaknya tekak asyik teringin yang manis-manis je, Asam-asam dan makanan masin memang tolak tepi, so dah suka yang manis, layan Kek Tiramisu hihihi.

Kek Tiramisu

Kek Tiramisu paling sedap kat SINI :D

Tiramisu Block, tak besar sangat pun, oklah cukup untuk kami makan, saje tak nak ambil yang besar sebab takut nanti takde yang nak perabis kek tiramisu ni, sebab makan memang cepat muak, makan untuk sikit-sikit tu oklah, banyak-banyak kang kencing manis pulak, risau sob..sob..

Kek Tiramisu

Abang Long kata, kenapa buah strawberry ada 1 biji je, saya cakap itu Kek Tiramisu bukan Fruit Cake -..-“

Kek Tiramisu

Mujur Ambil Kek Tiramisu Block je, kalau ambil yang besar sikit tak tau siapa nak perabis, tu dalam peti ada lagi, tunggu Abang Long balik sekolah suruh dia makan perabis hihihi.

Rasanya dah lama tak membaking ni, tunggu mood mari je, tapi risau plak takut tak berhenti membaking huhuhu sabar jeler.

41 thoughts on “Kek Tiramisu Comel

  1. Hati-hati ambil makan manis-manis kerana ketika mengandung memang dipantau kandungan gula dalam darah dan darah tinggi. Kalau mengandung mudah terkena kencing manis dan darah tinggi. Minta-minta jauhkan sehingga bayi selamat dilahirkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge