Salam, sebenarnya risau betul dengan keadaan diri ni, bukan apa takut kena penyakit Kencing Manis pulak, alahaiii mintalah dijauhkan, mana tidaknya tekak asyik teringin yang manis-manis je, Asam-asam dan makanan masin memang tolak tepi, so dah suka yang manis, layan Kek Tiramisu hihihi.

Kek Tiramisu

Kek Tiramisu paling sedap kat SINI :D

Tiramisu Block, tak besar sangat pun, oklah cukup untuk kami makan, saje tak nak ambil yang besar sebab takut nanti takde yang nak perabis kek tiramisu ni, sebab makan memang cepat muak, makan untuk sikit-sikit tu oklah, banyak-banyak kang kencing manis pulak, risau sob..sob..

Kek Tiramisu

Abang Long kata, kenapa buah strawberry ada 1 biji je, saya cakap itu Kek Tiramisu bukan Fruit Cake -..-“

Kek Tiramisu

Mujur Ambil Kek Tiramisu Block je, kalau ambil yang besar sikit tak tau siapa nak perabis, tu dalam peti ada lagi, tunggu Abang Long balik sekolah suruh dia makan perabis hihihi.

Rasanya dah lama tak membaking ni, tunggu mood mari je, tapi risau plak takut tak berhenti membaking huhuhu sabar jeler.

41 Thoughts on “Kek Tiramisu Comel

  1. sedapnya,, hari tu saya nak buat kek tiramisu jugak dah siap beli kek dan brg tapi tak sempat buat, kek dah tinggal sikit adik2 makan. sabar je lah.
    eiela recently posted..Kembali Selepas MenghilangMy Profile

  2. Pagi hujung minggu datang ke sini terus membuatkan saya terliur haha… sedapnya
    Harian Post recently posted..Semua Pelajar Lepasan SPM Wajib Sertai PLKNMy Profile

  3. Wah, sedapnya makan Tiramisu. Manis kalau sekali sekala takpe, tp kalau tiap hari makan mau bergula kencing nanti haha
    Safwan Idrus recently posted..Perihal Kanser Serviks / Pangkal RahimMy Profile

  4. adoi,kenapa la mlm ni nmpk mknan jer..huhu
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  5. salam kak…lama x bersembangkan…

    hurm nmpk gayanya koz terpaksa mgundurkan diri tuk blogger…

    skrg ngah fokus ngan aktiviti lain…^ ^
    kozumi_ro recently posted..Turun Berat Badan Tanya Saya Bagaimana!My Profile

  6. adoii siapalah yg mula mereka masakan kek tiramisu ni…sabo jelah..nape lah sedap sangat hehehe
    Zarul Umbrella recently posted..Sekitar AGM BRAN 2012/2014My Profile

  7. ohh..tidak. diet. diettt..
    titan recently posted..Lelaki kacak, Toyol dan Mark ZuckerbergMy Profile

  8. wahhh sedap btui tgk tiramisu ni. betambah laparrr.. hadehh
    incik recently posted..Kehangatan bola sepak Euro 2012 Poland – UkraineMy Profile

  9. Jangan makan banyak2. Tak elok untuk ibu berbadan dua.. :)
    Cikgu Hairul recently posted..Tuhan Sedang Menguji KitaMy Profile

  10. sedap nampak. rasa nak cari kek pasni
    kodinz recently posted..Google Ajak Menari Pulak…My Profile

  11. Kak Yan.. tak habis cake tuh posto jer ke Brunei.. har3
    nurmisnan recently posted..Kubur Hajah Siah bercahaya – Kisah benarMy Profile

  12. accessory yg melingkau atas strawberi tu macam coklat je…

  13. sedapnyaaaa even tgk dlm gmbr je
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  14. sedapnye kek tu..nie yg mcm nak gi SR nie..
    syu90 recently posted..SeoHyun (SNSD) – I’ll Be WaitingMy Profile

  15. pergh, ini kalau makan sorang belom tentu kenyang..hikhik..
    rozuan recently posted..SAMA-SAMA BANTU KELUARGA BLOGGER AMMARMy Profile

  16. sedap tu
    sweetkurma recently posted..lelaki kacak kalut mencari jodoh…My Profile

  17. sedapnyerrr
    Juan recently posted..Google Serp Tool Rank CheckerMy Profile

  18. nampak lazat keknya…haihhh..tengah diet semua terliur..
    eliss recently posted..Thai Style Fried Meehon @ Shuhaida Seafood Restaurant, Seksyen 13, Shah AlamMy Profile

  19. layankan je kak tekak tu sementara masih boleh mkn..
    bardboo recently posted..Millau Viaduct | Jambatan Tinggi MelangitMy Profile

  20. Hati-hati ambil makan manis-manis kerana ketika mengandung memang dipantau kandungan gula dalam darah dan darah tinggi. Kalau mengandung mudah terkena kencing manis dan darah tinggi. Minta-minta jauhkan sehingga bayi selamat dilahirkan.

  21. Wah..kek tiramishu sedap tu. Dulu sy suka makan kek tiramishu. Skang kena kurangkan skit makan kek dan coklat. Jaga kesihatan. Hehehe

  22. Sedapp nyaaa, memang mengancam! =P
    sarah mohamad recently posted..Akhirnya, blog ni sudah ada header.My Profile

  23. ermmmm sedapnya yan!
    tapi awas ye…
    hazlin recently posted..Lepat tepung bercendolMy Profile

  24. sedapnya kek.. nak jugak..
    Anarm recently posted..Tukar skin AIMP3 Audio Player – #WW 18My Profile

  25. Kek Tiramisu nie buat hidangan minum petang nie memang best laaa…. sambil minum ENGLISH TEA… hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..JuadahMalaysia.com – It’s about my PaSSion to FooDMy Profile

  26. untungla kek tiramisu kak yan comel
    orang yang makan dia berlemoih :D
    syahrilhafiz recently posted..iCopy – Pengimbas Printer Mudah DigunakanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation