Kek Tiramisu Comel

Salam, sebenarnya risau betul dengan keadaan diri ni, bukan apa takut kena penyakit Kencing Manis pulak, alahaiii mintalah dijauhkan, mana tidaknya tekak asyik teringin yang manis-manis je, Asam-asam dan makanan masin memang tolak tepi, so dah suka yang manis, layan Kek Tiramisu hihihi.

Kek Tiramisu

Kek Tiramisu paling sedap kat SINI :D

Tiramisu Block, tak besar sangat pun, oklah cukup untuk kami makan, saje tak nak ambil yang besar sebab takut nanti takde yang nak perabis kek tiramisu ni, sebab makan memang cepat muak, makan untuk sikit-sikit tu oklah, banyak-banyak kang kencing manis pulak, risau sob..sob..

Kek Tiramisu

Abang Long kata, kenapa buah strawberry ada 1 biji je, saya cakap itu Kek Tiramisu bukan Fruit Cake -..-”

Kek Tiramisu

Mujur Ambil Kek Tiramisu Block je, kalau ambil yang besar sikit tak tau siapa nak perabis, tu dalam peti ada lagi, tunggu Abang Long balik sekolah suruh dia makan perabis hihihi.

Rasanya dah lama tak membaking ni, tunggu mood mari je, tapi risau plak takut tak berhenti membaking huhuhu sabar jeler.

41 Comments on Kek Tiramisu Comel

  1. eiela
    May 26, 2012 at 12:01 pm (2 years ago)

    sedapnya,, hari tu saya nak buat kek tiramisu jugak dah siap beli kek dan brg tapi tak sempat buat, kek dah tinggal sikit adik2 makan. sabar je lah.
    eiela recently posted..Kembali Selepas MenghilangMy Profile

    Reply
    • Aldy Shah
      June 9, 2012 at 11:38 am (2 years ago)

      Betul3x..Hahah, maisn sangat, tak sesuai jugak wat kanak2x, nanti rongak gigi,kuikui
      Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

      Reply
  2. Denaihati
    May 24, 2012 at 5:14 pm (2 years ago)

    accessory yg melingkau atas strawberi tu macam coklat je…

    Reply
  3. akubiomed
    May 24, 2012 at 1:19 pm (2 years ago)

    Hati-hati ambil makan manis-manis kerana ketika mengandung memang dipantau kandungan gula dalam darah dan darah tinggi. Kalau mengandung mudah terkena kencing manis dan darah tinggi. Minta-minta jauhkan sehingga bayi selamat dilahirkan.

    Reply
  4. daddydee
    May 24, 2012 at 1:15 pm (2 years ago)

    Wah..kek tiramishu sedap tu. Dulu sy suka makan kek tiramishu. Skang kena kurangkan skit makan kek dan coklat. Jaga kesihatan. Hehehe

    Reply
    • akubiomed
      May 24, 2012 at 1:20 pm (2 years ago)

      Sekali sekala boleh bukan selalu. :-)

      Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 11:50 am (2 years ago)

      tang “awas” tu takut hehee, tulah kak lepas makan memang banyak minum air masak ni nak bagi neutral balik gula tu -..-”
      yanmie recently posted..Kek Tiramisu ComelMy Profile

      Reply
    • yanmie
      May 24, 2012 at 11:21 am (2 years ago)

      Minum dengan Iced Blended Mocha Starbuck pun nyaman jugak hihihi :D
      yanmie recently posted..Kek Tiramisu ComelMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge