Jus Acai Berry Monavie

Salam, pernah dengar tak tentang Jus Acai Berry Monavie?, saya telah mencuba sendiri produk ini 2 bulan yang lepas, alhamdulillah Jus Acai Berry Monavie ni memang terbaik, rasa bertenaga dengan mengambil Jus ni, saya bukanlah ada penyakit apa pun, cuma bagi saya kalau ada supplement seperti ini lagi bagus kan.

jus acai berry monavieNak tahu Jus Acai Berry Monavie ni mengandungi 19 jenis buah-buahan yang berkhasiat dan terbaik didunia, ianya mampu membantu menyembuhkan dari pelbagai penyakit kronik, insyaallah dengan izin Allah, usaha je dulu, itu lebih baikkan?, dah dah ada testimoni yang berjaya dengan produk ini.

kandung jus acai berry monavie

19 jenis buah-buahan ini mempunyai sumber yang kaya dengan vitamin, mineral, fitonutrien, asid amino dan banyak lagi, ianya amat diperlukan didalam kehidupan seharian kita. Oh yea, Buah Acai Berry dari Hutan Amazon Brazil amat kaya dengan antioksidan tau!, jom tengok paparan berita dari TV3 kat bawah ni.

Khasiat Pengambilan Jus Acai Berry Monavie

Khasiat acai dan buah-buahan yang terdapat dalam jus Monavie dapat membantu mengatasi pelbagai jenis masalah-masalah penyakit seperti berikut:-

-    KANSER/PERTUMBUHAN TUMOR
-    KENCING MANIS
-    DARAH TINGGI
-    JANTUNG/SALURAN DARAH
-    GOUT
-    ARTHRITIS
-    SAKIT SENDI
-    SENGAL BADAN
-    MIGRAINE/SAKIT KEPALA
-    STROK/PENYAKIT PARKINSON
-    MASALAH SARAF
-    PENYAKIT ALZHEIMER (NYANYUK)
-    GASTRIK/ULSER
-    SEMBELIT
-    CIRIT-BIRIT
-    MENURUNKAN KOLESTEROL
-    ASMA
-    LELAH/PENAT
-    STRESS/KEMURUNGAN
-    MENCANTIK & MELICINKAN KULIT
-    MENGAWAL HIV
-    MASALAH SENGGUGUT/PMS
-    MENOPAUSE
-    KULIT BERMASALAH
-    ALAHAN
-    BUAH PINGGANG
-    JANGKITAN PUNDI-PUNDI KENCING
-    PENYAKIT GUNSI
-    DEMAM
-    MASALAH TIDUR
-    KELESUAN
-    JANGKITAN VIRUS/BAKTERIA/PARASIT
-    LAIN-LAIN PENYAKIT

Jus Acai Berry Monavie

Sedap sangat dan hebat rasanya :D

Insyaallah kita usaha je dulu kan, lagi pulak rasa Jus ni sangat sedap, ianya produk berkualiti yang mana telah lulus beratus-ratus ujian mutu, lulus semua piawaian makanan dan kesihatan antarabangsa, minuman ini sesuai untuk semua peringkat umur, tidak mengandungi pewarna dan gula tambahan, Pelaksanaan CGMP dan ISO 9001:2000 dan yang paling penting ianya di jamin Halal oleh INFANCA.

Tawaran istimewa untuk pembaca blog yanmieonline.com

1 Botol Jus Acai Berry Monavie = hanya RM80 sebotol

* jangan lupa masukkan kod kupon = YANMIE

Berminat boleh hubungi saya di SINI, jangan lepaskan peluang ini.

- Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan diruang komen dibawah, terima kasih :D

 

34 Comments on Jus Acai Berry Monavie

  1. Nimi Zarina Razak
    November 14, 2012 at 12:16 pm (2 years ago)

    Nak tanye, rasa jus ni berbeza tak klu kita beli/dapat mengikut negara manufacturing/plant.

    Reply
  2. rahimah
    October 16, 2012 at 1:24 pm (2 years ago)

    salam :)
    macammane sy nk jadi ahli?

    Reply
  3. Ikhtiar Shah
    May 19, 2012 at 10:27 pm (2 years ago)

    air yang menghimpunkan buah-buahan.semakin hari semakin canggih teknologi dunia boleh menyihatkan kita hanya dgn meminum shj. :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

    Reply
      • akubiomed
        May 20, 2012 at 12:32 am (2 years ago)

        Kalau penulisan fokus pada jualan mungkin menganggu mood pembaca tetapi kalau diletakkan khasiat dan testimonial ada kemungkinan pembaca akan membeli.
        akubiomed recently posted..Selamat hari lahir suri hatikuMy Profile

        Reply
        • Hafizul
          May 20, 2012 at 12:37 am (2 years ago)

          Ooo macam tu ekk…emm betul jugak apa yang dikatakan tu..bagi sy pun, kalau membeli, tak suka orang pandai jual jer, tp tak pandai untuk explain kelebihan dan kekurangan susuatu produk..Rasa mcm tertipu jer..hehe
          Hafizul recently posted..Cara Menghilangkan Gatal Di Tapak KakiMy Profile

          Reply
  4. azman
    May 19, 2012 at 1:46 pm (2 years ago)

    Memang baik,hilang letih2 bila minum..badan ada extra tenaga bagi yg kerja long hours..
    azman recently posted..Sweet Kurma Pahit MaduMy Profile

    Reply
  5. erra
    May 19, 2012 at 12:07 pm (2 years ago)

    slm…klu sy nk beli secara pos, hrganya cmna? msih rm80 ke sebotol? sy & suami bru cuba mnumbbrp mnggu yg lalu, rsanya mmg sdap…cpt je nk abis,hehhee. Blh tinggalkan apa2 info x utuk cra order kt anda di email sy nt? tq

    Reply
    • Yanmie
      May 19, 2012 at 12:13 pm (2 years ago)

      kalau pos tambah RM15. by the way awak tinggal area mana. Kalau klang valley kami boleh buat COD. dan saya syorkan awak beli sekotak terus. 4 x80=320. Tahan sebulan.
      Yanmie recently posted..Jus Acai Berry MonavieMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge