Blog SuperMak


Salam, pernah dengar tak tentang Jus Acai Berry Monavie?, saya telah mencuba sendiri produk ini 2 bulan yang lepas, alhamdulillah Jus Acai Berry Monavie ni memang terbaik, rasa bertenaga dengan mengambil Jus ni, saya bukanlah ada penyakit apa pun, cuma bagi saya kalau ada supplement seperti ini lagi bagus kan.

jus acai berry monavieNak tahu Jus Acai Berry Monavie ni mengandungi 19 jenis buah-buahan yang berkhasiat dan terbaik didunia, ianya mampu membantu menyembuhkan dari pelbagai penyakit kronik, insyaallah dengan izin Allah, usaha je dulu, itu lebih baikkan?, dah dah ada testimoni yang berjaya dengan produk ini.

kandung jus acai berry monavie

19 jenis buah-buahan ini mempunyai sumber yang kaya dengan vitamin, mineral, fitonutrien, asid amino dan banyak lagi, ianya amat diperlukan didalam kehidupan seharian kita. Oh yea, Buah Acai Berry dari Hutan Amazon Brazil amat kaya dengan antioksidan tau!, jom tengok paparan berita dari TV3 kat bawah ni.

Khasiat Pengambilan Jus Acai Berry Monavie

Khasiat acai dan buah-buahan yang terdapat dalam jus Monavie dapat membantu mengatasi pelbagai jenis masalah-masalah penyakit seperti berikut:-

-    KANSER/PERTUMBUHAN TUMOR
-    KENCING MANIS
-    DARAH TINGGI
-    JANTUNG/SALURAN DARAH
-    GOUT
-    ARTHRITIS
-    SAKIT SENDI
-    SENGAL BADAN
-    MIGRAINE/SAKIT KEPALA
-    STROK/PENYAKIT PARKINSON
-    MASALAH SARAF
-    PENYAKIT ALZHEIMER (NYANYUK)
-    GASTRIK/ULSER
-    SEMBELIT
-    CIRIT-BIRIT
-    MENURUNKAN KOLESTEROL
-    ASMA
-    LELAH/PENAT
-    STRESS/KEMURUNGAN
-    MENCANTIK & MELICINKAN KULIT
-    MENGAWAL HIV
-    MASALAH SENGGUGUT/PMS
-    MENOPAUSE
-    KULIT BERMASALAH
-    ALAHAN
-    BUAH PINGGANG
-    JANGKITAN PUNDI-PUNDI KENCING
-    PENYAKIT GUNSI
-    DEMAM
-    MASALAH TIDUR
-    KELESUAN
-    JANGKITAN VIRUS/BAKTERIA/PARASIT
-    LAIN-LAIN PENYAKIT

Jus Acai Berry Monavie

Sedap sangat dan hebat rasanya :D

Insyaallah kita usaha je dulu kan, lagi pulak rasa Jus ni sangat sedap, ianya produk berkualiti yang mana telah lulus beratus-ratus ujian mutu, lulus semua piawaian makanan dan kesihatan antarabangsa, minuman ini sesuai untuk semua peringkat umur, tidak mengandungi pewarna dan gula tambahan, Pelaksanaan CGMP dan ISO 9001:2000 dan yang paling penting ianya di jamin Halal oleh INFANCA.

Tawaran istimewa untuk pembaca blog yanmieonline.com

1 Botol Jus Acai Berry Monavie = hanya RM80 sebotol

* jangan lupa masukkan kod kupon = YANMIE

Berminat boleh hubungi saya di SINI, jangan lepaskan peluang ini.

- Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan diruang komen dibawah, terima kasih :D

 

34 Thoughts on “Jus Acai Berry Monavie

  1. acai berry yang pil tu berkesan sngt..tp skrg was was sbb hari tu dh pernah masuk paper…tkut plak….
    Vimax Malaysia Original recently posted..Kenapa Vimax Tersangat Laris Dan Popular ?My Profile

  2. Jus ini dibuat dari 19 buah2an segar dan kaya vitamin ..
    nampaknya sangat bagus tuk dikonsumsi oleh tubuh kita sebab banyak sekali kandungan gizi dan vitaminnya tu
    nice share
    Rina recently posted..Create Simple Login & Logout Page Without MySQL Database Using PHP ScriptMy Profile

  3. Nimi Zarina Razak on November 14, 2012 at 12:16 pm said:

    Nak tanye, rasa jus ni berbeza tak klu kita beli/dapat mengikut negara manufacturing/plant.

  4. rahimah on October 16, 2012 at 1:24 pm said:

    salam :)
    macammane sy nk jadi ahli?

  5. oh monavie :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  6. teringin gk nk try. dlm mood nk berdiet sbnrnya. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Lampu Meja Sisi Daripada Filem X-Ray Rekaan Sture PallarpMy Profile

  7. orang yang sihat atau tak nampak sakit pun elok amallkan, supplement utk badan supaya kekal sihat dan umppph, bertenaga.
    Denaihati recently posted..Promosi Web Hosting Denaihati Network – ServerfreakMy Profile

  8. Bagus jus ni , mak mentua ada minum .. hehe saya cukup lah makan yougurt tu ..
    puanbee recently posted..Cara Buat Sambal Belacan SedapMy Profile

  9. bagus ek buah ni..soft gel dia pun ada jual kan..makin pemes skrg
    eera shera recently posted..Cari jawatan kosong di portal jobs malaysia.gov.myMy Profile

  10. Boleh menghilangkan stress???Bagus betol jus ni..hehe..
    Hafizul recently posted..Cara Menghilangkan Gatal Di Tapak KakiMy Profile

  11. rm80 tu botol warna apa?

  12. air yang menghimpunkan buah-buahan.semakin hari semakin canggih teknologi dunia boleh menyihatkan kita hanya dgn meminum shj. :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  13. wah, memang banyak kegunaan untuk cegah penyakit rupanya jus ni
    rozuan recently posted..JANGAN JADI BLOGGER GILA FOLLOWER | MENULIS BIAR IKHLASMy Profile

  14. Pernah rakan blogger menulis mengenai khasiat acai berry ini tetapi maklumat yang diberikan tidak seperti ditulis oleh Yanmie didalam entri ini.
    akubiomed recently posted..Kain tudung sudah sampai terima kasih kak SitiMy Profile

  15. wahh..xpenah try lg nie..
    syu90 recently posted..Contest RM 200 bersama Careeron9.comMy Profile

  16. Memang baik,hilang letih2 bila minum..badan ada extra tenaga bagi yg kerja long hours..
    azman recently posted..Sweet Kurma Pahit MaduMy Profile

  17. Whoaaa… akak dah jadi member yea…. kalau rajin Monavie nie memang boleh buat income…. by the way Monavie memang bagus sampaikan kat masjid tempat saya pun ade orang jual….
    hazman aka species1980 recently posted..Layan FINAL PIALA FA sambil makan PUTU PIRING + TEBALOI MUKAHMy Profile

  18. akak minum jus monavie ni sejak tahun 2008 lagi, masa tu beli di singapore, akak minum merah, purple dan hijau…. minum pagi dan sebelum tido, akak ambik setiap hari warna yang berbeza….inshaAllah
    sweetkurma recently posted..mengapa aku harus bersedih…aku tak harus bersedih….My Profile

  19. erra on May 19, 2012 at 12:07 pm said:

    slm…klu sy nk beli secara pos, hrganya cmna? msih rm80 ke sebotol? sy & suami bru cuba mnumbbrp mnggu yg lalu, rsanya mmg sdap…cpt je nk abis,hehhee. Blh tinggalkan apa2 info x utuk cra order kt anda di email sy nt? tq

  20. pernah dengar..
    tapi xpernah cuba..
    sebab tengok harga nya je..
    eehehe
    mie recently posted..Makanan Unik Di Pasar Terapung HatyaiMy Profile

  21. huhu, nampak grand gile, kalah orang minum innershine.
    syahrilhafiz recently posted..Google Update Pagerank Kedua 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation