20120530-181523.jpg

Salam, lama tak update blog, ada yang rindu tak?, layan dulu gambar gunung senyum yang tak berapa nak senyum heheee, gambar ni fresh lagi, snap time nak balik dari shopping kat Jerantut. later update lain.

– Ada yang rindu tak ^___^

Sent From My iPhone 4S

41 Thoughts on “Gunung Senyum

  1. Indah sungguh ciptaan Allah swt kan.
    Aldy Shah recently posted..Plain bawal awesome!My Profile

  2. Subhanallah….pemandangan yang indah…
    Dadan recently posted..Rekabentuk Logo Burung Twitter Yang BaruMy Profile

  3. jojo on June 5, 2012 at 4:07 pm said:

    rindu nye…..ni snap mcm kat simpang jengka25 je…cite di selabalik gunung senyum panjang sgt…nnt de ms sy cite ckt….

  4. Pernah dengar pasal gunung senyum ni , tapi tak pernah pergi lagi. hehe :D
    Sally Yatiey recently posted..Awesome Give Away Dunia Sebenar ShidaMy Profile

  5. Gunung tu senyum manis atau tawar? :D
    kulanz recently posted..Himpunan Keluarga Sambut Hari BapaMy Profile

  6. Mungkinkah gunung ini hasil senyuman puteri Sentubung ketika menerima pelan damai puteri Sejenjang?
    Nazri recently posted..Mengapa Dato’ Shiela Majid memilih Prudential?My Profile

  7. Sesebuah bukit menyimpan beribu rahsia yang mungkin belum diketahui
    Razlan recently posted..Biru Kelapa Contoh ResumeMy Profile

  8. gunung tu macam sengih ja nampak..

  9. Rindu entri terbaru hehe… Gunung Senyum – amboi sedap nama tu :)

    1st time tau pasal ni, senyum sokmo!
    Harian Post recently posted..Zizan Razak Juara Super Spontan – Bawa Pulang RM100,000 & Toyota CamryMy Profile

  10. gua senyum..pernah lalu simpang nak ke gua senyum je…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Buffered Earning Dari NuffnangMy Profile

  11. jauhnya senyum tuuu..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 4My Profile

  12. nampak macam ada bibir je.huhu
    rozuan recently posted..ANUGERAH PENGKOMEN TERBANYAK MEI 2012 | ANUGERAH KHAS BLOGMy Profile

  13. pernah dengar pasal gunung senyum ketika belajar kat Pahang dulu tetapi belum pernah menjejakkan kaki ke sana.
    hatiputera recently posted..TOP COMMENTATOR LELAKI KACAK MEIMy Profile

  14. aku x nampak kat mane senyum gunug tue
    Mohd Ilham recently posted..Panduan buat blog percuma di bloggerMy Profile

  15. Senyum ada makna tu.. hehehe
    myvitrd recently posted..Layan Super Spontan di Astro On-The-GoMy Profile

  16. Hilang kabus, nampakla puncaknya… senyum,tak perlu kata apa2
    eyriqazz recently posted..Pengalaman Temani Isteri BersalinMy Profile

  17. senyum.. tak perlu kata apa-apa.. senyummm
    KiD recently posted..Tips Blog Ranking Top 1000 Malaysia dalam 6 BulanMy Profile

  18. rindu dengan entry terbaru
    Juan recently posted..Pelan Rumah Impiana Casa Kluang JohorMy Profile

  19. senyum selalu..gunung pun senyum, inikan plak kita ni manusia..hehe..
    bardboo recently posted..Tidurlah Anakku….My Profile

  20. heheeh saya pun rindu nak baca update blog
    Zarul Umbrella recently posted..Pertandingan KucingMy Profile

  21. waa…pernah dgr pasal gunung senyum ni..tapi tak pernah pun sampai..hehe
    Hafizul recently posted..Traffic Blog SlowMy Profile

  22. tersenyum pulak baca entri ni.. hehe..

  23. Yup pernah sampai sana….ada berlian yg belum matang kat sana,one day sapa yg ada tanah kawasan situ mmg akan kaya lah…

  24. haha..rinduu meah.. :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  25. cantiknya pemandangan tuh hijau. tak pernah lg sana.

  26. kak yan bercuti di gunung senyum. mandi manda sambil senyum selalu.

  27. Senyum tak perlu kata apa2… senyum… rindu, dah lama tak singgah sini… Assalamualaikum kak…

  28. keindahan alam yang perlu diperlihara..
    man recently posted..Manage Occupational Safety and Health at Work PlaceMy Profile

  29. Mesti ada cerita sebalik nama gunung Senyum. Bioleh kongsi cerita mitos kalau ada.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Awak busuklah!My Profile

  30. seyummmmm
    sweetkurma recently posted..aku hanya ingin kau gembira….My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation