Gunung Senyum

20120530-181523.jpg

Salam, lama tak update blog, ada yang rindu tak?, layan dulu gambar gunung senyum yang tak berapa nak senyum heheee, gambar ni fresh lagi, snap time nak balik dari shopping kat Jerantut. later update lain.

- Ada yang rindu tak ^___^

Sent From My iPhone 4S

41 Comments on Gunung Senyum

  1. jojo
    June 5, 2012 at 4:07 pm (2 years ago)

    rindu nye…..ni snap mcm kat simpang jengka25 je…cite di selabalik gunung senyum panjang sgt…nnt de ms sy cite ckt….

    Reply
    • Aldy Shah
      June 9, 2012 at 11:13 am (2 years ago)

      Jom pergi bersama-sama : D

      Reply
  2. hamizi
    June 2, 2012 at 7:50 pm (2 years ago)

    gunung tu macam sengih ja nampak..

    Reply
  3. bardboo
    May 31, 2012 at 8:07 pm (2 years ago)

    senyum selalu..gunung pun senyum, inikan plak kita ni manusia..hehe..
    bardboo recently posted..Tidurlah Anakku….My Profile

    Reply
  4. Hafizul
    May 31, 2012 at 11:12 am (2 years ago)

    waa…pernah dgr pasal gunung senyum ni..tapi tak pernah pun sampai..hehe
    Hafizul recently posted..Traffic Blog SlowMy Profile

    Reply
  5. Suraya
    May 31, 2012 at 3:22 am (2 years ago)

    tersenyum pulak baca entri ni.. hehe..

    Reply
  6. azman
    May 31, 2012 at 1:29 am (2 years ago)

    Yup pernah sampai sana….ada berlian yg belum matang kat sana,one day sapa yg ada tanah kawasan situ mmg akan kaya lah…

    Reply
  7. eiela
    May 30, 2012 at 10:17 pm (2 years ago)

    cantiknya pemandangan tuh hijau. tak pernah lg sana.

    Reply
  8. Denaihati
    May 30, 2012 at 9:59 pm (2 years ago)

    kak yan bercuti di gunung senyum. mandi manda sambil senyum selalu.

    Reply
  9. Budak Lanun
    May 30, 2012 at 9:14 pm (2 years ago)

    Senyum tak perlu kata apa2… senyum… rindu, dah lama tak singgah sini… Assalamualaikum kak…

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge