Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

Salam, semalam kami ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley, expo ini telah pun berlangsung selama 3 hari bermula dari 11 May – 13 May 2012 semalam, bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Expo ni, insyaallah pada jun ke july nanti expo ni akan diadakan semula, tak lama lagi dah ler.

expo mom & baby 2012

Kat dalam ni toksah cakap ler, memang ramai betul orang yang datang, kebanyakannya dah tentulah Mommy and daddy kan nak beli untuk barang untuk baby mereka.

expo mom & baby 2012

Ini pertama kali pergi ke Pameran barangan Mom and Baby, boleh tahan rambang mata, tapi saya tak boleh ikutkan nafsu sebab masih terlalu awal lagi untuk saya beli barang-barang ni semua, tapi saya ada terbeli 3 Romper baby kehkehkeh :D

expo mom & baby 2012

nnggee~ serius rambang mata, amik juga ler 3 helai baby romper ni walaupun masih terlalu awal, simpan jeler berbulan-bulan lagi, insyaallah mudaha semuanya dipermudahkan, amin.

expo mom & baby 2012

Abang Long dan Abang Ngah, tengok asyik-asyik baju warna purple, ambik baju lain pun baju tu juga diorang nak sarung, alahaiii layan jeler asalkan diorang bahagia.

– 2 hari tak on laptop, saya ok je :D

21 thoughts on “Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

    1. Betul tu, tapi macam masih terlalu awal lagi, takut nanti kerja asyik cium baju baby je hehee, oh baju recyle anak2 dulu dah takde, dah bagi kat orang, tiap2 anak lahir mesti pakai yang baru, maybe sebab yang lama dah takde nak dibuat recyle kan :D
      yanmie recently posted..Expo Mom & Baby 2012 Di MidValleyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge