Salam, semalam kami ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley, expo ini telah pun berlangsung selama 3 hari bermula dari 11 May – 13 May 2012 semalam, bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Expo ni, insyaallah pada jun ke july nanti expo ni akan diadakan semula, tak lama lagi dah ler.

expo mom & baby 2012

Kat dalam ni toksah cakap ler, memang ramai betul orang yang datang, kebanyakannya dah tentulah Mommy and daddy kan nak beli untuk barang untuk baby mereka.

expo mom & baby 2012

Ini pertama kali pergi ke Pameran barangan Mom and Baby, boleh tahan rambang mata, tapi saya tak boleh ikutkan nafsu sebab masih terlalu awal lagi untuk saya beli barang-barang ni semua, tapi saya ada terbeli 3 Romper baby kehkehkeh :D

expo mom & baby 2012

nnggee~ serius rambang mata, amik juga ler 3 helai baby romper ni walaupun masih terlalu awal, simpan jeler berbulan-bulan lagi, insyaallah mudaha semuanya dipermudahkan, amin.

expo mom & baby 2012

Abang Long dan Abang Ngah, tengok asyik-asyik baju warna purple, ambik baju lain pun baju tu juga diorang nak sarung, alahaiii layan jeler asalkan diorang bahagia.

- 2 hari tak on laptop, saya ok je :D

21 Thoughts on “Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

  1. ni kalau dpt tau kt wife, mesti ajak pergi kalau dpt cuti. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Bangku Molletta: Penyepit Baju Gergasi Rekaan Baldessari e BaldessariMy Profile

  2. Saya paling takut g expo2 ni :D
    juanita recently posted..5 Rencah 5 rasa Chef Sherson LianMy Profile

  3. Comel baju2…kalau dekat lama dah pergi..beli untuk anak tersyg..kat sini no more choice..hahaha
    Hafizul recently posted..Apakah Makna Di Sebalik 1 Gov*Net?My Profile

  4. terbeli tu ya kak ? tk menahan betul hahaha
    puanbee recently posted..HOT ! SHORT BRA TERBAIK DI JUAL ONLINE , TERBAIK DI PASARAN.My Profile

  5. wah lawa la design nya..menarik perhatian nak membeli.haha
    Ikhtiar Shah recently posted..Dugaan Orang BertunangMy Profile

  6. kalau pergi expo memang rambang mata nak beli macam2…sediakan ajelah duitnya..heheh…
    bardboo recently posted..Cara Merancang Persaraan Yang Baik | Susah Dahulu, Senang KemudianMy Profile

  7. ermmm..rasanya tiap tahun teringin nak ke expo ni..tp tahan kan saja sbb jauh… awat la depa buat expo mcm ni kat negeri2 lain…. huhuhu…
    zie fauzi recently posted..63 Pilihan Set Bersalin di MalaysiaMy Profile

  8. oh belum masa lagi nak shopping barang2 baby ni..rindu lak nak beli pampers mcm dulu2
    Zarul Umbrella recently posted..Kenapa Aku Suka Merangsang Deria Aku Bersama LG Cinema 3D Smart TVMy Profile

  9. Kena sgtlah dengan Kak Yan…murah2 brg situ..kelabu mata….dibuatnya..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak DietMy Profile

  10. wow!!
    dah tamat ke…
    menarik juga kat sana..
    eheheeee
    mie recently posted..Madame Tussauds Bangkok Menarik DikunjungiMy Profile

  11. Awal buat persiapan beli baju bayi?
    akubiomed recently posted..Tutorial kod trademark Fatin LiyanaMy Profile

  12. comel2 rompers diorg jual.huhu
    rozuan recently posted..TIPS BUATKAN IBU SAYANGMy Profile

  13. tak sempat nak pergi ke sana. insya Allah tunggu bulan Julai nnt. eh, bukan dah puasa ke waktu tu?
    ciklaili.com recently posted..Tema Dan Lagu Hari Guru 2012My Profile

  14. ini namanya persediaan awal. Tiap2 bulan beli sikit-sikit tak terasa sangat. nanti bila dah tak larat nak jalan lg susah. terpaksa la pakai baju recycle
    Norasikin recently posted..Resepi Nasi Lemak KukusMy Profile

    • Betul tu, tapi macam masih terlalu awal lagi, takut nanti kerja asyik cium baju baby je hehee, oh baju recyle anak2 dulu dah takde, dah bagi kat orang, tiap2 anak lahir mesti pakai yang baru, maybe sebab yang lama dah takde nak dibuat recyle kan :D
      yanmie recently posted..Expo Mom & Baby 2012 Di MidValleyMy Profile

  15. we were there yesterday
    Denaihati recently posted..Kembara Musafir Rome, ItalyMy Profile

  16. saya pergi ari jumaat pun dah ramai kak.. apa lagi kalau pegi hari ahad.. mesti padat punya..

    selamat wife dapat tahan nafsu untuk tidak bershoping lebih2.. hehehe
    myvitrd recently posted..Sesi Terjah Mom & Baby Expo 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation