Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

Salam, semalam kami ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley, expo ini telah pun berlangsung selama 3 hari bermula dari 11 May Р13 May 2012 semalam, bagi yang tidak berkesempatan untuk ke Expo ni, insyaallah pada jun ke july nanti expo ni akan diadakan semula, tak lama lagi dah ler.

expo mom & baby 2012

Kat dalam ni toksah cakap ler, memang ramai betul orang yang datang, kebanyakannya dah tentulah Mommy and daddy kan nak beli untuk barang untuk baby mereka.

expo mom & baby 2012

Ini pertama kali pergi ke Pameran barangan Mom and Baby, boleh tahan rambang mata, tapi saya tak boleh ikutkan nafsu sebab masih terlalu awal lagi untuk saya beli barang-barang ni semua, tapi saya ada terbeli 3 Romper baby kehkehkeh :D

expo mom & baby 2012

nnggee~ serius rambang mata, amik juga ler 3 helai baby romper ni walaupun masih terlalu awal, simpan jeler berbulan-bulan lagi, insyaallah mudaha semuanya dipermudahkan, amin.

expo mom & baby 2012

Abang Long dan Abang Ngah, tengok asyik-asyik baju warna purple, ambik baju lain pun baju tu juga diorang nak sarung, alahaiii layan jeler asalkan diorang bahagia.

- 2 hari tak on laptop, saya ok je :D

21 Comments on Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley

  1. zie fauzi
    May 14, 2012 at 4:28 pm (2 years ago)

    ermmm..rasanya tiap tahun teringin nak ke expo ni..tp tahan kan saja sbb jauh… awat la depa buat expo mcm ni kat negeri2 lain…. huhuhu…
    zie fauzi recently posted..63 Pilihan Set Bersalin di MalaysiaMy Profile

    Reply
  2. azmanisma
    May 14, 2012 at 1:59 pm (2 years ago)

    Kena sgtlah dengan Kak Yan…murah2 brg situ..kelabu mata….dibuatnya..
    azmanisma recently posted..Lelaki Kacak DietMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 14, 2012 at 10:54 am (2 years ago)

      Eh ha’ah dah puasa kot time tu sebab kalau tak silap dorang buat dalam pertengahan bulan atau hujung bulan kalau tak silap lah, kalau silap maaf ye, apa pun kalau dapat info nanti saya updatekan.
      yanmie recently posted..Expo Mom & Baby 2012 Di MidValleyMy Profile

      Reply
  3. Norasikin
    May 14, 2012 at 10:34 am (2 years ago)

    ini namanya persediaan awal. Tiap2 bulan beli sikit-sikit tak terasa sangat. nanti bila dah tak larat nak jalan lg susah. terpaksa la pakai baju recycle
    Norasikin recently posted..Resepi Nasi Lemak KukusMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 14, 2012 at 10:53 am (2 years ago)

      Betul tu, tapi macam masih terlalu awal lagi, takut nanti kerja asyik cium baju baby je hehee, oh baju recyle anak2 dulu dah takde, dah bagi kat orang, tiap2 anak lahir mesti pakai yang baru, maybe sebab yang lama dah takde nak dibuat recyle kan :D
      yanmie recently posted..Expo Mom & Baby 2012 Di MidValleyMy Profile

      Reply
  4. myvitrd
    May 14, 2012 at 9:51 am (2 years ago)

    saya pergi ari jumaat pun dah ramai kak.. apa lagi kalau pegi hari ahad.. mesti padat punya..

    selamat wife dapat tahan nafsu untuk tidak bershoping lebih2.. hehehe
    myvitrd recently posted..Sesi Terjah Mom & Baby Expo 2012My Profile

    Reply
    • yanmie
      May 14, 2012 at 10:20 am (2 years ago)

      Ha’ah semalam memang padat sangat, baguslah tidak berlebih2 heheee memang rambang mata ler kalau lama2 kat sini.
      yanmie recently posted..Expo Mom & Baby 2012 Di MidValleyMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge