Blog SuperMak


Salam, syukur alhamdulillah hari ini Aiman dah pun genap umurnya 6 tahun, selamat hari lahir sayang, moga panjang umur murah rezeki, jangan nakal-nakal, moga jadi anak yang soleh dan berguna, amin….

aiman

Gambar Aiman pagi tadi sebelum ke Tadika.

Saya sedang menyiapkan kek hari lahir untuk dia, harapnya dia suka, korang pun boleh bagi dia hadiah dengan Vote video dia kat Digi Wwwow tu heheee.

kakak, abang, pakcik, makcik, tok, nenek meh tolong Aiman vote kat bawah ni.

Klik saje banner atas tu kalau nak tengok video Aiman dan Haziq, jangan lupa Vote sekali tau!
 

- Kek besday Aiman later update lain yea ^___^

 

23 Thoughts on “Yeayy Aiman Dah 6 Tahun!

  1. semoga menjadi anak yg soleh utk tahun2 mendatang.
    nmpk kematangan di wajah aiman walaupon br berusia 6 tahun
    Ekspresi Ruang recently posted..Bang Bang Gun Doorknob: Inspirasi Tombol Pintu Oleh Nikita KovalevMy Profile

  2. tahniah..cutenye aiman
    cikgu azim recently posted..Imej Hantu Tepi TingkapMy Profile

  3. sama umur dengan anak saya..
    Selamat hari lahir Aiman
    Mus recently posted..Video Kemeriahan Persembahan Tarian Di Atas LepaMy Profile

  4. Tahun depan melangkah ke tahun 1. Bilalah abang Aiman hendak dapat adik asyik berdua sahaja dengan Haziq. :-)
    akubiomed recently posted..Day 2: belajar buat produk halal air Soya, Taufufa dan Tauhu kerasMy Profile

  5. happy birhday aiman moga jadi anak yg soleh. uncle kasi 1votelah utk hadiah.
    Denaihati recently posted..Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOWMy Profile

  6. april boy rupanya. gimme 5!
    Fazreen recently posted..WordPress Plugin Untuk Sekuriti Blog AndaMy Profile

  7. Salam kak , dengan line yang super semput ni saya akan cuba untuk vote , happy besday tuk aiman ya .. amin kan doa ibu sajaaa..
    puanbee recently posted..Bersih 3.0 Duduk Dan Bantah Dah Mula DahMy Profile

  8. Dah vote akak utk kedua2nya sekali… >.<
    Budak Lanun recently posted..RM1 Juta Untuk Atlit Emas OlimpikMy Profile

  9. Assalam, Happy Befday Aiman…
    Budak Lanun recently posted..RM1 Juta Untuk Atlit Emas OlimpikMy Profile

  10. happy birthday aiman. semoga jadi anak yang soleh
    rozuan recently posted..SEKALUNG TERIMA KASIH | BLOGGER SHA DAN BARANGAN IKEAMy Profile

  11. tahun depan dah darjah 1 yeayy…
    azmanisma recently posted..Jangan Panik Jika Bandwidth Exceed LimitMy Profile

  12. selamat hari lahir aiman..dah besar dah ya..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Gaji Minimum Pekerja Sektor SwastaMy Profile

  13. wah masuk Digi Wwwow ..semoga berjaya :)
    Ikhtiar Shah recently posted..Tawaran Pengajian Diploma & Sarjana Muda Tahfiz Al-Quran Secara PercumaMy Profile

  14. Selamat Hari Lahir Aiman

  15. Wah…Hepi Besday Aiman..sebaya ngan anak saya. tp besday dia ari Ahad lepas 22hb… Semoga anak2 kite jadi anak yg soleh. Aminnn

    untung Aiman, mak dia pandai masak..saye??? kesian kat anak..huhu
    Akma recently posted..Jom kite undi Eqbal ZackMy Profile

  16. hepi besday aiman bam bam..
    semoga jadi anak yg soleh dan berbakti kepada ibu bapa dan juga agamanya.
    teruskan bam bam yer…hehe
    ejam recently posted..Domain Ez2Beli.com dan Lesen NiagaKit Untuk DijualMy Profile

  17. kebetulan,sama birthday ngan adik eyriqaz…nama pun dah nak dkt2 sama ngan eden..hik3…
    eyriqazz recently posted..SimplySiti Precious Hadiah Buat IsteriMy Profile

  18. selamat hari jadi aiman! Jadi anak yang berguna tau:) semoga aiman berjaya dunia akhirat:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation