Vote Saya Untuk Malaysia International Tourism Lifestyle Blog

Salam, baru ni dapat email invitation dari MITBCA untuk join contest ni, so nak minta tolong jasa baik pembaca blog ini untukΒ Vote Saya bagi kategori Malaysia International Tourism Lifestyle Blog.

Malaysia International Tourism Lifestyle Blog

Sebenarnya tak harap pun menang, suka-suka je masuk pun, kot-kotlah ada luck kan, tapi semua tu atas bantuan dari anda semua. harap sudilah kiranya vote untuk saya, terima kasih.

Cara Vote :

1. Klik ->Β Malaysia International Tourism Lifestyle Blog

2. Cari Blog saya seperti di atas, dan klik Vote, anda akan diminta untuk login menggunakan akaun Facebook, cuma perlu Allow sahaja dan Vote.

3. Hanya 1 vote untuk 1 kategori sahaja.

4. Itu sahaja!

– Senang kan? tak susah mana pun, terima kasih pada rakan-rakan yang sudi mengundi πŸ˜€

 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

58 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge