Blog SuperMak


kaktus

“On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.”

 

21 Thoughts on “Tajam

  1. gambar makanan please
    Fazreen recently posted..WordPress Plugin Untuk Sekuriti Blog AndaMy Profile

  2. peh..tajammnyeeee..
    titan recently posted..Edisi Siasat – Buat Duit dengan AdstractMy Profile

  3. comel pokok nie..
    sukacuka recently posted..WW# 11 – AlmariMy Profile

  4. Saya suka berkebun apabila ada masa terluang. Syukur tangan saya tidak panas kalau tanam pokok akan hidup. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Now everyone can flyMy Profile

  5. minat kaktus ke, kak yan?
    Ekspresi Ruang recently posted..Tips Mengubahsuai Rumah Untuk Menarik PembeliMy Profile

  6. plan nak ada hobi baru tanam kektus ke k yan…geram tengok kektus kat c highland kan, mcm2 jenis ado.

  7. haha.. tajam = sharp… memang sharp gambar ni.. :)
    CMRatu recently posted..Ibarat menolak keretaMy Profile

  8. Pokok kaktus boleh menyimpan banyak air pada daun, pangkal dan akar bagi membolehkan ia hidup di kawasan kering dan padang pasir. Walaupun padang pasir memperoleh hujan yang sedikit tetapi pokok kaktus akan menyerap air sebanyak mungkin supaya ia boleh hidup semasa musim kering.

    Don:Ada sesuatu yang Blogger boleh jadikan contoh dari pokok berduri ni..
    donnyien recently posted..Wordless Wednesday # Air Terjun Langanan Poring RanauMy Profile

  9. suka kaktu\s kecik2 ni.tajam tapi comel. beli kat Cameron ke
    rozuan recently posted..WORDLESS WEDNESDAY | GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN NATASHA HUDSONMy Profile

  10. minat dah mula mencucuk tuan rumah he3..kak nampak macam tak terurus jer?hehehe
    azmanisma recently posted..Orang Bertatoo GanasMy Profile

    • heheee tu bukan akak punya lah, akak mana pandai bercucuk tanam ni, tangan panas, kalau tanam apa je mesti tak hidup.

      Gambar Kaktus kat atas tu gambar kat Taman Bunga Rose Cameron Highland heheee :D
      yanmie recently posted..TajamMy Profile

  11. Ingatkan apa yg tajam tadi hehehe ..
    puanbee recently posted..Senarai Makanan Dan Amalan Ketika Berpantang Bersalin/BeranakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation