Strawberry Coklat Lagi

Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli buah strawberry ni, layan Strawberry Coklat Lagi hikhik, namapun peminat buah strawberry kan, layan!

Strawberry Coklat

Lebih seraga buah strawberry ni, tu pun dah letak kat bekas lain, nampak sangatnya hantu strawberry heheee, saya suka makan sebab rasa masam manis tu, anak-anak lagi ler kalau makan memang tak pandang belakang dah, so saya buatkan untuk diorang Strawberry Coklat, sedap sikit diorang nak makan.

Strawberry Coklat

alang-alang bagi strawberry ni beraksi heheeee~

Strawberry Coklat

Tergoda tak heheeee~

Strawberry Coklat

Jemput makan, ada banyak lagi ni~

strawberry coklat

Strawberry buat makan gitu je, tak rajin nak buat kek strawberry heheee, mood malas datang memang tak boleh nak buang mood ni, ambik masa nak rajin balik heheee~

- Cicah dengan kuah rojak, perghhh sedap rupanya hehee :D

50 thoughts on “Strawberry Coklat Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge