Blog SuperMak


Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli buah strawberry ni, layan Strawberry Coklat Lagi hikhik, namapun peminat buah strawberry kan, layan!

Strawberry Coklat

Lebih seraga buah strawberry ni, tu pun dah letak kat bekas lain, nampak sangatnya hantu strawberry heheee, saya suka makan sebab rasa masam manis tu, anak-anak lagi ler kalau makan memang tak pandang belakang dah, so saya buatkan untuk diorang Strawberry Coklat, sedap sikit diorang nak makan.

Strawberry Coklat

alang-alang bagi strawberry ni beraksi heheeee~

Strawberry Coklat

Tergoda tak heheeee~

Strawberry Coklat

Jemput makan, ada banyak lagi ni~

strawberry coklat

Strawberry buat makan gitu je, tak rajin nak buat kek strawberry heheee, mood malas datang memang tak boleh nak buang mood ni, ambik masa nak rajin balik heheee~

- Cicah dengan kuah rojak, perghhh sedap rupanya hehee :D

50 Thoughts on “Strawberry Coklat Lagi

  1. Assalamuaailaikum….wah perminat tegar strawberry ni..Promo sikit …Strawberry Lover menjual fresh strawberry dan juga produk berasaskan strawberry dari Cameron Highland..

    Please like : https://www.facebook.com/pages/Strawberry-Lover/294322727339489

  2. assalamuaalaikum…wah! peminat tegar strawberry… maaf nak promo sikit.. sekarang everyweek pun boleh makan strawberry..sebab saya supply fresh strawberry dari Cameron Highland terus kepada anda.

    boleh like di sini : https://www.facebook.com/pages/Strawberry-Lover/294322727339489

  3. Perut oh perut…Sabar yer…Jap lagi kita p makan..huhu..Terliur habis…
    Hafizul recently posted..Betul Ker Ni???My Profile

  4. Sedapnya… Mintak sikit.
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  5. sedapnya, memang mak mertua lalu belakang pon tak sedar ni heheh
    ajumohit recently posted..GA Duet Anis Alya & AnaMy Profile

  6. Fuhh sedapnyer.Nak sikit.Please2.
    budakserius recently posted..Ditindih Ketika Tidur – Sleep ParalysisMy Profile

  7. sedapnya,, saya plak tak suka makan strawberry coklat, suka makan strawberry kosong je, sedap masam-masam tuh.
    eiela recently posted..Percubaan Pertama Yang Tak MenjadiMy Profile

  8. Alamak. Mmg tergoda tgk strawberi coklat separuh tu. Pandai betullah kak yan amik gambar. Cantik! Bakul tu pun cantik! =)

    Memang betul2 peminat tegar strawberi ni. Borong sampai rm100…fuh!
    hafizmd recently posted..Cerita Motivasi Blogger Sepenuh Masa!My Profile

  9. sedapnye.. nnti nak pergi CH gak.. hehe.. duduk mana masa pergi? ke pergi skali dgn program denaihati?
    fiezaradzi recently posted..Edisi Baca #2 – Hafalan Solat DelisaMy Profile

  10. Kak, jangan lupa bawak belen stoberi(kalau ada) masa majlis sepetang tu nanti..
    Sharing is caring kan..heheee
    Myra Jay recently posted..Jemputan ke Majlis bersama blogger dari DenaihatiMy Profile

  11. tak minat sgt makan buah esp yg masam2.
    xtau kenapa. mmg dr kecik cmtu.
    wife pon pelik. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Laci Unik Di Bawah Sinki: Idea Ruang Berfungsi Yang Genius Di DapurMy Profile

  12. Ish… akak ni… malam malam saya terbaca entry ni… terliur dibuatnya!
    cleffairy recently posted..Getting Intimate With Your Pelvic Floor Muscle: Introducing Vibrance Kegel DeviceMy Profile

  13. Sedapnya. hari tu saya dip kiwi dgn coklat ganache. sedap gak.
    Amir Said recently posted..Resepi Kek Batik MiloMy Profile

  14. Sedap strawberry celup cokelat. Dulu datuk K pikat Siti dengan menghadiah strawberry celup cokelat. :-)
    akubiomed recently posted..AkuBiomed sudah buat business cardMy Profile

  15. wow..sedap nye..saye pon penggemar strawberrii
    akhiyy recently posted..Projek 100 Blogger Oleh Bro FramestoneMy Profile

  16. sedapnye..stawbei coklat yg marveles ! hehe..
    syu90 recently posted..Sinopsis Filem Uncle UsinMy Profile

  17. memamg lemak berkrim nih
    Juan recently posted..Maher Zain Release New Album 2012 – Forgive MeMy Profile

  18. emmm. sedapnya… tengok je pun, dah rasa macam sedap…
    Aya recently posted..Robot Wanita Pertama yang Paling CanggihMy Profile

  19. Salam Akak, Sodap nyer. Terasa sejuk jer kan strawberry cameron tu heheheh! ermm nyum-nyum.
    Azie recently posted..Resepi Siakap Steam Bersama Siput SedutMy Profile

  20. amboi,sedapnya.gabungan yang mantap.
    rozuan recently posted..GAMBAR DAN VIDEO GEMPA BUMI ACEH 11 APRIL 2012My Profile

  21. sedap kak , terliur ai .. beli jek lah kat carefour strawberry korea ..huwaaa
    puanbee recently posted..Sinopsis/Promo Drama Bonda Slot Azalea TV3My Profile

  22. Fuhh!! kecur airliur nih.. Xde buat delivery ker? hehe
    amirnawawi recently posted..Genggam Gemilang SPM 2012 SMK MaranMy Profile

  23. Sedap sehingga tak pandang belakang..huhuhu
    Budak Lanun recently posted..Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga Kasihnya Ayah Masa BeradaMy Profile

  24. yummeh! kak yan buat kek pls. hari ahad bawa.
    Fazreen recently posted..Memori Maxis 10 iPhone 4My Profile

  25. nice.. cantik.. putih yang seimbang… composition gambar pon dah best… nice la :D
    Azman Ishak recently posted..Cubaan pertama bersama 3rd Party SpeedlightMy Profile

  26. siap bergambar di halaman rumah lagi…kelass ibu yan ni…hehe
    ejam recently posted..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation