Strawberry Coklat Lagi

Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli buah strawberry ni, layan Strawberry Coklat Lagi hikhik, namapun peminat buah strawberry kan, layan!

Strawberry Coklat

Lebih seraga buah strawberry ni, tu pun dah letak kat bekas lain, nampak sangatnya hantu strawberry heheee, saya suka makan sebab rasa masam manis tu, anak-anak lagi ler kalau makan memang tak pandang belakang dah, so saya buatkan untuk diorang Strawberry Coklat, sedap sikit diorang nak makan.

Strawberry Coklat

alang-alang bagi strawberry ni beraksi heheeee~

Strawberry Coklat

Tergoda tak heheeee~

Strawberry Coklat

Jemput makan, ada banyak lagi ni~

strawberry coklat

Strawberry buat makan gitu je, tak rajin nak buat kek strawberry heheee, mood malas datang memang tak boleh nak buang mood ni, ambik masa nak rajin balik heheee~

- Cicah dengan kuah rojak, perghhh sedap rupanya hehee :D

50 Comments on Strawberry Coklat Lagi

  1. Hafizul
    May 2, 2012 at 1:34 pm (2 years ago)

    Perut oh perut…Sabar yer…Jap lagi kita p makan..huhu..Terliur habis…
    Hafizul recently posted..Betul Ker Ni???My Profile

    Reply
  2. eiela
    April 14, 2012 at 9:06 pm (2 years ago)

    sedapnya,, saya plak tak suka makan strawberry coklat, suka makan strawberry kosong je, sedap masam-masam tuh.
    eiela recently posted..Percubaan Pertama Yang Tak MenjadiMy Profile

    Reply
  3. hafizmd
    April 13, 2012 at 5:32 pm (2 years ago)

    Alamak. Mmg tergoda tgk strawberi coklat separuh tu. Pandai betullah kak yan amik gambar. Cantik! Bakul tu pun cantik! =)

    Memang betul2 peminat tegar strawberi ni. Borong sampai rm100…fuh!
    hafizmd recently posted..Cerita Motivasi Blogger Sepenuh Masa!My Profile

    Reply
    • yanmie
      April 12, 2012 at 4:20 pm (2 years ago)

      strawberry makan gitu je pun memang dan sedap, nie kan pulak cicah cekelat kan :D
      yanmie recently posted..Strawberry Coklat LagiMy Profile

      Reply
    • akubiomed
      April 12, 2012 at 10:56 pm (2 years ago)

      Rasa masam-masam sedikit dengan celupan manisan cokelat.

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge