Sepetang Di 1 Utama

Salam, semalam saya, anak-anak dan adik Sepetang Di 1 Utama, pergi pun bukan sesaje, ada tujuan yang BEST, nanti saya cerita heee~, tapi gambar tak banyak yang saya dapat snap sebabnya mood malas nak keluarkan kamera dalam beg, kikikiki boleh pulak gitu kan, dah pikul berat-berat lepas tu tak guna -..-”

1utama

Sesampai je terus masuk ke dalam Aeon Jusco 1Utama, anak-anak rambang mata nengok pelbagai jenis roti kat dalam tu, so layankan je diorang nak makan roti tu, serius licin pulak diorang makan, lapar sangat agaknya pedahal sebelum tu dah makan nasi kat rumah heeee~

1utama

Peace yeaa~

1utama

Sebenarnya tak lepak lama pun kat sini, lepas dari sini kami ke KLCC, saje nak jalan-jalan cari makan, later cerita pasal kat sana pulak, ok sakit kaki sebab jenuh nak tawaf kat taman KLCC tu, biasa pergi KLCC lepak kat dalam, ni bawa anak gi Playground KLCC, perghhh rambang mata bebudak tu heheee.

- All pictures taken from iPhone 4s :D

44 Comments on Sepetang Di 1 Utama

  1. azmanisma
    April 24, 2012 at 12:28 pm (2 years ago)

    he3..dah agak dah pic tu dari iphoneS hehee congrats Kak Yan..
    azmanisma recently posted..Entry GatalMy Profile

    Reply
  2. Zarul Umbrella
    April 23, 2012 at 2:08 pm (2 years ago)

    kak yan pun dah jadi macam saya gak..da ada iPhone 4s DSLR cmpak tepi..bukan apa…berat nak bawak..kalau iphone tu senang je
    Zarul Umbrella recently posted..Fruits of LoveMy Profile

    Reply
  3. Malaysia Coin
    April 23, 2012 at 11:07 am (2 years ago)

    Salam.
    Sekali-sekala melayan kerenah anak-anak kan? Mesti ramai orang kat KLCC tu….
    Malaysia Coin recently posted..5 sen siri keduaMy Profile

    Reply
  4. Myra Jay
    April 22, 2012 at 3:56 pm (2 years ago)

    Wahhh!! Kak Yan pun dah beli iPhone ye..
    Nanti jangan lupa buat entry na :)
    Myra Jay recently posted..Hadiah dari Kak Ina KLMy Profile

    Reply
  5. Ibu Mifzal Arsyad
    April 22, 2012 at 3:42 pm (2 years ago)

    Seronok jalan2 sefamily…dah rasmi ya snap gmbr guna iphone 4s..nice pictures

    Reply
      • tokobakso
        April 22, 2012 at 7:34 pm (2 years ago)

        hehehe.. saya try carik..

        adikyanmieonline.blogspot.com

        ada ke tak de eh

        Reply
  6. sweetkurma
    April 22, 2012 at 10:10 am (2 years ago)

    amboiiii yan, sakkan nampak heee….best kan dapat bawak anak2 jalan2, akak dah bertahun tahun tak rasa gini sebab anak2 dah teruna belaka, memasing nak gi dgn kawan jer….

    Reply
    • yanmie
      April 22, 2012 at 10:12 am (2 years ago)

      heeeee seronok kak dapat bawa anak-anak jenjalan, kak siti masih muda, boleh lagi nak dapat baby tu, nanti boleh bawa jenjalan, kan dah lama tak rasa gini heheee :D
      yanmie recently posted..Sepetang Di 1 UtamaMy Profile

      Reply
  7. Puanbee
    April 22, 2012 at 9:56 am (2 years ago)

    Ok……sy komen Dan iphone4s………..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge