Sepetang Di 1 Utama

Salam, semalam saya, anak-anak dan adik Sepetang Di 1 Utama, pergi pun bukan sesaje, ada tujuan yang BEST, nanti saya cerita heee~, tapi gambar tak banyak yang saya dapat snap sebabnya mood malas nak keluarkan kamera dalam beg, kikikiki boleh pulak gitu kan, dah pikul berat-berat lepas tu tak guna -..-“

1utama

Sesampai je terus masuk ke dalam Aeon Jusco 1Utama, anak-anak rambang mata nengok pelbagai jenis roti kat dalam tu, so layankan je diorang nak makan roti tu, serius licin pulak diorang makan, lapar sangat agaknya pedahal sebelum tu dah makan nasi kat rumah heeee~

1utama

Peace yeaa~

1utama

Sebenarnya tak lepak lama pun kat sini, lepas dari sini kami ke KLCC, saje nak jalan-jalan cari makan, later cerita pasal kat sana pulak, ok sakit kaki sebab jenuh nak tawaf kat taman KLCC tu, biasa pergi KLCC lepak kat dalam, ni bawa anak gi Playground KLCC, perghhh rambang mata bebudak tu heheee.

- All pictures taken from iPhone 4s :D

44 thoughts on “Sepetang Di 1 Utama

  1. amboiiii yan, sakkan nampak heee….best kan dapat bawak anak2 jalan2, akak dah bertahun tahun tak rasa gini sebab anak2 dah teruna belaka, memasing nak gi dgn kawan jer….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge