Salam, semalam saya, anak-anak dan adik Sepetang Di 1 Utama, pergi pun bukan sesaje, ada tujuan yang BEST, nanti saya cerita heee~, tapi gambar tak banyak yang saya dapat snap sebabnya mood malas nak keluarkan kamera dalam beg, kikikiki boleh pulak gitu kan, dah pikul berat-berat lepas tu tak guna -..-“

1utama

Sesampai je terus masuk ke dalam Aeon Jusco 1Utama, anak-anak rambang mata nengok pelbagai jenis roti kat dalam tu, so layankan je diorang nak makan roti tu, serius licin pulak diorang makan, lapar sangat agaknya pedahal sebelum tu dah makan nasi kat rumah heeee~

1utama

Peace yeaa~

1utama

Sebenarnya tak lepak lama pun kat sini, lepas dari sini kami ke KLCC, saje nak jalan-jalan cari makan, later cerita pasal kat sana pulak, ok sakit kaki sebab jenuh nak tawaf kat taman KLCC tu, biasa pergi KLCC lepak kat dalam, ni bawa anak gi Playground KLCC, perghhh rambang mata bebudak tu heheee.

- All pictures taken from iPhone 4s :D

44 Thoughts on “Sepetang Di 1 Utama

  1. lama xgi 1utama hehe..best2
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  2. kamera iphone 4 s cantik, sama macam dalam blog denaihati jugak lah, bawak keluar kamera je *sigh jeles..haha
    syahrilhafiz recently posted..Proton Preve Yang Pertama Kemalangan Jalan Raya?My Profile

  3. he3..dah agak dah pic tu dari iphoneS hehee congrats Kak Yan..
    azmanisma recently posted..Entry GatalMy Profile

  4. wah…. best2… seronok tngk
    Akulah.com recently posted..Motosikal terbakar di Flat Seri Selangor, Jalan San PengMy Profile

  5. dulu time study kt Shah Alam, selalu turun tgk wayang tgh2 mlm kt OU.
    lps dh kerja kt utara ni, kalau gi KL pon mmg xsmpt nk singgah kt OU. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Ilham Dekorasi: Tips Menyusun Kuali Belanga Dengan Lebih EfisienMy Profile

  6. kak yan pun dah jadi macam saya gak..da ada iPhone 4s DSLR cmpak tepi..bukan apa…berat nak bawak..kalau iphone tu senang je
    Zarul Umbrella recently posted..Fruits of LoveMy Profile

  7. Salam.
    Sekali-sekala melayan kerenah anak-anak kan? Mesti ramai orang kat KLCC tu….
    Malaysia Coin recently posted..5 sen siri keduaMy Profile

  8. wah banyak best ni.. pinjam iPhone 4s tu.. hehehe
    myvitrd recently posted..Video Blogger Sakit Jiwa Di Tinggalkan IsteriMy Profile

  9. cantik juga gambar dengan iphone 4S.. hehe.. :)
    CMRatu recently posted..Instagram look alike edit by photoshopMy Profile

  10. pasni x yah pikul kamer lagi la. snap ngan iphone sudah. gambar pun nampak cantik jer :)
    kodinz recently posted..Cara Mudah Mencari Do Follow BlogMy Profile

  11. waaaa…yanmie, kalau jalan2 tu, org xckp tu anak yanmie…msti ingt bwk jln2 anak sedara…hehe
    faizfakhirin recently posted..#WordlWar3 Russia Menempatkan Tenteranya di Iran Norther Boarder dan Menunggu Serangan BaratMy Profile

  12. Wah anak-anak berjalan dengan makcik cute. :-) Cantik juga gambar yang dihasilkan oleh iPhone 4S ini.

    Saya pernah terbaca diblog Cikmin dapat hadiah beg tangan yang boleh diisi dengan kamera DSLR. Sekali pandang memang nampak beg tangan wanita jenamanya adalah The Kelly Moore ini linknya: http://bit.ly/I1I6qU
    akubiomed recently posted..Day 1: belajar buat produk halal Fish ball, Fish cake dan NuggetMy Profile

  13. begitu ramai yg bertanyakan akan siapakah budak perempuan dewasa itu, gatal btol diorg ni…kan.
    ejam recently posted..iPunya – Beli dan Menang, Hadiah Utama Volkswagen GolfMy Profile

  14. adik kak yan dah kahwin ke belom???
    Fakarepain recently posted..BORUSSIA DORTMUND JUARA BUNDESLIGA 2011/ 2012My Profile

  15. Wahhh!! Kak Yan pun dah beli iPhone ye..
    Nanti jangan lupa buat entry na :)
    Myra Jay recently posted..Hadiah dari Kak Ina KLMy Profile

  16. Seronok jalan2 sefamily…dah rasmi ya snap gmbr guna iphone 4s..nice pictures

  17. yang kanak-kanak paling tinggi tu ada blog tak kak yan :P
    tokobakso recently posted..Perhatian Kepada Bayi 80s dan 90s – Jom Imbau KenanganMy Profile

  18. siapa yang besar tu.. (ayat gatal) hahahaha
    sukacuka recently posted..Remaja Jangan Malas Kemas AlmariMy Profile

  19. siapakah gadis peace tu?
    hehehehe
    mie recently posted..Upin Dan Ipin The Musical Memang TerbaikMy Profile

  20. dah tak guna kamera dah skang..guna iphone je amik gmbr..hehe..
    syu90 recently posted..Keputusan ‘Hebah & Menang PBAKL 2012’ – Minggu ke empat (9 – 15 April 2012)My Profile

  21. amboiiii yan, sakkan nampak heee….best kan dapat bawak anak2 jalan2, akak dah bertahun tahun tak rasa gini sebab anak2 dah teruna belaka, memasing nak gi dgn kawan jer….

  22. Ok……sy komen Dan iphone4s………..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation