Blog SuperMak


Salam, rasanya ramai kawan-kawan yang menanti entry tentang iPhone 4s dari saya, Alhamdulillah Menang iPhone 4s Dari Contest Gadget Impian, syukur sangat-sangat, rezeki Allah SWT bagi, terima kasih kepada Penaja juga Al Ansar Properties Sdn Bhd atas tajaan hadiah iPhone 4s tersebut.

menang iphone 4s

Sabtu baru ni saya ngedate sekejap dengan Denaihati bersama keluarganya, terima kasih untuk hadiah iPhone 4S ni, seronok sangat, lebih-lebih lagi hadiah disampaikan oleh Kekasih hati Denaihati heheeee, peramah orangnya, jumpa kali ke 3, rasa macam dah kenal sangat heeee~

Jom layan iPhone 4S saya, ye saya punya kikiki~

iphone 4s

iPhone 4S warna putih seperti yang di inginkan

iphone 4s

Keluarkan dari dalam kotak, pergghhhh pengsan….comel sesangat heheee

iphone 4s

Belakang, cun!

iphone 4s

Hoyeahhhhhh Apple tu comel, kamera semestinya i like!, tengok gambar Sepetang Di 1 Utama memang superb hasilnya, lepas ni tak perlu pikul DSLR dah kalau nak gi jenjalan kat tempat-tempat “biasa”

iphone 4s

Hari pertama saya dapat iPhone 4S tu, terus saya carikan Casing heheeee, beli mahal sikit asalkan berbaloi tu dah ok sangat, saya beli casing yang jenis getah silikon, sama seperti casing Blackberry saya.

iphone 4s

Hoyeahhhh dah pakai casing heee~

iphone 4s

Belakang~

Terima kasih Denaihati, penaja, juri-juri yang memilih saya, rakan-rakan yang tidak henti-henti menyokong saya dalam Contest Gadget Impian ini, tanpa anda semua tak mungkin iPhone 4S ini menjadi milik saya.

 Perghhh panjanglah pulak entry ni, gitu ler kalau dah sihat sikit, mesti nak menaip sepenuh jiwa raga kikiki.

- Alhamdulillah, ini merupakan gadget ke 3 saya menang dari Blog Denaihati.com :D

51 Thoughts on “iPhone 4S Akhirnya Menjadi Milikku

  1. Assalam, bergaya nampak sudah kak…
    Budak Lanun recently posted..RM1 Juta Untuk Atlit Emas OlimpikMy Profile

  2. wargghhh!!! tarak aci, apsal menang gak!! sepatutnya bagilaa kat blogger yang memerlukan, macam student ke.. jeles2… tanak ucap tahniah kat dia :p
    samanosuke_04 recently posted..Tudung Audijuma Pulak Dah!!My Profile

  3. argghhh..jeles nyeee…
    akhiyy recently posted..Review NotahatiMy Profile

  4. tahniah kak yan
    Apih recently posted..Kenali Apa Itu Penyakit AidsMy Profile

  5. pakai bumper kalaer biru atau pink lawak kak
    Fazreen recently posted..WordPress Plugin Untuk Sekuriti Blog AndaMy Profile

  6. tahniah kak yan…putih,comell je….
    eyriqazz recently posted..Wordless Wednesday – Bila Kena Tinggal BiniMy Profile

  7. bestnya…dah dpt gadjet impian :)
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 24 – Pagi yang cerahMy Profile

  8. tahniah kak. cun tuh kaler putih. :)
    kodinz recently posted..Tak Tahu Cara Nak Back Up Database Blog? – Cuba Tengok SiniMy Profile

  9. bestnya dia dapat handphone baru…hehe…oh jadi itulah dia kekasih buah hati DH ye…=)
    bardboo recently posted..Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

  10. Tahniah kak..meleleh ayor lior tgok gajet tu..kena menuntut byk2 kat sini nmpknya..hehe

  11. tahniah kak yan! wehoo. instagram la bebanyak lg k pasni. hehe. anak2 kak yan la take over ipad tu. hee
    AyongQiela recently posted..Same Place, Same TimeMy Profile

  12. tu dia 25 email..top blogger fuhh …tahniah sekali lagi buat kak yan..untung dapat iPhone 4s ni free2 jer..rezeki ..
    Zarul Umbrella recently posted..Jangan Beli Album Najwa Latif Jika..My Profile

  13. lepas satu, satu lg hadiah diterima. lepas ni ntah melancong kemana la pulak
    Norasikin recently posted..Resepi Mi Bandung Muar dan Cara Membuat Perencah SegeraMy Profile

  14. amboi amboi amboi…..seronok tak hengat nampak yan….heee….mmg layanzzz kan iphone 4s ni…huhu bak pinjam sat….tahniah sis….all the best to u ya….

  15. tahniah.wah, dapat iphone 4s tuh. murah rezeki =)
    rozuan recently posted..SPECIAL BIRTHDAY’S GIFT | MOHD SAIFUL HAWISMy Profile

  16. Fuhh Ngacam sungguh, Pinjam boleh heheheh!
    Azie recently posted..CupcakesMy Profile

  17. nilah namanya rezeki berblogging kak.. tahniah2.. memang terbaik…
    myvitrd recently posted..Akhirnya Berjaya Juga Harraz MeniarapMy Profile

  18. Tercapai juga impian…rezeki kan..murah betul rezeki Kak Yan..
    azmanisma recently posted..WW#Wrestling ManiaMy Profile

  19. tahniah kak..cantik… kiut… berkenan la plak… mai pinjm sehari leh tak.. hihihihi….
    zie fauzi recently posted..Alahai..Mati Lagi !!My Profile

  20. nak jugak iphone sebijik.. huuu..
    Anarm recently posted..Wordless Wednesday #17 – Transfer DomainMy Profile

  21. alamak comel nya kaler putih .. pinjam boleh
    namia recently posted..Dalam Setiap Yang TersuratMy Profile

  22. cntiknye..kaler putih gitu..suka2..
    syu90 recently posted..DiGi WWWOW Awards 2012 – Jom Undi Mialiana.com Setiap HariMy Profile

  23. tahniah lah…anda memag layak menang
    hafizal recently posted..Range Rover Victoria Beckham Edisi Khas EvoqueMy Profile

  24. iPhone 4S putih sudah pakai baju putih juga, sedondon. sama2 dan tahniah sekali lagi.

  25. Yanmie sudah pernah mengunakan iPad sebelum ini tidak menjadi masalah untuk biasakan diri dengan mengunakan iPhone.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Undi AkuBiomed DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

  26. kak yan janji ape ari tu? pasni takmo join dah contest DH.. kan? kan? bagi can orang lain pulak menang.. kah kah kah.. :P
    Anarm recently posted..Wordless Wednesday #17 – Transfer DomainMy Profile

  27. tahniah kak..
    rezeki kak yan memang murah.. lagi2 dengan Denaihati :D
    DaHLia recently posted..Pelajar UPSI Maut Jatuh Bangunan E-LearningMy Profile

  28. tahniah kak..best la dpt gadget canggih camtu..
    zalin mansor recently posted..Tips jaga skrin LCD laptopMy Profile

  29. Tahniah kak… Bukan senang nak menang hadiah mahal macam ni.
    Hazmin Hamudin recently posted..Keputusan Penuh Anugerah Astro Arena 2012My Profile

  30. Tahniah kak, kami yang newbie hanya mampu melihat haha
    Lawrence Vision recently posted..SeeThru SATIN-Casing Untuk Melindungi MacBook ProMy Profile

  31. Tahniah ye kak Yan, sememangnya anda layak ;)
    Myra Jay recently posted..WW : Cari Apa ya?My Profile

  32. tahniah Kak!!
    bukan orang biasa yang dapat menang hadiah mahal sebegini
    Mus recently posted..Gambar Kerapu Bara SempornaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation