Hadiah Dari Sunway Resort Hotel & Spa

Salam, syukur alhamdulillahΒ Menang Penginapan 2D 1N Di Sunway Resort Hotel & Spa, sabtu baru-baru ini saya berjumpa dengan Rebecca untuk mengambil hadiah tersebut, horayyy boleh cuti-cuti malaysia lagi.

memang giveaway

Gambar bersama RebeccaSaw.comΒ Di 1 Utama

Dah plan untuk percutian yang ni rasanya nak pi turun mandi manda kat Sunway Lagoon, tu pun kalau cuaca cun time tu, dah penat-penat main air boleh ler manjakan diri kat hotel 5 bintang tu kan heeeee~

gift ceertificate

Hadiah bernilai RM1250++

Tak sabar pulak nak pergi bercuti walaupun dekat dengan rumah heheee, tapi lepas suami balik dari outstation lah kot, bulan depan suami maybe outstation ke Terengganu 3 minggu sob..sob..

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

34 Comments

    • Percaya no 1 yang penting dalam perhubungan, no 2 selalu fikir yang positif, no 3 bertolak ansur, ketiga2 tu yang paling penting dalam rumahtangga.
      insyaallah bahagia dunia akhirat πŸ˜€

      Selalu fikir yang baik tentang suami, pabila dia keluar rumah je selalu doakan dia selamat pergi dan balik kerja, ingat niat dia keluar rumah untuk mencari rezeki, fikir yang bukan-bukan tu yang selalu ada perselisihan faham. “sekadar berkongsi” πŸ˜€
      yanmie recently posted..Hadiah Dari Sunway Resort Hotel & Spa My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge