Entry Ke 2002

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee.

2002

Sedar tak sedar dah nak masuk 7 tahun rupanya bergelar seorang blogger, bermula dengan flatform wordpress percuma, kemudian frust sebab tak reti guna wordpress.com tu, saya beralih ke blog.com, tak best juga saya guna lifejournal, tak best gak saya bertukar ke blogspot, dan blogspot tu lama gak saya guna, bertahun-tahun, lepas tu saya beli domain sahaja tapi guna flatform blogspot.

Masih tak puas hati juga, saya beli hosting, dan sehinggalah kini, alhamdulillah macam-macam dah dapat dari blog, syukur rezeki orang katakan, maklumlah blogging ni sebagai hobi je, tak sangka pula boleh mendatangkan hasil yang lumayan, syukur setiap bulan ada pendapatan yang tetap dari blog ni, cuma antara sikit dan banyak jelah heheee, but tiap-tiap bulan ada income masuk heee~

Oh yea, yang bestnya menang contest besar-besar macam Netbook Acer Aspire One, iPad2, dan dapat pulak Smartphone HTC dari Program Maxis10. Dan terbaru saya ada menyertai Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com, dan Keputusan Contest Gadget Impian dan penyampaian hadiah akan berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, wish me luck okies, kot-kot boleh dapat iPhone 4s kan, boleh ler menggantikan Blackberry saya yang tak berapa nak sihat ni heeee~

– Tegur-tegurlah saya nanti di Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati Network #jumpadenaihati

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

44 Comments

  1. assalam kak
    owh..blog akk ni platform blogspot ke wordpress ye?
    Saya agak kurang mahir dengan plugin2 apatah lagi bila masalah domain @ hosting down..

    Oh..anyway..tahniah atas kejayaan selama ini..inspirasi saya juga ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge