Blog SuperMak


Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee.

2002

Sedar tak sedar dah nak masuk 7 tahun rupanya bergelar seorang blogger, bermula dengan flatform wordpress percuma, kemudian frust sebab tak reti guna wordpress.com tu, saya beralih ke blog.com, tak best juga saya guna lifejournal, tak best gak saya bertukar ke blogspot, dan blogspot tu lama gak saya guna, bertahun-tahun, lepas tu saya beli domain sahaja tapi guna flatform blogspot.

Masih tak puas hati juga, saya beli hosting, dan sehinggalah kini, alhamdulillah macam-macam dah dapat dari blog, syukur rezeki orang katakan, maklumlah blogging ni sebagai hobi je, tak sangka pula boleh mendatangkan hasil yang lumayan, syukur setiap bulan ada pendapatan yang tetap dari blog ni, cuma antara sikit dan banyak jelah heheee, but tiap-tiap bulan ada income masuk heee~

Oh yea, yang bestnya menang contest besar-besar macam Netbook Acer Aspire One, iPad2, dan dapat pulak Smartphone HTC dari Program Maxis10. Dan terbaru saya ada menyertai Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com, dan Keputusan Contest Gadget Impian dan penyampaian hadiah akan berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, wish me luck okies, kot-kot boleh dapat iPhone 4s kan, boleh ler menggantikan Blackberry saya yang tak berapa nak sihat ni heeee~

- Tegur-tegurlah saya nanti di Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati Network #jumpadenaihati

44 Thoughts on “Entry Ke 2002

  1. Dah 7 tahun? Wow! Memang old timer la…syabas.
    Raz Veinz recently posted..Novel Illustration, Versus Vol. 1 : Page 6My Profile

  2. Apa? 7 tahun? Patut lah akak sekarang ni dah jadi blogger berjaya. Dah lama blogging rupanya.
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  3. perhh..komen akak banyaknye…
    akhiyy recently posted..Kalori Pada MakananMy Profile

  4. Nanti buat entry komen yang ke 50k plak akak.
    budakserius recently posted..Ditindih Ketika Tidur – Sleep ParalysisMy Profile

  5. assalam kak
    owh..blog akk ni platform blogspot ke wordpress ye?
    Saya agak kurang mahir dengan plugin2 apatah lagi bila masalah domain @ hosting down..

    Oh..anyway..tahniah atas kejayaan selama ini..inspirasi saya juga ^^

  6. ni br nama blogger fulltime sejati :)
    Ekspresi Ruang recently posted..Laci Unik Di Bawah Sinki: Idea Ruang Berfungsi Yang Genius Di DapurMy Profile

  7. Entri saya sikit je. Sebab pernah delete entri2 lama yg saya rasa tak best. haha.
    Amir Said recently posted..Resepi Kek Batik MiloMy Profile

  8. 7 tahun..lama jgk laa..mmg senior sgt2 dah dlm blogging nie..
    syu90 recently posted..Sinopsis Filem Uncle UsinMy Profile

  9. banyak dah tu..
    entri blog aku tak sampai pun 1000 lagi..
    kulanz recently posted..Wordless Wednesday: PanicMy Profile

  10. hehe..memang supermak la nih..
    titan recently posted..Komisen ke 53 dari Text Link AdsMy Profile

  11. tu dia..banyak nya entry akak…
    sukacuka recently posted..Tahun Depan Kita Undi Orang MalaysiaMy Profile

  12. he3..7 years? congrats kak yan..kalau kumpul imcome tu da boleh beli banglo kut he3..
    azmanisma recently posted..Gempa di AchehMy Profile

  13. memang terbaiklah kak yan
    Juan recently posted..Instagram for Samsung Galaxy TabMy Profile

  14. otai la kak Yan ni..7 tahun kalau budak dah masuk sekolah dah..
    Zarul Umbrella recently posted..Wordless Wednesday – My Super Duper SeniorMy Profile

  15. tahniah…dah 7 tahun dah yan dah jd blogger berjaya..salute.. :)
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Alahai Kesian Anak IbuMy Profile

  16. dengan pengalaman 7thn, dapat hadiah ribu-ribu RM n monthly income itu yg jadi inspirasi ramai blogger lain.
    Denaihati recently posted..Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  17. Selamat berjaya dengan contest gadget impian. Saya tidak pasti samada dapat jemputan dari DenaiHati.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Apa yang penting kerjasamaMy Profile

  18. Dah banyak adiah akak dapat hasil dari berblog ye..

    Nanti ari Ahad ni syer dengan myra ye tip2 :)

    Tak sabar nak jumpa akak :)

    p/s : Nape delete entry masa kawen kak? Teringin nak tengok :)
    Myra Jay recently posted..11 Apr 12- Hari Pertabalan Agong ke-14 | DAULAT TUANKUMy Profile

  19. Uihhhh banyaknyer entry Akak! Tahniah nyer salah seorang pemenang gadjet impian.

  20. fuyoo!!
    beribu ribu lemon dah…
    ehhehhee
    mie recently posted..Yokohama Cosmo World Hiburan Simple Di JepunMy Profile

  21. Tunjuk ajar ku sifu!. jumpa ahad ni kak yan.
    Fazreen recently posted..Memori Maxis 10 iPhone 4My Profile

  22. retis ni memang la..haha, nak buang entri lama jugak la, segan!
    kantoi banyak gak, tapi lalala jeh..huhu
    btw hebat, memang rezeki kak yan disini..#masyuklah :D
    syahrilhafiz recently posted..Cara Mudah Pembayaran Bil Celcom OnlineMy Profile

  23. good luck kak yan…entri saya 500 lebih je
    azura recently posted..Daulat TuankuMy Profile

  24. perrrrrrrrrrrrrrr 200000000000000000000000000000000000000 banyak !
    woot recently posted..FB Fanpage Zed Zaidi Digodam Oleh Peminat Aaron AzizMy Profile

  25. tahniah kakyan..berkat usaha dan kesabaran blogging…
    akhirnya dapat jugak hasilnya..

  26. GoodLuck Kak..
    saya blogger br belajar
    yang mana tak tahu tolong tunjukkan …
    heheheh
    puanema recently posted..Bila Jasad Bersatu Dengan BumiMy Profile

  27. nanti bleh la sembang-sembang masa petang tu :D
    Azman Ishak recently posted..Antara persembahan yang agak aku kagum sempena ABPBH2011 malam tadiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation