Entry Ke 2002

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee.

2002

Sedar tak sedar dah nak masuk 7 tahun rupanya bergelar seorang blogger, bermula dengan flatform wordpress percuma, kemudian frust sebab tak reti guna wordpress.com tu, saya beralih ke blog.com, tak best juga saya guna lifejournal, tak best gak saya bertukar ke blogspot, dan blogspot tu lama gak saya guna, bertahun-tahun, lepas tu saya beli domain sahaja tapi guna flatform blogspot.

Masih tak puas hati juga, saya beli hosting, dan sehinggalah kini, alhamdulillah macam-macam dah dapat dari blog, syukur rezeki orang katakan, maklumlah blogging ni sebagai hobi je, tak sangka pula boleh mendatangkan hasil yang lumayan, syukur setiap bulan ada pendapatan yang tetap dari blog ni, cuma antara sikit dan banyak jelah heheee, but tiap-tiap bulan ada income masuk heee~

Oh yea, yang bestnya menang contest besar-besar macam Netbook Acer Aspire One, iPad2, dan dapat pulak Smartphone HTC dari Program Maxis10. Dan terbaru saya ada menyertai Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com, dan Keputusan Contest Gadget Impian dan penyampaian hadiah akan berlangsung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya, wish me luck okies, kot-kot boleh dapat iPhone 4s kan, boleh ler menggantikan Blackberry saya yang tak berapa nak sihat ni heeee~

- Tegur-tegurlah saya nanti diĀ Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati Network #jumpadenaihati

44 Comments on Entry Ke 2002

  1. azyatun
    April 14, 2012 at 12:46 am (2 years ago)

    assalam kak
    owh..blog akk ni platform blogspot ke wordpress ye?
    Saya agak kurang mahir dengan plugin2 apatah lagi bila masalah domain @ hosting down..

    Oh..anyway..tahniah atas kejayaan selama ini..inspirasi saya juga ^^

    Reply
    • yanmie
      April 14, 2012 at 12:50 am (2 years ago)

      Salam,

      Blog WordPress Self Hosted, kan ada gambar dashboard kat atas tu, wp punya dashboard.

      Terima kasih :D

      Reply
  2. Amir Said
    April 12, 2012 at 11:00 pm (2 years ago)

    Entri saya sikit je. Sebab pernah delete entri2 lama yg saya rasa tak best. haha.
    Amir Said recently posted..Resepi Kek Batik MiloMy Profile

    Reply
  3. azmanisma
    April 11, 2012 at 8:47 pm (2 years ago)

    he3..7 years? congrats kak yan..kalau kumpul imcome tu da boleh beli banglo kut he3..
    azmanisma recently posted..Gempa di AchehMy Profile

    Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 2:28 pm (2 years ago)

      dah email belum? jangan lupa email dahulu, khabarnya ada beberapa lagi kekosongan :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
      • akubiomed
        April 11, 2012 at 3:02 pm (2 years ago)

        Saya sudah email belum dapat maklumbalas lagi.

        Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 2:29 pm (2 years ago)

      Insyaallah kalau takde pape nanti kita jumpa ahad ye, delete entry lama tu sebab malu plus segan hehee :P
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
  4. Azie
    April 11, 2012 at 1:19 pm (2 years ago)

    Uihhhh banyaknyer entry Akak! Tahniah nyer salah seorang pemenang gadjet impian.

    Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 1:20 pm (2 years ago)

      heheeee belum menang lagi lah, 15hb ni baru tau siapa pemenangnya, wish me luck okies :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
      • Azie
        April 12, 2012 at 9:39 am (2 years ago)

        La yeker. Ermmm Rasa2nya semua dapat gadjet impian tu. Puan Bee pun Azie Doakan dapat. Aper2 pun Azie teringin nak Touch2 yea Heheheheh.

        Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 1:21 pm (2 years ago)

      Insyaallah Een kalau takde aral melintang sampai ler akak kat sana heee~ :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
  5. syahrilhafiz
    April 11, 2012 at 12:51 pm (2 years ago)

    retis ni memang la..haha, nak buang entri lama jugak la, segan!
    kantoi banyak gak, tapi lalala jeh..huhu
    btw hebat, memang rezeki kak yan disini..#masyuklah :D
    syahrilhafiz recently posted..Cara Mudah Pembayaran Bil Celcom OnlineMy Profile

    Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 1:22 pm (2 years ago)

      dia yang retis tu hahahahaa, oklah alhamdulillah syukur rezeki dari ALLAH SWT :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
  6. azura
    April 11, 2012 at 12:01 pm (2 years ago)

    good luck kak yan…entri saya 500 lebih je
    azura recently posted..Daulat TuankuMy Profile

    Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 12:07 pm (2 years ago)

      Takpe sikit-sikit lama-lama jadi bukit heheee :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 12:07 pm (2 years ago)

      uikkkk banyak sangat kosong tu hahahaha :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
  7. Din
    April 11, 2012 at 11:59 am (2 years ago)

    tahniah kakyan..berkat usaha dan kesabaran blogging…
    akhirnya dapat jugak hasilnya..

    Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 12:07 pm (2 years ago)

      syukur alhamdulillah, semuanya mengambil masa, bukan blogging je terus dapat :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply
    • yanmie
      April 11, 2012 at 11:58 am (2 years ago)

      Makasih PuanEma, insyaallah sharing is caring :D
      yanmie recently posted..Entry Ke 2002My Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge