Cupcake Cheesecake Strawberry

Salam, baru ni sebelum pergi Bercuti Ke Cameron Highland, saya sempat membuat Cupcake Cheesecake Strawberry untuk dibuat makan-makan dan bekal dalam perjalanan. joommmm cuci mata heheee.

Cupcake Cheesecake Strawberry

Cupcake Cheesecake Strawberry ni menggunakan resepi cheesecake versi bakar, yelah nak bawa jalan jauh kan so tak boleh buat versi Chilled Strawberry Cheesecake tu takut tak sedap jadi lembik duk dalam kereta, buat yang versi bakar ni perghhhhh dia punya sedap nyucuk2 kat tekak heheee, dapat makan time sejuk-sejuk lagi ler berdouble sedapnye hihihi.

cupcake cheesecake strawberry

Rasa kek ni sebijik macam Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl, cuma yang ni versi strawberry, cara buat tu sama je, nak resepi nanti saya kongsikan ye, sebab ramai sangat yang minta hehehee sharing is caring kan..kan…

cupcake cheesecake strawberry

Saya bakar 20 biji cupcake je

cheesecake strawberry

Balance bancuhan saya buat kek nnggee~, kebetulan abang ipar sekeluarga dan adik ipar dan isteri datang bermalam kat rumah, so jamu diorang dengan kek tu.

– Strawberry From Cameron With Love ada banyak ni hikhik :D

16 thoughts on “Cupcake Cheesecake Strawberry

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge