Blueberry Cheesecake

Salam, tengah malam tadi bakar 2 biji Blueberry Cheesecake, yang kat bawah ni untuk myhero-hero makan, lagi satu tu untuk birthday girl petang nanti, ni untuk makan-makan takdelah hias cecantik, takde masa, sakit perut ya amat sob..sob.., layan Blueberry Cheesecake nnggee~

Blueberry Cheesecake

Stok blurberry dan strawberry banyak dalam peti tu, memang saje plan beli banyak, bakar 2 bijik blueberry cheesecake ni sebab nak tau rasa kek lagi satu tu, yelah kan nak bagi buat birthday, so kek tu tak boleh ler nak rasa-rasa takkan nak cuit pulak kek tu kan? hahaa, sudahnya saya bancuh banyak-banyak anggaran untuk dapatkan lagi satu untuk myhero-hero disamping tu dapat rasa kek tu, yelah takut tak sedap kan heheee.

Blueberry Cheesecake

Balance bancuhan dari kek pertama.

untuk kek ke dua ni just untuk makan-makan je, letak blurberry atasnya, strawberry ada tapi malas nak letak, nantilah tengok kat kek birthday yang saya buat untuk birthday girl tu nanti, tak boleh post nanti tak surprise heheee.

Blueberry Cheesecake

Yang ni versi bakar, tak buat yang chilled sebab takut nanti berair, dari rumah nak ke Putrajaya ambil masa 30 minit, so takut kek tu tak cun sampai sana, versi bakar ni pun semestinya sedap, ni kali ke 2 buat versi bakar, versi bakar yang pertama iaitu Oreo Cheesecake.

– Mudahan lebih sihat hari ni..sob..sob..

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

26 thoughts on “Blueberry Cheesecake

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge