Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Sekian, nanti saya live blog je sepanjang berada disini, tu pun kalau boleh curi masa ngadap gadget heeee~

Posted with WordPress for BlackBerry.

21 Thoughts on “Bercuti Ke Cameron Highland

  1. Kalau lah jadi blogger berjaya macam akak ni. Selalu pergi bercuti. Cari ilham Huhuhu.
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  2. bestnye dapat bercuti…saye lame dah tk g bercuti..
    akhiyy recently posted..Kalori Pada MakananMy Profile

  3. pehh..berjalan aje kerjanya ye. hehe.
    titan recently posted..Upin dan Ipin Season 6 – Mainan BaruMy Profile

  4. tunggu wife dpt cuti pig 2 3 hari nnt, bley la pergi. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Gambar Pilihan Harini #27My Profile

  5. Bestnya bercuti2.. aya tak pernah sampai lagi kat Cameron highland..huhu
    Aya recently posted..Anjing Paling Kecil Di DuniaMy Profile

  6. Selamat bercuti bersama famili di Cameron Highlands. Banyka buat Strawberry boleh beli dekat sana nanti. :-)
    akubiomed recently posted..Menuntut ilmu kisah 2 insan nasib berbezaMy Profile

  7. patut senyap. twitter sunyi tade kak yan :D
    selamat bercuti, bawa balik buah tangan sikit
    syahrilhafiz recently posted..Proton Preve Baru – Adakah Anda Sudah Bersedia?My Profile

  8. wah, dapat jalan jalan sana tuh
    Juan recently posted..Instagram for Android install on Samsung Galaxy Tab 7 WifiMy Profile

  9. Selamat bercuti kak , akhirnya ada satu post dr akk.. buat hilangkan rindu meh sini cr post terbaru tapi tk de.. heheheh .. nanti susun elok2 balik jadual ek ..
    puanbee recently posted..Beras 1 Malaysia – Kedai Rakyat 1 MalaysiaMy Profile

  10. selamat bercuti kak yan. bawa balik strawberry banyak.
    Fazreen recently posted..Masih Tidak Puas Hati Dengan Apa Yang AdaMy Profile

  11. Segar terus bila sampai sana…huhuhu… dapatlah bawa balik strawberi untuk buat kek…hahahha

  12. Assalam, wahhh kak yan Bercuti kat sana juga erk…huhuhu
    Budak Lanun recently posted..2 Pemuda Hina Nabi Dipenjara Tujuh TahunMy Profile

  13. seronoknya bercuti…nnti tepek gambar strawbery byk2
    ajumohit recently posted..LIVE STREAMING ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN (ABPBH) 2011My Profile

  14. Wahh.. Suke-suke-suke..dlm keta blh update blog lagi tuh.
    Cikgu Hairul recently posted..Tanda-Tanda Kita Sedang Berada di Zon SelesaMy Profile

  15. selamat bercuti dan moga selamat sampai. memang best c highland ni, kak yan mesti nak singgah stawber park(atau menginap kat situ), peminat tegar stawberry le katakan.
    sekarang musim hujan mesti sejuk sikit n berhati2dijalan raya jln licin terutamanya jika guna jalan lama(Tapah) yg penuh selekoh. lebih lebih selamat lalu leburaya(sebelum Ipoh)
    Denaihati recently posted..Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati Network #jumpadenaihatiMy Profile

  16. baru berhajat nak pergi cameron..
    sebab ada voucher hotel equtorial cameron highland…
    nanti crita byk skit ttg cameron highland ni..
    ehehee
    mie recently posted..Gambar Mascot Comel Di Universal Studio JapanMy Profile

  17. besnye bcuti kat cameron..nnti bwk blik ole2 ye..hihi
    syu90 recently posted..CEREKARAMA : Nurin Najwa ( 7 April 2012 )My Profile

  18. selamat ber-honeymoon..
    pesanan kepada aiman dan haziq tolong behave yer dan bagi chan ibu dan ayah…hehe
    ejam recently posted..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

  19. Minda dan badan perlu rehat…baru fresh otak kita..happy holiday kak yan..
    azmanisma recently posted..Qadho’ Blog WalkingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation