Bercuti Ke Cameron Highland

Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Sekian, nanti saya live blog je sepanjang berada disini, tu pun kalau boleh curi masa ngadap gadget heeee~

Posted with WordPress for BlackBerry.

21 Comments on Bercuti Ke Cameron Highland

  1. akhiyy
    April 16, 2012 at 7:12 pm (2 years ago)

    bestnye dapat bercuti…saye lame dah tk g bercuti..
    akhiyy recently posted..Kalori Pada MakananMy Profile

    Reply
  2. puanbee
    April 7, 2012 at 10:23 pm (2 years ago)

    Selamat bercuti kak , akhirnya ada satu post dr akk.. buat hilangkan rindu meh sini cr post terbaru tapi tk de.. heheheh .. nanti susun elok2 balik jadual ek ..
    puanbee recently posted..Beras 1 Malaysia – Kedai Rakyat 1 MalaysiaMy Profile

    Reply
  3. Budak Lanun
    April 7, 2012 at 4:49 pm (2 years ago)

    Segar terus bila sampai sana…huhuhu… dapatlah bawa balik strawberi untuk buat kek…hahahha

    Reply
  4. Denaihati
    April 7, 2012 at 3:32 pm (2 years ago)

    selamat bercuti dan moga selamat sampai. memang best c highland ni, kak yan mesti nak singgah stawber park(atau menginap kat situ), peminat tegar stawberry le katakan.
    sekarang musim hujan mesti sejuk sikit n berhati2dijalan raya jln licin terutamanya jika guna jalan lama(Tapah) yg penuh selekoh. lebih lebih selamat lalu leburaya(sebelum Ipoh)
    Denaihati recently posted..Majlis Sepetang bersama Blogger anjuran Denaihati Network #jumpadenaihatiMy Profile

    Reply
  5. azmanisma
    April 7, 2012 at 10:42 am (2 years ago)

    Minda dan badan perlu rehat…baru fresh otak kita..happy holiday kak yan..
    azmanisma recently posted..Qadho’ Blog WalkingMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge