Bercuti Ke Cameron Highland

Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Sekian, nanti saya live blog je sepanjang berada disini, tu pun kalau boleh curi masa ngadap gadget heeee~

Posted with WordPress for BlackBerry.

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge