Baby On The Way

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

– 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap 😀

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

57 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge