Baby On The Way

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

- 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap :D

57 Comments on Baby On The Way

  1. syamila
    May 3, 2012 at 8:57 pm (2 years ago)

    tahniah…baru jumpa entry ni…kak sya mmg tk blh minum susu…dh siap bancuh…bila nak minum je terus termuntah….he3
    syamila recently posted..Breast Feeding ProgramMy Profile

    Reply
  2. ejam
    May 2, 2012 at 5:05 pm (2 years ago)

    Alhamdulillah, tahniah yan, sori lambat ucapkan coz berada diluar kawasan liputan ketika entri ni keluar.
    Semoga nak dapat baby girl dimakbulkan.
    Gembira untuk yan dan keluarga.
    ejam recently posted..TF Value Mart Cawangan Temerloh Kini DibukaMy Profile

    Reply
  3. Norasikin
    May 2, 2012 at 12:26 am (2 years ago)

    Tak ada berita yg lebih gembira dari berita seperti ini. Tahniah. Moga terus sejahtera sekeluarga
    Norasikin recently posted..Resepi Udang Goreng TepungMy Profile

    Reply
  4. Azman Ishak
    May 1, 2012 at 1:51 pm (2 years ago)

    owh tahiniah.. baru tau… herk.. same la kite nanti. harap semua dipermudahkan. amin!

    Reply
    • akubiomed
      April 30, 2012 at 5:17 pm (2 years ago)

      Kalau tidak silap saya masih lagi bayi tahun Naga kalau lahir sebelum sambutan tahun baru Cina 2012.

      Reply
  5. azura
    April 30, 2012 at 2:41 pm (2 years ago)

    alhamdulillah kak yan… bau baby menjelma

    Reply
  6. sweetkurma
    April 30, 2012 at 1:57 pm (2 years ago)

    tahniah yan…akak tak leh nak polo yg ni sebab dah nak putussss…kikiki

    Reply
  7. Denaihati
    April 30, 2012 at 1:44 pm (2 years ago)

    alhamdulillah n tahniah kak yan. bertambah rezeki kak yan lagi 2012 ni.

    Reply
  8. Azie
    April 30, 2012 at 11:54 am (2 years ago)

    Hooyeahhh, tambah anak saudara lagi. Beza beberapa bulan jer dengan Syakila.

    Reply
    • yanmie
      April 30, 2012 at 11:56 am (2 years ago)

      Alhamdulillah, sedia duit raya lebih heheee :D
      yanmie recently posted..Baby On The WayMy Profile

      Reply
      • Azie
        April 30, 2012 at 3:24 pm (2 years ago)

        Heheheh, Kena simpan dari awal la ni. jap-jap nak kira ermmm kat fuzri 4, anak akak 3 plus syahir 1. heheheh dah 8 tu.

        Reply
    • puanbee
      April 30, 2012 at 7:30 pm (2 years ago)

      hahah statement akkk …
      puanbee recently posted..Tunai janjiMy Profile

      Reply
  9. akuzle ayu
    April 30, 2012 at 10:50 am (2 years ago)

    Yihaa! Taniah yan n mie..

    Reply
  10. juanita
    April 30, 2012 at 10:47 am (2 years ago)

    Wowowowowow…..congratsssss…
    (ley geng….hehehehe)

    Reply
  11. myvitrd
    April 30, 2012 at 10:31 am (2 years ago)

    Tahniah Kak.. akhirnya setelah berehat 2 tahun lebih akan mendengari semula suara tangisan baby.. :-) semoga terrus sihat semuanya.. Murah rezeki lepas ni.. ;-)
    myvitrd recently posted..Lapar Tapi MalasMy Profile

    Reply
  12. zie fauzi
    April 30, 2012 at 10:04 am (2 years ago)

    tahniah kak… bila tahu ni?? ke sejak hari tu dah tahu… btw, tahniah sekali lagi… teruja la plak… hihihi… baby 2012 jgk ke???
    zie fauzi recently posted..Kencing Kotor Bagi Ibu HamilMy Profile

    Reply
    • puanbee
      April 30, 2012 at 7:30 pm (2 years ago)

      dah lama tahu kot .. tapi duk was2 jek
      puanbee recently posted..Tunai janjiMy Profile

      Reply
  13. puanbee
    April 30, 2012 at 9:26 am (2 years ago)

    Tahniah kak ….. bestnya ..syukur dah melekat …

    terus minum susu anmum .. haha amboi
    puanbee recently posted..Bermain Dengan InstagramMy Profile

    Reply
    • akubiomed
      April 30, 2012 at 5:21 pm (2 years ago)

      Sudah boleh ambil folik asid dah kerena perkembangan pertama adalah saraf tunjang janin. Tidak ada kesan sampingan kalau ambil folik asid ini kerana lebihan akan keluar melalui air kencing.

      Reply
      • puanbee
        April 30, 2012 at 7:08 pm (2 years ago)

        wah … memang bagus ye , sy ambil asid folik selang2 waktu mengandung dulu
        puanbee recently posted..Tunai janjiMy Profile

        Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge