Baby On The Way

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

- 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap :D

57 thoughts on “Baby On The Way

    1. Sudah boleh ambil folik asid dah kerena perkembangan pertama adalah saraf tunjang janin. Tidak ada kesan sampingan kalau ambil folik asid ini kerana lebihan akan keluar melalui air kencing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge