Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee.

pregnancy kit

Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi hehee, doakan semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan ye.

- 5 tahun tak minum susu anmum, hari ni dah start minum, perghhh sedap :D

57 Thoughts on “Baby On The Way

  1. tahniah. tahniah. baru tahu ni..
    titan recently posted..Komisen ke 92 dari TNXMy Profile

  2. tahniah…baru jumpa entry ni…kak sya mmg tk blh minum susu…dh siap bancuh…bila nak minum je terus termuntah….he3
    syamila recently posted..Breast Feeding ProgramMy Profile

  3. tahniah kak!! mesti aiman happy dpt adik =)
    rozuan recently posted..WORDLESS WEDNESDAY | GAMBAR MENARIK PERHIMPUNAN BERSIH 3.0My Profile

  4. wah,,tahniah kak yan.. =)
    eiela recently posted..Hilang Stress Tengok Mimik MukaMy Profile

  5. tahniah!! =)
    akhiyy recently posted..Bersih 3.0 Di Seluruh NegaraMy Profile

  6. Alhamdulillah, tahniah yan, sori lambat ucapkan coz berada diluar kawasan liputan ketika entri ni keluar.
    Semoga nak dapat baby girl dimakbulkan.
    Gembira untuk yan dan keluarga.
    ejam recently posted..TF Value Mart Cawangan Temerloh Kini DibukaMy Profile

  7. Tahniah!!! Moga dipermudahkan.
    Ammar recently posted..gambar video original skandal seks mirip azmin aliMy Profile

  8. Tahniah kak yan, rezeki berganda dari Allah..
    Syukur :)
    Myra Jay recently posted..Hadiah termahal dalam berblog-Kamera Nikon D90My Profile

  9. tahniah kak yan…:)..jaga diri elok 2
    kimmie recently posted..1 MAY = HARI PEKERJA = HARI JADI AMIRMy Profile

  10. Tak ada berita yg lebih gembira dari berita seperti ini. Tahniah. Moga terus sejahtera sekeluarga
    Norasikin recently posted..Resepi Udang Goreng TepungMy Profile

  11. Tahniah saya ucapkan. Mesti gembira tak terkata keluarga yanmie ni..hehehe
    Hafizul recently posted..Syukur Diberi Kemahiran SebeginiMy Profile

  12. tahniah kak yan!!
    eiyda recently posted..#32 Wordless Wednesday – destop wallpaperMy Profile

  13. owh tahiniah.. baru tau… herk.. same la kite nanti. harap semua dipermudahkan. amin!

  14. wah tahniah kak yan.
    teringat waktu excited wife saya buat pregnancy test ni awal2 kawin dulu.
    rs cm nk biar jd suprise je.
    tp naluri tu xsbr2, minta jugak wife buat. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Menjengah Kediaman Ibarat Galeri Seni Carola KastmanMy Profile

  15. tahniah yan…jaga diri dan kandungan baik2…dah lama tu ‘cuti’… :)
    cikmin recently posted..Daun Belalai Gajah @ Sabah Snake GrassMy Profile

  16. wah tahniah kak yan! semoga dapat baby girl pula…hasih, ni yang buat bard pun rasa nak menambah lagi sorang ni..hehe..
    bardboo recently posted..Apa Kata Mereka? Dan Pemenangnya Jatuh Kepada…My Profile

  17. tahniah kak yan..woot lepas ni ada blog baru lagi lah..hehe
    positif tu, bagus2..
    syahrilhafiz recently posted..Tutorial Gambar Cara Upgrade Ubuntu 11.10 Ke Ubuntu 12.04 LTSMy Profile

  18. baby girl pulak. amin
    Fazreen recently posted..Tip Blogging Itu Bullshit!My Profile

  19. Tanniah kepada Yanmie bakal meninmang cahaya mata ke 3. Harap yang ke 3 dapat perempuan pula.
    akubiomed recently posted..Menguja deria anda dengan LG Cinema 3D Smart TVMy Profile

  20. tahniah yan..take care :)
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Gambar Majlis Pertunangan Ustaz Don Daniyal?My Profile

  21. alhamdulillah kak yan… bau baby menjelma

  22. tahniah yan…akak tak leh nak polo yg ni sebab dah nak putussss…kikiki

  23. alhamdulillah n tahniah kak yan. bertambah rezeki kak yan lagi 2012 ni.

  24. Tahniah Mbak Yan, semoga dikaruniai putra/puteri yang shaleh….
    Dadan recently posted..May Day, Hari Buruh DuniaMy Profile

  25. tahniah…baby girl coming soon..nanti azim masuk meminang ya?

    Hik3…
    eyriqazz recently posted..Jalan-Jalan di Seremban AEON 2 Shopping CentreMy Profile

  26. Hooyeahhh, tambah anak saudara lagi. Beza beberapa bulan jer dengan Syakila.

  27. tahniah kak Yan..

    lepas ni boleh simpan duit beli cloth diapers yang berwarna warni.
    ciklaili.com recently posted..Baca Kisah Nabi Di Handphone Android AndaMy Profile

  28. nie Hasil penanGan keGel device ke? khakhakahkahakhakah
    congrats K yan
    Cik Lily Putih recently posted..Coklat Time, tHks StarbucksMy Profile

  29. Yihaa! Taniah yan n mie..

  30. Wowowowowow…..congratsssss…
    (ley geng….hehehehe)

  31. Assalamualaikum yanmie…
    tahniah! Harapharap dapat perempuan pulak ye…
    Akak doakan utk yan..
    hazlin recently posted..Harimau Jadian ~ Pesona 3 di TV3My Profile

  32. Tahniah Kak.. akhirnya setelah berehat 2 tahun lebih akan mendengari semula suara tangisan baby.. :-) semoga terrus sihat semuanya.. Murah rezeki lepas ni.. ;-)
    myvitrd recently posted..Lapar Tapi MalasMy Profile

  33. tahniah3… ramai plak blogger mum yg preggy tahun ni..hehe :)
    Akma recently posted..Jom kite undi Eqbal ZackMy Profile

  34. tahniah kak..
    chii recently posted..Biar Pecah Di PerutMy Profile

  35. tahniah kak… bila tahu ni?? ke sejak hari tu dah tahu… btw, tahniah sekali lagi… teruja la plak… hihihi… baby 2012 jgk ke???
    zie fauzi recently posted..Kencing Kotor Bagi Ibu HamilMy Profile

  36. yayyyyyyyyyy!teruja nik dgr.hihi;p
    tahniah kak yan:)
    nik recently posted..Tips mengamalkan dan mengekalkan pemakanan sihatMy Profile

  37. Tahniah Kak Yan…harap dapat puteri yg comel…byk2 baca surah mariam!
    azmanisma recently posted..Bersih 3.0 Jalan Raja LautMy Profile

  38. Tahniah Yanmie .. ^__^
    anastasyea recently posted..Rizal Ashram & Fasha Sandha Sah Bergelar Suami IsteriMy Profile

  39. tahniah kak yan!
    dh berapa weeks?
    salmia recently posted..Budi bahasa itu perlu…My Profile

  40. alhamdullilah …
    tahniah sis …. jaga diri bebaik yer ….
    semoga dapat baby girl ^__^
    namia recently posted..Apa Kata Namia Cinta Tentang BERSIH 3.0My Profile

  41. Alhamdulillah, sama la kita .. wife saya sudah 4 bulan dan ini yang pertama serta sangat mengujakan
    Razifredz recently posted..Lee Chong Wei tewas di Terbuka IndiaMy Profile

  42. Tahniah kak ….. bestnya ..syukur dah melekat …

    terus minum susu anmum .. haha amboi
    puanbee recently posted..Bermain Dengan InstagramMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation