Rumah Mawi Kena Samun Di Pecah Masuk

Salam, baru sudah tengok Edisi 7 di NTV7 tadi, khabarnya Rumah Mawi Kena Samun Di Pecah Masuk di kira-kira pukul 4.30 pagi tadi, mereka sekeluarga turut diikat berserta pembantu rumah, dan dipercayai penyamun aka perompak ini berbangsa asing seramai 4 orang dan bersenjatakan parang, Mawi turut kerugian kira-kira dalam 10 Ribu, penyamun masuk melalui tingkap yang di umpil.

Rumah Mawi Kena Samun

Mawi berserta 3 ahli keluarganya dan pembantu rumah tidak mengalami kecederaan, kesian kat Ekin, dah lah Ekin baru je bersalin kan, harap tak trauma sangat dengan kejadian ni.

– Takutnyaaa, mudahan kita sentiasa dilindungi.

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

28 thoughts on “Rumah Mawi Kena Samun Di Pecah Masuk

      1. X perasan pun ada motor follow belakang. tengok2 beg dah ada kat mereka, dia orang guntimg tali h.beg tu ermmm nasib baik x der apa2. Insya.Allah harap-harap jangan la berlaku kat kita n family kan.
        Azie recently posted..Kek CoklatMy Profile

    1. nak tau syu, 2-3 minggu lepas kot jiran sebelah rumah akak ni, anak dia kena ragut, time tu dalam pukul 9-10 pagi kot, takut gak ni. mudahan jauh dari benda2 macam ni, amin.

      1. @yanmie, tu la..smakin mnjadi-jadi kes mcm nie skang..dah lah org trdekat pulak tu kan..lg la tkut..bln lpas pon sorg kwn syu kena samun tp nasib baik x jd pape..time tu dia kena pukauu kot sbb x bape nak ingt ape yg jd..mintk dijauhkan la pkara camnie..

        p/s : syu nak mintk share dlm blog syu jgk ye kak yan..
        syu90 recently posted..Blog Review : Mascara Eyeliner Gincu !My Profile

        1. @syu90, tulah memang menjadi2 sekarang ni, duk rumah pun tak selamat juga, akak ada pengalaman rumah kena pecah masuk, mujur jugaklah time tu kami sekeluarga tak de kat rumah, kami balik kampung.

          Ohhh kesiannya dengan kawan Syu tu, kena alert dengan persekitaran.\

          Boleh je Syu, sharing is caring 😀
          yanmie recently posted..Rumah Mawi Kena Samun Di Pecah MasukMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge