Playground Tasik Titiwangsa

Salam, baru ni gi Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com di KLCC, balik tu kami singgah ke Playground Tasik Titiwangsa, kesian dengan anak teringin nak pergi main kat sana, panas-panas terik pun layankan lah juga, kesian sob..sob…

tasik titiwangsa

Cuaca memang panas terik woooo, tapi apa boleh buatkan, nasib baik ler ada kamera panjang, so perhatikan dari jauh je hikhik, tak bagi main memang kesian, kang ada yang monyok muka dalam kereta nanti kikiki.

Playground Tasik Titiwangsa

Muka excited hehee~

playground

Lelaki Kacak Tak Sedar Diri, kan tak muat tu hikhik

haziq

Nak main tapi Haziq ni jenis tak reti lasak-lasak

playground

Nak main yang senang-senang je, tak macam abangnya memang lasak.

Gambar ada banyak lagi sebenarnya tapi mouse saya pulak ni dah habis bateri, takde bateri spare, so nak edit-edit gambar susah sikit nngee~

– Banyak lagi kena belajar pasal fotog ni, alahaiiii bila nak pandai ni~

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge