Nama Sebenar Yanmie

Salam, eeee happy sesangat hari ni coz blog dah sembuh dari penyakitnya kikiki, ok tadi cek keywords yang masuk, siapa pulak yang cariย Nama Sebenar Yanmie ni?, ok kengkawan yang tahu sila jangan beritahu ye, kalau ada yang publish nama sebenar saya disini, komen korang nanti memang tidak dipublish dalam blog ni hehee, harap maklum ekekeke.

nama sebenar yanmie

Agaknya ada apa ye?, ada orang nak bagi job ke? hahaha, ok saya pun google semula, nak tau jugak entry mana yang pakcik google bagi kat readers ni nnggee, kekadang pakcik google ni lain kita minta lain dia bagi hahahaa.

rich snippet

Ok terkejut, sebab pada mulanya nak cek entry je, tetiba terkejut tengok dah ada rich snippet hehee, nak tauย Rich Snippet adalah Standard Baru Dalam SEO, lega sangat bilaย Macam-macam halย dapat disetelkan.

– Cepat ngaku siapa yang cari keywords atas tu ๐Ÿ˜€

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge