Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri

Salam, semalam ada meeting dengan blogger hebat kat PJ, sebelum pergi tu saya dah tanya dahulu person incharge (Kawan blogger juga) kalau boleh bawa anak pergi meeting hehee, maklumlah saya suri rumah so sudah semestinya saya kena sentiasa bersama dengan anak, tidak lengkap rasanya hidup kalau anak tidak dibawa bersama, atleast seorang mesti ikut heeee.

blogger meeting

Dan Alhamdulillah boleh bawa anak, saya percaya walaupun kadang-kadang anak-anak ni buat perangai but saya ok je sebab diorang masih under control kikiki, macam semalam Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri, tengok je gambar bawah ni.

aiman dan haziq

Kannn budak-budak ni umpan je dengan benda yang diorang suka, confirm tak kacau punya!, dengar suara sikit-sikit tu biasalah kan, tetapi masih tidak mengganggu konsentrasi meeting tersebut.

aiman dan haziq

Amik ko! siap meniarap lagi kat lantai tu, layankan je asal tak mengganggu meeting.

Bagi saya blogging ni hanya sekadar hobi, saya taknak kerana blogging saya mengenepikan tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu kepada anak-anak, so kalau dah join aktiviti seperti ini saya akan pastikan saya selesa membawa anak-anak saya.

Kalau ada event yang tidak membolehkan saya membawa anak bersama, harap maaf lah ye memang saya tak akan join, alhamdulillah event-event dan job sebelum ini membolehkan saya membawa anak bersama heeee.

– Ramai blogger hebat semalam yang saya jumpa, trafik blog diorang sebulan berjuta-juta, dan blogger wanita saya berdua sahaja dengan Kak EmilaYusof, terima kasih kak tumpangkan kereta semalam 😀

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

38 thoughts on “Mak Meeting, Anak Buat Hal Sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge