Lelaki Kacak Tak Sedar Diri

Salam, baru ni masa pergi Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com dan tengok Showcase Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix 2012 Di KLCC, lepas tu kami singgah ke Playground Tasik Titiwangsa, saya bersama 3 lelaki kacak, layan gambar Lelaki Kacak yang Tak Sedar Diri kat bawah ni dulu hikhik

lelaki kacak

Kannnn tengok gambar atas tu, itu namanya Lelaki Kacak Tak Sedar Diri, dah tahu tak muat lagi disondolnya montotnya masuk kedalam, tapi tak lepas hahahhaa, tu kan buaian untuk kanak-kanak kecil, saya cuma perhatikan dia dari jauh je, kelakar juga tengok telatah dia.

Last…last…..fedupppppp….

lelaki kacak

Haaaa ko, yang atas tu barulah sesuaikan, tak perlu nak ejas lagi dah, memang sedang muat dengan Lelaki kacak atas tu heeee~

- Tak terlampau kot no guna tajuk gitu hikhik :D

34 Comments on Lelaki Kacak Tak Sedar Diri

    • yanmie
      March 26, 2012 at 6:15 pm (2 years ago)

      @izan ishak, heheee izan, akak perhatikaan dari jauh tau, gelihati je akak tengok dia hahahhaa, pastu bila balik dalam kereta akak citer dengan dia, tu buaian budak kecik, dia kata dia boleh je masuk tapi ibu tak tolong heheee :D
      yanmie recently posted..Lelaki Kacak Tak Sedar DiriMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge